reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Marzenko nie namawiałam, poddałam się.Widocznie sama przemyślała sprawę i się zdecydowała. Cieszę się bardzo bo jest to duża ulga dla mnie. Lecę po nią 13 lutego i wrcamy razem 23 lutego :-)
Kasia a dajesz radę.Ja już 10 dzień, do końca niedaleko. Wytrzymaj kochana , potem jest lżej.Ale jakie efekty :)
na przyszły tydzień ja się piszę, tylko będe potrzebowała dokładnego adresu tych kulek i jak się dojeżdża z Shipley. No chyba ,że będzie aka pogoda jak dzisiaj.

reklama
Tak sobie pije kawke i zajadam sie czekoladkami, a tu czytam, ze wy na diecie, az mi wstyd, bo tu i tam przydaloby sie zrzucic:zawstydzona/y: Podpowiedzcie dziewczyny co to za diety, moze tez sie skusze:tak:

Czesc kobitki
U mnie bez zmian pieluszki karmienie ....hehe zarwane nocki ale mam moja mame przy sobie wiec moge sobie odsypiac:tak:
Moja Abi ma dzis goraczke 38 st ale nie ma kataru ani kaszlu czy to mozliwe ze to zeby?Apetyt tez kiepski i teraz padla i spi:-(
Mam do was pytanko jak wyrabialyscie paszport dla swoich dzieci to ile wam to zajelo?Bo ja wlasnie wyslalam emaila zeby mi wyznaczyli termin na spotkanie. _________

witajcie,
Kasiu ja nie obiecuje ale może wpadnę, bo mam pod nosem w sumie.Ale nei wiem na 100% bo jadę do Kasi włoski dzisiaj robić więc nie wiem czy się ze wszystkim wyrobię.
Data lotu przełożona na 11 luty, także już lada moment :)

hej
czy ktoś się wybiera na jakiś spacerek może do parku??:tak::sorry2:

progress.gif

reklama
No wlasnie Magda pochwal sie wloskami !!
Pytalas jak tam moja dieta wiec ci mowie ze wyje do ksiezyca z prosba o cos do jedzenia hehe jutro juz 8 dzien wiec wytrzymam :)
tutaj jest ten kulkoladn o ktorym mowilam:
Opening Times
Kasiu i jak bylo na kuleczkach? moze w przyszlym tygodniu uda nam sie spotkac w tym kulkoladzie co kiedys (link powyzej)

Do góry