reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hej hej kobitki jeszcze raz dziękuję za imprezkę:-):-):tak::tak::tak:
naśmiałam się za wszystkie czasy,aż zakwasy na twarzy mam:-D:-D:-D:-D
jakąś powtórkę musimy zmontować i to oczywiście wszystkie macie się pojawić;-):-)
ja mam dzisiaj dzień w piżamie nawet obiad będę robić w piżamie:-D:-D:-D
ehhh nic mi się nie chce..mieliśmy na ten targ pojechać na bingley,ale wieje jak cholera:baffled::baffled::baffled:
noami81-wysłałam zaproszenie na NK
kasiaj.-dzięki jeszcze raz za podwiezienie:tak::tak::tak:
szkoda że mam taki refleks i już szafeczki pooooszły:happy:
no właśnie masz profil na NK?:confused:
właśnie się zastanawiamy nad Virgin:confused::confused::confused:co tam nie tak u nich:happy:bo nie chciałabym na następna muke trafić:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Hejo Hejo, ale wiatrszysko co ?!
Generalnie powiem wam, że można by jakoś w tygododniu coś, jak Moniś już w domu, dojdzie do siebie co ?!
Jak coś możemy się umawiać na PM :baffled:;-):-)

Witam!!!
Ale dziś okropny dzionek bynajmniej u nas nudy i jeszcze raz nudy:baffled::baffled: kazdy chodzi i nie ma co ze soba zrobić.
Beatka i ja dziekuje za wspanialy wieczorek było SUPER i niech żałuje ten kto nie dotarał, ale mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie pasowało wszystkim:tak::tak::tak:

Hejka

A my wrocilismy niedawno z barbeque. Zaprosili nas nasi landlordowie. A teraz mnie glowa boli po winku :-(

Aniteczka - no spoznilas sie doslownie pol godziny, bo tuz przed Twoim telefonem dzwonil B, ze juz w sklepie i co ma kupic. Ale szukaj na gumtree.com tam ludzie czesto wywieszaja, ze maja cos do oddania lub sprzedania za prawie darmo.

Hej dziewczynki!
Ja juz po kawie :-) Olivka spi a Abi oglada bajeczke;-)
Dzis rano odwiedzila nas Pani z housingu i mozliwe ze dostaniemy dom ale nie tam gdzie myslalam wiec odetchnelam z ulga. Musze jeszcze tam pochodzic o roznych porach dnia i nocy zeby zobaczyc czy jest ok okolica.
Czy w tym tyg sie szykuje jakies spotkanko?

Witam wszystkich cieplutko
jak juz wiecie Kacperek urodził się 18 marca o 9:29
z wagą 3520 i jest przecudny :-D
opiekę w szpitalu miałam rewelacyjną ,nie wiem jak oni to robia ale wstałam już tego samego dnia po operacji a blizna zagoiła sie w tempie ekspresowym
od wczoraj jesteśmy w domku i się aklimatyzujemy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a tu miało byc zdjęcie ale coś mi nie wyszlo a może ...............

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry