reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Dolaczam dopiero teraz bo cos internetu nie mialam, jeszcze troche to wogóle odetna nam gaz, prad itd bo troche sniegu spadlo:szok::szok::szok:. Moja chyba caly tydzien w domu bedzie bo jeszcze szkoly nie otworzyli, normalnie szok jak ktos pracuje to ma niezly klopocik i to jeszcze przed swietami:no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia.J.- zakupy internetowe juz poszly w zapomnienie bo pieniazki wrócily, wszystko odbylo sie bardzo kulturalnie i sprawnie, jestem bardzo wdzieczna tej babeczce ze takie normalne podejscie miala:tak:

Kasiek83- ja juz od poniedzialku jezdzilam jak na lyzwach, normalnie wsciekla taka bylam bo o malo sie na pociag nie spóznilam, a moja Aga wczoraj wyszla tylko przed dom i dwa szlify zaliczyla, usmiala sie, wybrudzila i poszla do domu, taki dlugi spacer miala:-D:-D:-D. A moja babcia jest juz sporo po 70-tce i wlasnie do mnie jedzie;-), ale musialam sie tez naprosic:tak:, to ta podróz tak przeraza

Doris- no to niezla zagadke masz, obys trafila na normalnego lekarza, a moze wydrukowanie z internetu to nie jest zly pomysl, ja bym tak zrobila:tak::tak:

Nefretete- ale maly glodomorek Ci rosnie;-):-D:-D, a jakbys trafila na tego Mikolaja co te przelewy robi to przekaz mu zeby mi tez cos przeslal;-):-D:-D

cfcgirl- ja mam wrazenie ze takich rózowych panienek jest coraz wiecej i o zgrozo moja córcia tez lubi rózowy kolor, mam nadzieje, ze jej przejdzie:dry:

Brydka- co tam z Toba, nie podobne, zebys w lózku lezala, zdrówka Ci zycze i szybko wracaj do nas:tak:

Noami- ja swoja córcia na piersi mialam do 7 miesiaca, i dopiero w 7 miesiacu zaczelam powoli wprowadzac jedzonko, oprócz mojego mleczka oczywiscie;-):tak:

reklama
Ile drzew rośnie w lesie, ile ciężarów siłacz uniesie, ile uciągnie lokomotywa, ile włosów liczy lwia grzywa, ile ciastek w ciastkarni, a bułek w piekarni, tyle szczęścia i słodyczy w Dniu Urodzin Marcelkowi i Kubusiowi zyczymy.
291.gif

W Anglii jak dziewczynka to musi na różowo.Trafia mnie czasa,i.Ja nie patzrę na kolor, jak mi się coś podoba to biorę.I wtedy Anglicy są zdezorientowani :szok:
Wiecie , mogę zrozumieć jak małe dziewczynki noszą się na różowo, ale jak ich Mamusie, niekedy laski po 30 lat i od stóp do głów róż to:szok::szok::szok:
Ciekawe czy w głowie też różowo, czy mają tyle zwojów co kura czy więcej??
HAHAHA.Może następuje era różowych landrynek.O Matko:szok::szok::szok::szok::szok:

landrynkayw1.png

czesc wam

Amparowa kiedy wpadniecie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
bylam wczoraj w bradford ale bardzo pozno i widze ze u was sniegu ze ho ho u mnie nic tylko sloneczko :-(my juz po odwiedzinach tesciow fajnie bylo ale sie skonczylo co dobre szybko sie konczy heheheheheh .

a to dla MARCELKA
happy birthday
:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

uciekam dziewczynki bo mala mi sie obudzila jak bede mala czas to napisze buzka dla wszytkich :*************

ps.nie wiem czy zadziala ten link ;(

nio oki madziu ale starma sie pisac tu i tu :)
Madziu i co niestety nie spotkalysmy sie w tym londynie ale pogoda tez byla nie jaka :-( ale bedziemy mialy jeszcze okazje a ta babka na tej fotce to git

JA TEZ TAK CHCE WYGLADAC HEHEHEHEHHEHEHE ZART HEHEHEHHE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

pozdrowionka dla was mamuski :-):-)
ide powycierac bo ta moja mala to czasem zapomina gdzie ten nocnik hehe i leje gdzie popadnie :p

reklama
Do góry