reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hejka
wrocilam z krotkiego ale udanego uropiku;-):-), bylo super , chrzesniak cudowny, Wogole wszystko super. a teraz witaj szara rzeczywistosc.:-(

Widze ze sie szykuje jakas wodeczka, ale ja nie wiem czy bede , dam znac.
A gdzie to ma byc? Gdzies w centeum czy u ktorejs w domu?

Witam nowa kolezankie:-)
Madziu - super ze bedzie babcia z Marynia, problem z glowy.:tak:ciesze sie razem z toba.

reklama
no to witaj na starych smieciach :tak::-)
a ja myślałam że Kasia pojechała z Tobą bo nie odzywała sie odkąd wyjechałaś :tak:;-) a Ona biedna sie pochorowała:no::-(

roksana- symboliczna, niesymboliczna, zawsze znajdzie sie podow do wypicia;-):-)

co tu taka cisza?
Szymek spi juz prawie 2,5 gdz, chyba bedzie znowu buszowal do pozna:wściekła/y:.

Monia- my to sie musimy koniecznie spotkac , (masc).
Jak sie czujesz?

Witaj Edytko w angielskiej rzeczywistości. Co do spotkania to możemy wspólnie wybrać miejsce może być u mnie, nie ma problemu.Ja bardzo chętnie. mąż gdzieś wybędzie i tyle i będzie babskie.Zrobi sie skłądkową imprezkę , każda coś przyniesie i się posiedzi. wypowiedzcie się jak wolicie-lokal czy u mnie

Dziewczynki, moze ktoras z Was mialaby ochote na kurs salsy? Lekcje by sie odbywaly we srody od 18 do 19 w klubie tenisowym w Heaton. Koszt 6f za osobe. Na razie z rozpoczeciem czekaja na wiecej chetnych.

A druga sprawa to jutro moze ktos chcialby isc z rana na kulki? Tak kolo 10-11 w Tiddley Peeps BD2 2DD.

Kasiu.j- ja bardzo chetnie , ale jutro mamy badanie sluchu u Szymka.
wlasnie dziewczyny czy wasze maluszki tez mialy badanie sluchu , bo moj ma juz drugi raz w ciagu pol roku, tak sie zastanawiam czy to kazdy tak ma czy cos moze jest nie tak .
Madziu - ja sie pisze na spotkanie. dawaj kiedy.

reklama
Niunka19-82 Ja tak miałam ze swoja córcia Matyldą, ale u mnie występowała czynnik zagrożenia niedosłuchem. Pierwsze i drugie badanie wyszło niby dobrze. Niby bo jakieś odchylenia, ale słuch niby w normie bo odchylenie też nie wykraczało poza jakieś ramy. Miałam jechać na ostatnie badanie ale wyjechałam. Sama chyba wiesz najlepiej czy Twoje dziecko słyszy.

Do góry