reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Cześć dziewczyny. To i ja napiszę do Was. Cieszę się że u was ruch.
Monika :szok::szok::szok:To Ty jeszcze nie spakowana :szok::szok::szok::szok:. Co jak co ale Ty, nie obrażając nikogo (tzn Magdy, Brydki, Anity, Naomi, Kasi 1 i 2, Niunki, Danki, kurcze chyba nie ominęłam nikogo z osób które poznałam) wydawałaś mi się najbardziej rozsądna z tego grona. A Ty mówisz że jeszcze nie spakowana jesteś??? Ale liste masz?:-D:-D:-D:-D:-D
Życze Ci takiego porodu jak ja miałam. Ciach 2 godziny i po krzyku.
Niunka chciałabym Ci napisać że fryzura fajna.... ale nacisnęłam na ostatnią strone i z tego szoku że jest tu tego aż tak duzo zaczęłam pisać no i nie obejrzałam jeszcze zdjęcia.:-D:-D:-D Zaraz się cofnę i obejrzę, ale na pewno będzie ładnie. Też się ciąglę wybieram do fryzjera ale jakoś mi ciągle nie po drodze. A zarosłam że ho ho
Naomi to może i ja się do Was wcisnę. WIem, wiem obawiasz się o kanapę :-D:-D:-D. Postaram się nic nie rozlewać.:-D:-D:-D:-D Gratuluję dwóch zębów.
Aniteczka my już gadałayśmy więc nic Ci nie pisze;-);-);-);-)
Brydka Jak chcesz to ja z Toba pogadam. Chetnie posłucham historii Twojego życia. Ty wiesz że ja dopiero teraz oglądałam Twoje prace. Straszna ze mnie kleżanka, wiem. Ale są ładne. Z resztą inaczej sie ogląda pracę ludzi których się zna.

Zmykam teraz obiadek robić, bo zaraz chłop z pracy wraca.

reklama
Roksana do szpitala jadę w srode więc bez stresu kochana
z natury nie jestem panikarą i teraz tez podchodze do wszystkiego na spokojnie
a z tymi dwiema godzinami to chyba przesadziłas troszkę :tak:;-) ,z tego co pamietam ceraka w polsce 30 min i po krzyku ,więc nie sądze by tutaj miało to trwac dłużej :tak::-D

hejka dziewczynki:-)witam w tą piękną niedzielę:tak::tak::tak:
ja tam nosa za drzwi nie wysuwam,bo kurtkę wyprałam:baffled: ale tak jakoś przyjemnie jak słoneczko świeci od rana..
danka2003-czyżbyś za cel strzelniczy chciała robić?:-D:-D:-D:-)
monika1213-AŻ całe 3 dni i będziesz tulić w ramionach małe,kwilące zawiniątko....uhhh ale się rozmarzyłam:tak::tak::tak::-)
brydka-ja dopiero Twoje prace obejrzałam i jestem pod wrażeniem...na bibce oczywiście opowiesz mi jak to się robi,bo nie mam zielonego pojęcia:baffled::-):-)
niunka-no właśnie weź coś załatw,tak głupio jak się wyłamiesz:-D:-D:-D
cfcgirl-opowiadaj jak tam w pracy?:happy:jak Marysia? lepiej? co u Ciebie?:-):-):-)
agentko naomi:-D:-D:-D- i jak tam plany aktualne?

Witam
Jestem jakos pozbieralam sie do kupy - w zasadzie chcialam sie pozegnac bo w srode jade do polski - i za predko nie wroce:-:)-( - teraz to tylko szykowanie i musze sie nacieszyc mezem bo chyba tam umre z teksnoty tyle czasu :-(
Dziewczyny zycze Wam milych imprezek bo widze ze juz planujecie kolejne !!
Bede Was podczytywac w polsce jak tylko bede miala czas i powiem wam czy udalo mi sie wywalczyc dla mamy operacje !! trzymajcie kochane kciuki !!
Monika jeszcze 3 dni i synus bedzie w Twych ramionach - najlepszego zycze i zdrowka dla Was
Kasiu j - bede czekac na zdjecia nowego mieszkanka - musze zobaczyc ten palac :-):-):-)
Niunka fryzura poprostu faaaantastyczna !!
Cfc jak w pracy? Marynia zdrowa?
Brydka ja bede sledzic na biezaco i patrzec na BB czy piszesz do nas juz z Hiszpani :) trzymam kciukolce :rofl2:;-):-)
Reszte dziewczynek tez baaardzo sciskam i zycze kochane zeby wiosna zawiatala szybciutko tu do was - przykro mi ze kolejne imprezki i spotkania mnie omina no ale trudno nic nie poradze !!

no naprawde sliczna dzis pogoda, az sie nie chce siedziec w domku.

Bylam dzis po ten domek i jest super extra.:tak::-)oj Szymek i Fabik beda sie czeszyc.

A co do parapetowy to chyba nic nie wymysle:wściekła/y::-(
ide na obiadek

hej, jestem swiezynka na forum mamusiek. dopiero dolaczylam do forum łeeds i okolic, wiec melduje sie rowniez tutaj ;) mam na imie Marta, jestem mama 9,5 miesiecznego Szymonka i mieszkam w Leeds. pozdrawiam wszystkie mamy (szczegolnie znajome z Gronka)

kasiek 83chyba pisalysmy w tym samamy czasie.
Trzymkaj sie kochana , napewno wszystko sie ulozy , zobaczysz bedzie dobrze.
a kiedy wracasz?buziaczki dla was.

Kasiu,j- dzieki za bramkie , ale niestety musze ci ja oddac, bo ona na dole nie ma zabezpieczenie i Szymon nia szarpie :wściekła/y:i boje sie ze sie te plastiki polamia
takze chyba bede musiala cie ja oddac, mamy juz ja sciagnieta bo chyba bylaby juz polamana.

cześć dziewczynki.Witam w niedzielne popołudnie.Właśnie wróciliśmy z kościółka, mieliśmy jechać na spacer do Lister ale Marynia padła. NIezdrowo sie dzisiaj najadła- MCdonalda, ale na kaca najlepszy BigMac. Wpadli znajomi wczoraj i się gościliśmy.
Danka bułeczki wyszły pierwsza klasa, wszystkim smakowały ;-)
Kasiek miłego pobytu w kraju.Szkoda,że nie udało się spotkać nam przed wyjazdem. Trzymam kciuki za Twoja Mamę, wysyłam pozytywną energię...Będzie dobrze.
U nas oki.Marysia już zdrowa i mam nadzieje,że już będzie ok i żadna energia zła nie popsuje tego...A w pracy już się przyzwyczaiłam, Jest oki.Czekam na tłumaczenia świadectw i dyplomów i wysyłam na uniwerek. I dostanę odpowiedz. Mam nadzieje,że już niedługo się wszytsko wyjaśni
witam nowa koleżankę.Zaglądaj do nas jak najczęściej
Całuski i miłej niedzieli

Edyta z Magdą, a co wy razem szalałyśta ? ;-):-)
No Monika, napisz eska, koniecznie, ale to środy to jeszcze :tak:
Kasiek, trzymamy kciuki i się nie łam wszystko będzie dobrze, zobaczysz i dzięki wielkie, no Ja sama zagryzam zęby co to będzie :-D
Wymęczył mnie spacer i chce mi się spać, więc chyba zjem i włączę sobie seriala, teraz mam nowe, bo moje już się kończą cholera, szkoda, ale zawsze mogę się wkręcić w Scrubs, bo Polskich nie znoszę :-D Aniteczka, spoko pokaże ci :tak: Ja właśnie dostałam nowy sklep i starsznie się cieszę :tak:
Miłej reszty, dnia w sensie....
Edyta taki domek to nam by sie na biby przydał :-)

reklama
Do góry