reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Oleska - spotkanie będzie u mnie w piątek wieczorem, jak ci pasuje, no i jakby dziewczynki i mąż dali ci chwilę odpocząć to wpadaj śmiało.
Monika - trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko z synkiem i abyś szybko wróciła do siebie. Wypijemy z dziewczynami wasze zdrówko nie raz w piątek:tak::-).
Niuńka - włoski spoko, ja też muszę się do Kasi jak najszybciej wybrać. Apropos spotkania, czy mąż nie da rady przełożyć zmiany, żebyś jednak mogła przyjść??

Fajnie, że będzie nas więcej w piątek. A reszta dziewczyn z forum? Zapraszam wszystkie, nawet fankebrydki ..................................................żartowałam :szok::rofl2: :-D.

A czy chwaliłam się już, że Emilka ma 2 ząbki??:tak::tak:

reklama
Monis- oj kobitko korzystaj bo za moment nie bedzie czasu na nic.;-):-)
Madzia dwaj focie z nowym fryzem.
Aska- co z toba , przyjezdzaj na kawusie jutro.

Noami chyba pisalysmy w tym samym czasie.
Gratulacje - dwa zabki super , a gdzie koniec.:-D
Nie wiem czy da rade sie zamienic , szczerze to watpie. Ale zobacze co da sie zrobic.

wooow!!!:-):-):-)
noooo wreszcie się pojawiły cholerki jedne wszystkie...nie zebym ja tam była jakaś aaaaaaktywna za bardzo ale ...:-D:-D:-D:-D
niuńka- ale super wyglądasz.w rozpuszczonych włosach wyglądasz extra:rolleyes::rolleyes::rolleyes:mmmmm laseczka
danka-Tobie to nie tylko posta wcięło!:-D:-D:-Di Ciebie też osatnio!:-Daaaaaaaaaaaaa i NIE PRZESADZAJ z rudością ,bo nas oczy będą boleć u agentki Neomi!:-D:-D:-D
brydka-Ty nie rzygaj tylko na imprezkę się szykuj:-):-):-):-D:-D:-D:-D
monika 1213-współczuję i zazdroszczę..juz pisałam kiedyś!:happy::happy::happy:kochana zleci! juz Ty to wiesz najlepiej:yes::yes::yes:
k&f-fach w łapce widać!!!:laugh2:
a jak tam Fabianek? nie śniłam mu się w nocy?:-p:-D:-D
naomi81-jak coś to się piszę..mam nadzieję,że wypali..:confused::confused::confused:
dziewczynki wybaczcie mi dzisiaj ale wszystko zaczyna się mi układać i jestem szczęsliwa i ma moj zwykły humorek..:sorry2::sorry2::sorry2::eek::-D:-):rolleyes::rofl:
pozdrawiam Wasochane..

aniteczka - tak to jest, ze po deszczu wychodzi slonce ;-):-)

niunka - fryzurka supcio, mozesz zapytac Kasie, czy by mnie tez ciachnela, bo pisalam do niej na priva i nic nie odpowiada :-( wpadniesz jutro po ta bramke?

danka - a no mieszka sie super, tyle, ze ciagle balagan, jakos nie moge sobie z tym wszystkim poradzic, ciagle nowe pomysly..... ale sasiadow mamy super i landlordow, we wszystko nas tu w okolicy wprowadzili, jakby co to nawet mamy nianie, jak mama juz wyjedzie :-)

monika - no czekamy razem z Toba, moja najlepsza psiapsiolka tez zostala mama 2 dni temu, to bede teraz pamietac o urodzinach Twojego Kubusia, bo w tym samym dniu :-):-) i wypoczywaj teraz w te ostatnie dni

Witam laseczki przy porannej kawce :-):-):-)
Kasiu najważniejsze że jesteście zadowoleni i milo mieć takich sasiadów SUPER :tak::tak::tak::-):-):-):-)
Anitka z tą rudościa to ja dopiero zaszaleje jak pojade do Polski wtedy będzie mnie z kilometra widać ;-);-):tak::tak::tak:

Hej Kobitki!
Ja juz po kawce i niestety malo pomogl bo czuje sie jak zombi hehe Olivka ma katar i niestety w nocy kiepsko spala wiec ja przez nia tez:-(
Abi juz druga nocke bez pieluchy spi i wysadzalam ja 2 razy i jak narazie sucho:tak:
Naomi ja bardzo chetnie wpadne o ile nie zapomne hehe bo ostatnio mam troche na glowie;-)

hejk
Ja w trakcie sprzatania, jeszcze tylko podlogi umyc i wsio.
widze ze sie troszkie ruszylo i cos naklepalyscie.
dzieki kobitki, mnie tez sie podoba tylko troszkie wkurza mnie grzywka, bo nie uklada sie tak jakbym chciala.:wściekła/y:
Kasiu.j- wpadne dzis ok 16.
Mysle ze nie bedzie problemu z ciachaniem u Kasi , ale to ty musisz sie z nia dokladnie umowic co i jak.

Aniteczka nie pękaj, Ja już mam piątek zaklepany :-D
Niuńka no weź nie rób scen i załatwiaj se wyjście, jak coś mój K może zostać z Szykmiem :-D A co do fryzy to bardzo ci pase, sama myślę o grzywce, bo jakoś nijak mi :-) Pogoda piękna więc pewnie śmigniem nad rzekę po obiedzie, ale miejsce na wypasie Gloria mi pokazała :rofl2:
Cabell Ja ci powiem tak, zaprośmy fankę, chętnie z waćpanną zatańczę, a przy procentach opowiem historię swojego życia, bo po co ma się domyślać co się u mnie dzieje ;-):-D
magda a ty co milczysz ?
Monika, no no i powiedz jak stersika to masz co, ale zazdroszczę ci na maksa, może nie tych 9 mieszków ( choć ci zleciało ), ale tego bobasa małego bo mi tęskno za takim małym Olkiem :tak: no to co , miłego weekendu :tak::-);-)

reklama
no własnie nie mam ani stresika ani stracha ;-)
czuję sie najnormalniej na swiecie :tak:
chyba jakaś dziwna jestem :szok:
ale jutro to juz chyba powinnam torbę spakowac nie??

Do góry