Rena28
Fanka BB :)
madziorka Piotr zostaje w domu bal jest w domu kultury dzieci bedzie mnostwo dwojki nie polapie zwlaszcza ze Piotr jest juz biegajacy hmmm najwyzej za rok jak nie wyrosnie za bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze ze laski paczki pieka i cisza na forum
Hej.O nareszcie ktoś z bliższych okolic:-) ja mam do St.Woli rzut beretem.Witamy witamy i zapraszamy do udzielania sięwitam ja jestem z podkarpacia 60 km od rzeszowa stalowa wola pozdrawiam
Aylin oj tam piec smazyc jedna cholera wczoraj bylam juz tak padnieta ze moglam sie walnac
blisko....AYLIN obstawiam 7 kg mój niedługo będzie miał roczek a nie waży nawet 10 kg ale ja się cieszę bo jednego grubasa mam juz w domu hehe
Aylin hmm Twoj okruszek to pewnie ok 6 kg?
Aylin ja tez sama własnymi raczkami robilam pierwszy raz pączusie i wyszly rewelacja zostały tylko 3 szt ostanie a co do twojej kruszyny to nie wiem bojej nie widziałam juz dawno ale moje jedno ważylo 7600 a lena ważyla 7100 wiec moze bedzie przyblizone heeeeee