reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hejka
Nefretete- no moze to swiety mikolaj ci prezent zrobil:-):-D
Brydka- trzymkaj sie i caluski dla Olka.
Kasiek83- mozesz zamowienie zlozyc w polskim sklepie, a Maningam lane. ,,Piknik,,
Wiem ze robia zamowienia na swieta bo sama zamawiam, ale nie karpia:-p
Agus- ja nic nie wiem o tej aferze na NK
Fajne te rozowe babeczki:-p:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agus - no bylo kilka afer ostatnio, na jakims portalu usmiercili w ramach zartu (idiotycznego) czyjes dziecko, albo zamiescili fotke dziecka z tekstem, ze to dziecko poszukuje nowego domu, a na NK ostatnio na tych fikcyjnych kontach zaczely sie pojawiac fotki dzieci (najczesciej rozebranych, ale nie tylko, z innych portali albo prywatnych stronek) z seksistowskimi tekstami, nic przyjemnego i daje do myslenia, czy dalej zamieszczac zdjecia dzieci w sieci :-(

dziweczyny jak przeczytalam ten tekst pod tym zdjeciem z malym dzieciek to mnie skrecilo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sory ale k.... jak mozna ja p.... zajebala bym go serio jak mozna takie zeczy wypisywac jak se pomyslalm to szok zabila bym jak nic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:sory ale jestem taka wsciekla az mi sie plakac chce k...... boze na takim malym dziecku jak mozna tak pomyslec masakra i pomyslec ze sa takie swiry na tym swiecie :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Zgadzam się Myszavik, pourywałabym jaja.Sa palanty.Weszłam teraz na naszą klasę i widzę,że ten szu, przyniósł dobry oddźwięk.Konta zostały usunięte.
Co za debile.Trzeba uważać jakie zdjęcia daje się na necie, nawet na zamkniętych kontach czy wątkach, bo takie palanty umieją wszystkie obejść zabezpieczenia:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Matko Boska, co wy tu piszecie, jak to przeczytalam to odrazu usunelam Szymka zdjecie jak siedzial w wannie , fakt nic nie bylo widac bo byl od pasa w gore ale zawsze.
Nie moge pojac ze sa tacy ludzie i co oni wogole maja za radoche z tego wszystkiego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka
co tu taka cisza:szok:
co porabiacie kolezanki?
Bo ja teraz mam chwile odpoczynku bo Szymek spi, wiec szybko do kompa. Obiadek przygotowany , lekko ogarniete mieszkanko, no to se mysle poczytam co tam pisza a tu niccccc:szok:

reklama
ja ma chyba znowu problemik z Szymka skora, znowu ma jakies takie suche plamki, na ciele, sama juz nie wiem od czego:wściekła/y:, nie drapie sie , ale strasznie to wyglada, takie suche liszajki, kurka nie wiem czy isc do Gp, bo jak mam znowu uslyszec ze to egzema to mnie chyba szlak trefi, wszystko u nich egzema:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Samruje do Kremem balneum , do kapieli uzywam Oilatum bath.
co ja moge jeszcze zrobic?
Monika mial twoj Kubalek kiedys podobne problemy skorne.?

Do góry