reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Monika1213- ale cudny, zreszta oba chlopaki Ci sie udaly jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!!

Dziewczyny super ze spotkanko Wam sie udalo ale pochwalcie sie fotkami;-)

Dobrywieczor,

Agus - fotki robily Aniteczka i Naomi, a skoro nie wklejaja to moze niewyszly ;-) albo sa niecenzuralne :-D

A mnie dzis moje sasiadki wyciagnely na pokaz mody. Poogladalam troche ciuchow i jak to ja nic oczywiscie nie kupilam :baffled::crazy: A moj maz sie cieszy, ze fajnie miec taka zone...... :dry:

hej dziewczynki witam w piękny dzionek:-):-):-)
monika-gratuluję jeszcze raz śliczneeego synusia:-):-):-)

ja tylko na chwilkę i zaraz spadam;-)
fotki są są:tak::tak::tak: tylko muszę mieć chwilę żeby je przerzucić i powklejać:tak:
zobaczę wieczorkiem co się da zrobić;-)
kasiaj-ojjjjj są niecenzuralne niektóre:-D:-D:-D:-D

Monika gratuluje serdecznie przecudnego synka!!! PRZESLICZNY JEST :tak::tak::tak:taki maly slodziutki aniolek (az mi sie te czasy przypomnialy...:-D)

Aniteczka co do netu, to ja rowniez Virgina nie polecam :no: kicha jak nie wiem co- predkosc mala puszczaja, zamula i czasem w ogole nie ma i nawet chamy nie przeprosza a placic trzeba!:wściekła/y: Slyszalam za to,ze w O2 od niedawna jest net- spora predkosc po przystepnych cenach. ja na pewno dowiem sie co i jak i raczej sie przerzuce na nich wlasnie, jak nam sie obecna umowa skonczy.
pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn :-)

Cze wszystkim nazywam się Monika( mam 3.5 letnia Veronice) i jestem siostra Noami:-)!chciałabym dołączyć do waszego miłego grona:-D. Byłam na ostatnim spotkaniu u Noami i poznałam parę mamusiek,tylko niestety wyszlam najwczesniej jak się dopiero impreza zaczela rozkrecac:-(ale to dlatego ze sie nie dogadalam z moim mezem!Troche zaluje bo slyszalam ,ze bylo smiesznie,ale coz moze nastepnym razem :happy: .

reklama
No i kozak, siemasz Monika :-D
magda czy ten plus to coś o czym myśle ?
Kurna no nie mogę znaleźć tego co chcę, nie wiem, może ty dojdziesz.
Monika widziałam cię na zdjęciach tak , w czerwonym golfie ?!
Virgin się nadaje nie powiem na co :-D
Magda poszukaj bo ja w różowym nie mam, w żółtym też no

Do góry