reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
CFCGRIL-oJ Janusz dalby mi....:-D:-D:-D:-Da chyba zadnego gorala nie poderwe bo Janusz do nas dojezdza za 5 dni:-D:-D:-D:-D:-D
A z tym kalenadrzem super pomysl:-):-)tylko ja sie za pozno obudzilam:tak:juz nie zdaze,ale w przyszlym roku cos takiego zrobie:tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny. Ja jestem nowa, może nie w mieście, ale na forum. Na tym równoległym też. Padło pytanie czy na wódeczkę któraś się pisze. Otóż ja się piszę, ale nie mogę tak wskoczyć do was na ta wódeczkę i powiedzieć cześć.
Muszę się wam jakoś przedstawić żebyście mnie trochę poznały i ja was. Niektóre dziewczyny już "znam" z tamtego forum
Pozdrowienia
:sorry2::sorry2::sorry2:

no kalendarze to super sprawa my takie dawalismy przez dwa a moze i trzy lata własnie na Dzień Babci ,w tym roku niestety nie ma nas w Polsce i Kuba jedynie wyśle kartkę i buziaczki :tak::-)

Dziewczyny ja na dzien dzisiejszy to nie moge isc za 3 tygodnie na wodeczke :-:)-( za dwa tygodnie maz ma wolne a za 3 pracuje :-:)-(i sobote i niedziele.
ALe moze jeszcze cos wymysle :confused:
Polatalam caly weekend po sklepach - sobota w ikei - o matko ile tam ludzi bylo:szok::szok: no ale pokupowalam troche :-) dzis moj maz wymyslij dla mlodego namiot z tunelami i go kupil i..... zajmuje mi caly pokoj.:shocked2::shocked2:
Monika jak poszukiwanie domku? masz cos na oku?
My po dlugich namyslach zostajemy tu gdzie mieszkamy (BD4) landlord obnizyl nam czynsz i juz nie mamy co wydziwiac bo za ta kase nie wyajmiemy domu 3 bedroom z ogrodem i mila sasiadka obok :-);-)

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Witam po przerwie..Nie pisalam bo chorowalam!Dopadla mnie straszne chorubsko ale juz jest ok.
Oleska gratulacje mala jest Sliczna!!!
Kasia CFC
podziwiam was za te diety!
Noami no wrocilas do nas:tak: !
Roksanna1 witaj wsrod nas!
Marzena ja tez sie pisze na ta wodeczke,chociaz jej nie pije ale zawsze mozna cos innego nie?

Do góry