reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

witam dziewczynki z samego rana...Cóż kacyk lekki ale taki przyjemny i nawet nie męczy tak bardzo. Wspaniale się wczoraj bawiłam i juz się nie mogę doczekać na następną impreze u Danuty.Czekam na foteczki Aniteczki i Beateczki:-):-):-)
No i jak tylko będę miała chwilę , poszukam ten salon o którym rozmawiałyśmy i oczywiście informacje o magocznym sklepie;-) Ale to wyślę na Priva:-D
Brydka szkoda,że się nie wyrobiłaś.Tez nie miałaś kiedy do tego miasta jechać;-) No ale może następnym razem.
Edytka mam nadzieje ,że nie obudziłyśmy Cię telefonem.
Monia piła razem z nami za zdrowie Kacperka dzięki połaczeniom wirtualnym:-D:-D
Kasia J, Aniteczka - jak samopoczucie??
Mniejmy nadzieje,że na następnej imprezie będzie nas więcej...
Danka mam nadzieje,że doszłaś do domku cało i zdrowo, bo Kasi to jeszcze machaliśmy, więc wiem ,że weszła grzecznie do domku:-D

reklama
Dziewczynki konto na NK założone zgodnie z prośbą.Zaproszenia wysłane. Beata i Kasia j nie mam Was na NK więc jak macie konto to czekam na zaproszenie.

Ostatnia edycja:
czesc kobitki
widze ze sie impra udala, Madziu obudzilas o 21 no cos ty, ja chodze spac ok 24.:-)

ale dzis znowu pieknie co?
Ja mialam dzis ciezka noc, Szymek mial wzdecia koszmar, tylko nie wiem po czym:confused:
no ale juz lepiej. niewyspana jestesm jak diabli.
lece do miasta

Magda mówiłam Ci i mówię, no bardzo mi szkoda, że to tak wyszło, ale na następnej będę, zasnęło mi się o 21 przy " supernatural '' nie wiem czemu, ale dałam się teraz i w ten serial wkręcić :-D no i po drugim odcinku padło mi się, ale myślałam o was, a śniło mi się, że byłam mordercą na zlecenie, matko i córko, na jakimś statku wybijałam menty, żenua, co :-D
Pogoda kozak, aż mi się chce... no i musowo z domu.
Domyślam się, że bawiłyście się na wypasie i bardzo mnie to cieszy :-D
Ściskam was no i czekam na wieści od Moni kiedy można nawiedzić powiększonych :-D
Miłego weekendu laski :-);-)
BTW mam jazdy z Virgin, ale Cela ma bezprzedowy u siebie, więc zasiadłam do niej ;-)

Dziendobry :-)

Magda, samopoczucie doskonale. :-) A Ty biedna teraz w pracy sie meczysz :-( A tu takie optymistyczne sloneczko!
Brydka, to trzeba sie bylo zbierac, zasiedzialysmy sie u Beaty, wiec tez bys sie zdarzyla wybawic :tak: A Virgin to najgorsza firma od netu! Jak mozesz to zmieniaj na cokolwiek innego.

Dziewczynki, jakby ktoras byla zainteresowana to mam do oddania za darmo 2 szafki do garazu na rozne graty (my tam trzymalismy jakies wiertarki, kable, gwozdzie itp)
5 drawer chest (for storage rather Baildon Bd17 Bradford free stuff
free 3 drawer chest (for storage rather Baildon Bd17 Bradford free stuff
Jutro je wywieziemy na wysypisko jak nie bedzie chetnych, bo mi tu zawadzaja w domu.

Cieszę się że się dobrze bawiłyście, szkoda że beze mnie:-D:-D:-D. Następnym razem postaram się dopisać.
Cfcgirl oczywiście że dobrze mi było z Wami:-p:tak::-)

Kochane, dzięki, że przyszłyście wczoraj. Nie było nas za wiele, ale i tak było super!
Rano mnie też kac dopadł. Już 2 drzemki dziś musiałam robić, ale teraz już jest ok.
Cfcgirl jaki jest nick na NK, żebym mogła wysłać zaproszenie.

Beatka napisałam ci namiary na gg. Właśnie wróciłam z pracy, nie było najgorzej ale fakt,że się naobijałam. ;-);-)
Życzę Paniom miłej nocy

Ostatnia edycja:
reklama
No to zadowolone, good :tak::-D
Ja wczoraj z Magdą wieczorem gadałam, no i doszłam no wniosku ... no doszłam.:-D
Ale pięknie dziś znów, wczoraj miałam męczący dzień, ale kozak :-)

Do góry