reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam serdecznie izka-mummy-to-be
mylove23va.gif
, napisz coś więcej o sobie :)

reklama
czesc :laugh:

Jak zwykle na poczatku witam nowa mamusie ;D izka-mummy-to-be :-*
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami , jest fajnie , a nasze towarzycho jednorazowe ;D ;)
Ok bo Karola znow powie ze skromna jestem ;D :p

Oliverek skonczyl wczoraj 9 m-cy , leca te dni ..dopiero konczyl 8 .

Sandros powiedz kiedy masz wolne ,moze tym razem sie nam uda spotkac, albo umowmy sie od razu na porodowke do Karolki ;D ;) Maly tez zabkuje , wychodzi mu gorna dwojka. Przechodzi niezle , nie goraczkuje, biegunki tez nie ma , ale za to sie potwornie slini i jest nie co marudny . Oczywiscie probuje swoich zebow na mamusinych cycusiach , albo wykorzysta gdy siedzi na rekach i bajsnie w ramie . W sobote zrobil sobie wycieczki , pierwszy wypad po za pokoj ;D, porzadki na pierwszych poklach zrobione , teraz czas na nst .

MMM synek kochany , mysle ze Ty tez mozesz sie z nami spotkac , za niedlugo zaczniesz juz chyba wychodzic z malusim . Pepuszkiem sie nie przejmuj , jak najwiecej zostawiaj go odkryty , niech sie suszy . Oliverkowi odlecial dopiero po 2 tygodniach , polozna musiala kikucik potraktowac lapisem ,ale poskutkowalo ;)Ucaluj babelka w pietki od ciotki ;D

Lilitku kuruj sie szybciutko , Sandros ma racje pij mleko z miodkiem , a ja proponuje dolozyc do tego czosnek . Czosnek jest naturalnym antybiotykiem i warto go w czasie ciazy duzo spozywac ;), troszke smierdzi ale co tam .. ;D

Kasiu a jak twoje lezakowanie? jak sie czujesz? pozdrwaiam i zycze duzo zdrowka i cierpliwosci ;)

AA zapomnialam czy ktoras z mamusiek , ktore maja chlopczykow i jeszcze nie chrzcily chca kupic gangolek? ;D mam do sprzedania bialy garnitur , w sklad wchodzi marynarka , spodnie na kanty , koszula i krawat . ;D Powazny stroj do powaznej uroczystosci .Nie pamietam rozmiaru , ale jest to chyba ok 74 .

Dobra laseczki koncze ten caly elaborat, podaje moje gg , jakby ktoras z mamusiek sie chciala odezwac od mnie ...tylko pojedynczo prosze ;D (zartowalam !)
GG 5656558 Milego dnia papa

nic nie powiem
jezyk20wa.gif
bo te uwazam ze sie zaliczam do tego WYBOROWEGO towarzystwa
jezyk20wa.gif

ja za jakieś 2 godz idę do giny ciekawe czy powie coś interesującego ::) mam nadzieję że tak :) jak przyjdę to zdam relację :)

ale dziwna pogoda jak się patrzy za okno
hmm15nm.gif

dla wszystkich dziewczym gdzie jest pochumrno przesyłam Duuuuże Słoneczko ;D

slonkoglit2wy.gif

Witam,

Karolka dzieki za slonko, u nas bardzo nieciekawie i mglisto, Sonia zakatarzona i jak tu wyjsc.

Aga synek dorasta, wszystkiego najlepszego dla niego z okazji 9 miesiaca.

Co do spotkania to problem, bo w czwartek znow zajmuje sie Sonia tatus. W piatek jest swieto, moze w tedy?

Pozdrawiam,

Karolka tak tak czekamy na relacje ;)

Sandroska ok mnie tez pasuje ;D ,czekamy na Trysie i Karolke .Bardzo dziekuje w imieniu Oliverka za zyczonka :)

Mokkate witaj ;D Ja tez jestem z Katowic ;) super ze dolaczylas.
Opowiadaj nam wszystko . ;)

Ok wpadne pozniej jeszcze

Witajcie!wpadlam pozdrowic i uciekam spowrotem do wyrka:):)
jest juz troszke lepiej:) ale roznie to bywa ...od pogody chyba tez sporo zalezy:)

WITAJ MAMO MINIUSIA ja jestem na forum od niedawna ale jest spoko masz ślicznego dzidziusia ja osobiscie staram sie o dzidzie ale mam problemy dzisiaj ide do nowego gina zobaczymy co on mi powie jestem pełna nadzieji moze dowiem sie czegos wiecej no i moze on mnie troche uspokoji tak poza tym ja jestem z Bytomia pozdrowionka

reklama
Do góry