reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

no to ok,robimy u mnie. Co do tego któa co przynosi do żarełka czy picia dogadamy się jeszcze , bo to 2 tygodnie. Kasia mam nadzieje też będzie. No i mam nadzieje,że się w końcu Brydce humor poprawi i zajrzy do nas i się wypowie czy będzie czy nie...
Kto jeszcze wpadnie??

reklama
Cześć laseczki, troszkę nie pisałam bo sobie poszłam w ramach rekracji do pracy( czyt.w ramach wyrwania się do ludzi):-D:-D
Madzia ne nerwuj się:-D:-D jak ustalicie ja się tak dopasuje, ze mną jak z dzieckiem, za rękę i do knajpy:-D:-D:-D
No właśnie:baffled: gdzie jest Brydka, czyż by aż takie zpracowane dziewcze:tak:

Czesc :-):-)
Niunka-ale szybko zlecialo,niedawno wyjzdzalas i juz jestes z powrotem:-D:-D:-D
A z tym badaniem uszu,mial tylko w szpitalu i wszystko bylo ok :tak:potem nic nie mial:tak:
Oj Dawid tez mi nie raz tak upadl,ze ja tez cala w strachu bylam:-(

cfcgirl - ja sie zgadzam na wszystko :-)

Co do badania uszu to Maciek mial tylko jedno po urodzeniu. A z Kubusiem to wymusilismy na lekarzu dodatkowe, bo nam sie wydawalo, ze nie slyszy za dobrze. Ale po badaniu lekarz postawil diagnoze, ze sluch ma perfekcyjny, tylko on nas poprostu nie chce slyszec :baffled: I tak ma do dzis, jak cos mu nie pasuje, to mozna do ucha krzyczec, a on nie zareguje.

Zmykam do lozeczka, bo fatalnie sie czuje. Strasznie mnie mdli. Kubus wymiotuje mi dzis jak tylko wyszedl ze szkoly i od od tych oparow mnie sie niedobrze zrobilo :-( Mam nadzieje, ze to nic powaznego i do jutra przejdzie.

Hejka
Dorota- no widzisz jak czas zapier....
Co tam u Sylwi ? jak sie czuje ? brzusio juz widac?pewnie tak.

Kasiu.j- ale masz malego cwaniaczka :-D dobry nie ma co.
A te mdlosci to podejrzana sprawa.:-pmoze bedzie trzecie , przeciez chcialas.;-):-)

Czesc dziewczyny!
Fabio tez mial 1 badanie sluchu nastepnego dnia jak sie urodzil!:tak:
A tak wogole to on sie teraz robi taki cwaniak ze szok-Jak upadnie to zaraz placze (udaje oczywiscie)wrzuci cos pod sofe a potem placze wyrzuci smoka i placze,takie to śmieszne!
Kasia j ja z ta salsa to odpadam!
Cfc Madzia mi jest obojetnie gdzie,i postaram sie byc!

NIUNKA-Sylwia ok sie czuje,brzuszek zaczyna rosnac,ale jak ktos nie wie ze jest w ciazy to niezauwazy wogole:-D:-D:-Dno i sie zastanawia co nosi tam pod sercem:-D:-D:-D
K&f-mnie nie bedzie ,bo ja bede sie bawila wtedy na sniegu w Zakopanem:-D:-Dwyjezdzam akurat dzien przed:tak:

reklama
Do góry