reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Noami, dziekuje serdecznie za zaproszenie! :-) jest mi bardzo milo,ze pomyslalas rowniez i o mnie ;))) tylko ja zupelnie nie wiem jak sie dostac do Shipley z Leeds,czy jest polaczenie autobusowe (w sensie First)? :baffled: musialabym poszukac i kto wie,moze faktycznie wpadniemy z wizyta, chociaz pewnie bym sie czula troszke nieswojo- Wy wszystkie sie znacie, a ja taka owieczka... czarna :zawstydzona/y:;-)

reklama
acha sie wkurzylam pisalam i wcielo posta:wściekła/y::angry: co sie ostatnio dzieje.

Noami- nastepnym razem bede napewno.
Tuuunia- kiedys musi byc ten pierwszy raz :-)spoko tam beda same narwane babki:-p:-Dspragnione szalenstw
Madzia- ja kiedys musze do ciebie wpasc na kawusie ,
I need your help..please.( acha pewnie zle napisalam)ale co tam:-D
dobra koniec ide spac, nie chce mi sie juz tego wszystkiego pisac jeszcze raz

No Jak Cambell napisałaś na zamkniętym to dobrze, ale jak coś napisz mi i na pm, bo znam siebie i pewnie zapomnę :-D
Tunia kochana, ty masz połączenie poprzez pociągi zwane porządaniem, zawiozą cię wprost do Bradfor czy do Shipley, mój pracuje w Leeds w banku i też tu od nas jeżdzi pociągiem, co mnie zresztą zawsze rozwalało w Shipley, bo na parkingu stoją wypas fury, przychodzi 18, z pociągu wysypują się ludzie i idą do swoich aut :szok::-D Madzia fajnie że będziesz, bo Niuńki to szkoda :-( Kasia Fabiankowa się melduje czy też nie ?!
No i nie wiem kto jeszcze, ale Danka musowo zapiekanki, no w życiu takich perełek nie jadłam :-D
Monika to już jutro a ja już ciągle o tobie myślę pracując :-D idę się ubrać, bo zaraz Gloria przyjedzie z Otley i jedziemy do przedszkola, moje dziecię dzielnie zaczyna tuż po wielkanocy :tak::-D

Tuunia, ja juz nie mieszkam w Shipley, musze zmienic dane na BB, bo o nich zupelnie zapomnialam. Ale do Bradford Interchange na pewno bez problemu dojedziesz, a stamtad sporo autobusow do mnie jezdzi, jakies 15min drogi: przystanek Odsal Fire Station dla 363.622.623.625.626.627, lub Glenfield Mount dla 268, tuz za rondem. Z tego pierwszego spacerkiem juz 4min do mnie, a z drugiego 3min. Dostep do mojej uliczki jedynie od Cleckheaton Rd!! Najlepiej sobie popatrz na http://www.metrojourneyplanner.info/welcome.do, bez problemu znajdziesz polaczenie.
CfCgirl, mój maz tez nie byl zadowolony, ze robie ta imprezke tylko dla babeczek, ale z bolem sie zgodzil. Wychodzi do szwagra na wieczor, ale Emilke mi zostawia, a ja licze na to, ze mala pojdzie spac jak to zwykle bywa o 19tej i nie bedzie robila przeszkod. Ale powiedz mezowi, ze niedlugo na pewno spotkamy sie juz w parach.
A co do twojego pytania, to niczego nam nie brakuje, wiec prosze nic nie szykowac, naprawde dziekuje:tak:.

Ostatnia edycja:
Monik, jak pisałam na gg, czekam :tak::-);-) Spokojnej kochanie, no mówię, na maksa ci zazdroszczę :-)
Za chwilkę świeże powietrze poczuje, nareszcie okna na oścież pootwieram, wiadomo :-)
No i Cambell dzięki za mejka dobra kobietko.
laseczki, ale się cieszę z tego piątku, marzenko wpadnij i ty :-)
A ktoś wie wogóle o składzie, któź to się z nami zabawi ?!
A co do par Cambellowa to jak najbardziej mi to pasuje:-)

Hej!
My juz po play grupie, gosciach, spanku i teraz szykujemy obiadek hehe
Monia Powodzenia kochaniutka!

Ja dzis probowalam cos wskurac w sprawie domu socjalnego ale niestety nic sie nie udalo szczerze to juz mam dosc czekania.

I jak szykuje sie jakies spotkanko w tym tyg?

reklama
Z tego co naliczyłam będą : Brydka, Cfcgirl, K&F, KasiaJ, Danka, Aniteczka, Roxana moja siostra M&V też przyjdzie. Nie pominęłam kogoś?
Tuunia, Oleska, to jak wpadniecie?
Monika z wiadomych przyczyn :-) nie będzie (czekamy na dobre wieści), niuńka nie może, Aguś też nie przyjdzie, Kasiek83 w Pl. Ale chyba jest jeszcze kilka pozostałych dziewczyn...

Do góry