reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
dziewczynki skoro odpowiedzi nie ms , rozumiem,ż nie ma chetnych ...No to może innym razem. Planuje dzień inaczej.Do zobaczenia.Spadam, bo przecież sama ze sobą pisała nie będę

Ale mam laseczki wiadomość. Moja teściowa właśnie mnie poinformowała,że przylatuje do nas pod koniec lutego,żeby się zająć Marysią. Zostanie może 3 może 4 miesiące. Starsznie się cieszę...

Madzia cieszę się razem z Tobą:-):tak:
tylko zdradź mi kochana tajemnicę jak ja przekonałaś do przyjazdu, bo ja mojej mamy nie mogę:-(nie to, że nie chce do nas przyjechać ale sie boi podróży do obcego kraju:-(

MARZENA-mojego meza babcia przyleciala do nas a ma ponad 75 lat:-D:-D:-D:-Dpowiedz to twoejej mamie ze takie starsze osoby tez lataja,wiec tez da rade:tak::-(
MAGDA-no i problem masz z glowy:-):-)super:tak:no i Marysia blizej babcie pozna:tak:

cfcgirl- no i jakos sie ulozylo, super ze Malutka zostaje wsród rodzinki, a nie idzie jeszcze w swiat, no i babcia sie nacieszy wnusia:tak:

Marzena- moja babcia ma 74 i tez podrózuje w ta i spowrotem, sama w wielka walówka z Polki:-D:-D:-D, wlasnie wrócila do Polski i jest nam strasznie smutno:zawstydzona/y:

Doris- swoja droga to podziwiam nasze bacie, bo ja tez zawsze sie denerwuje przed podróza a one z tobolami same przez cala Europe, dziarskie te nasze babcie:-D;-)

Monika1213- wynudz sie póki mozesz bo za kilka tygodni koniec laby:-D:-D:-D

madziu nie było mnie, Kamil mi rano powiedział, cieszę się, że sparwa się załatwiła, i marian będzie z babcią, jakby co wiesz jak mnie znaleźć :) Co powiesz o weekendzie w takim razie, jak coś napisz mi jak coś, ja nie mogę dziś :blink: i nie wiem, o której jutro do elepstryki przyjdą a miałam jechać się z Monią spotkać, bo wiem że nie możesz :/
No i we wtorek dekoracje, jakieś łańcuszki będą w kiblu wieszać te sparwy :-D

reklama
hej
pare dni zaniedbalam forum ale to chyba przez ta diete nie mam sily na nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madzia widzisz jak sie sprawa super rozwiazala Marynia bedzie z babcia a ty spokojnie do pracy wrocisz !!
Moze macie ochote spotkac sie w nastepnym tyg w kulkolandzie?? tu niedlaeko mnie na bd4 jest fajny dla wiekszych dzieci super wybieg :) zmecza sie porzadnie a dla malutkich jest specjalna "zagroda" a dla mam stoliki i kawka jest do kupienia wiec kazdy znajdzie cos dla siebie. ja mam zajety poniedzialek bo musze podkoczyc do ikei i w piatek bo maz ma wolne :-)
Monika jak sie nudzisz to przyjedz do mnie !! ja tez sie nudze i to codziennie !! chodze taka nieuczesana w dresach niepomalowana az mi wstyd !!
Wasze babcie to odwazne kobity moja to juz niestety nie da rady ale za to mamie sie tak spodobalo latanie ze z checia co miesiac by tu byla ;-) a jeszcze jak teraz ma samolot ze szczecina to juz wogole
no lece wezme szmatke jakis plyn i poscieram sobie troche tu troche tam - juz bede mogla powiedziec ze sprzatalam hehe

Do góry