reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Niunka-my lecimy wlasnie 6 lutego:-):-)jak wy milayscie popijac sobie:tak:
A z tymi kulkami to jest super sparwa tutaj ,moi tez je uwielbiaja i czesto z nimi chodze,Kube jak puszcze to nie ma go pzrez dwie godziny,gorzej teraz z Dawidem bo zanim trzeba jeszcze latac:-):-)
CFCGRIL-pisalam do tej kobitki 3 razy ,zadnego odzewu i wystawialm jej negatywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hejka

7 lutego rowniez mi pasuje. To jesli maja byc salatki to ja moze zrobie jakis polmieseczek z wedlinami? Co do alkoholu to ja niepijaca...... Po tych dwoch ciazach i karmieniu maluchow chyba bede musiala sie od nowa go uczyc pic.

Niunka -moje chlpaki tez uwielbiaja kulki, Macka to tylko trzeba wyrzucac na zjezdzalnie i sam sobie zjezdza, jedyny minus to szybko plecy bola i rece :-(

Kasiek - dzieki, ja juz troche lepiej, a dolaczyl teraz Bartek i Maciusia chyba cos meczy, bo zrobil zielona kupe, mam nadzieje, ze to cholerstwo szybko sie odczepi

Agus - w grupie Kuby tez sporo nieobecnych, ale musze sie ztym liczyc, ze bedzie lapal rozne chorobska od dzieciakow

hejka
super ze wam pasuje i ze nie popsulam nikomu planow, dzieki wielkie:tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)juz sie nie moge doczekac.
Kasiu.j- Szymkowi tez sie najbardziej podobalo na zjerzdzalniach, ale tych duzych,wiec ja z nim jezdzilam.

Madziu- nie ma problema z %, to co pijemy czysta czy perfumy?
To ja zrobie cos na cieplo.jakies mesko i leczo.

dobra ide spac bo troszkie szumi w glowce:-p:-)

jaka ja jestem biedna, coś mi wlazło w szyję. Nie mogę się ruszać a Michał mówi że mam napuchniete. Biedna ja biedna...
Wczoraj trochę poimrezowaliśmy z bratem i przyjaciółmi.Bardzo wesoło było...
Życzę paniom miłej niedzieli...

już smarowałam i nawet termofor sobie przykładałam.Musi samo przejść...
kupiliśmy wczoraj zarąbiste mebelki na ebayu
1b131ld3.jpg
182e1eg9.jpg

16271zc7.jpg
19831zx6.jpg

za wszystko daliśmy 200 funtów. Akurat coś takiego co szukałam.
Jeszcze potrzebuje sofa bed.Jak będziecie słyszały ,że ktoś ma do sprzedania to szybciutko dajcie mi cynk.całuski

Kasiek no to mnie rozumiesz!Ale co trzeba byc cierpliwym i czekac za z tego wyrosna.!:tak:
CFC ja musze sprawdzic jak moj maz pracuje w sobote7 -dzis lub jutro dam znac. jak bendzie mial na pop. to nie bende mogla przujsc jutro dam znac.Ale jak bende to napewno tez przyniose coś dobrego ale jeszcze nie wiem co!I jakies winko moze martini?Bo wodka to dla mnie blee. A mebelki bardzo mi sie podobaja!:tak: I wszystko za 200?
Kasia j grupa zoladkowa?Paskudztwo Fabian maial jak bylismy w polsce mial wtedy 6 miesiecy.

Tak jak niunka pisala bylysmy na kulkach ,fajna sprawa.Napewno bende chodzila teraz czesto.Tym bardziej jak taka pogoda do niczego i w domu nie ma co robic!:no:

Czesc kobitki
U mnie troche na wariackich papierach bylo przez 2 tyg po porodzie ciagle odwiedziny znajomych ;-) a potem kurcze na wszystkich wziela grypa:-(ale juz powoli z niej wychodzimy. Olivka ma katar chyba bede musiala isc z nia do lekarza bo si troche zolty zrobil:-:)-:)-(mam nadzieje ze jej cos dadza a nie kaza czekac az jej przejdzie.
Mam pytanko czy wy teraz jezdzicie na jakis car boot albo cos podobnego, czy one teraz wszystkie sa zawieszone na zime?

Cześć dziewczynki
cfcgirl super te mebelki, chociaż ja pewnie wolałabym ciemne. Fajnie macie, że urządzacie się tutaj tak już na poważnie. Ja marzę o takiej chwili kiedy będę kupowała już mebelki tu dla siebie. :-):-)
A mnie coś wlazło w plecy:-D:-D:-D.

Dziewczyny a ja nie wiem co mam przygotować. Może pomyślcie czego będzie brakowało to ja to zorganizuję. I jestem też za tym żeby raczej się napić czegoś innego. Możemy K&F razem :-):-):-):-) pomyśleć o czymś innym do picia.

reklama
Madziu mam nadzieję że czujesz się lepiej a meble superackie ,cieszę się że Ci się udalo :tak::-)
a co ja mam przywieźć i może tak godzinę w przybliżeniu ustalimy??:tak:

Do góry