reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc

melduję sie na wezwanie hi hi

jeszcze troche cierpliwości poproszę, już na dniach się przeprowadzamy, tylko od razu neta nie będzie, musimy kupić jeszcze jeden kabel, ale t dopiero po wypłacie m (czyli po 9)

lidka zdrówka dla Krystiana
i lekkiego zabkowania wszystkim maluchom

buziaki :*

reklama
hej kobietki!!!!
no i wczoraj pochwaliłam sie piekną pogodą:wściekła/y: na podkarpaciu a dzis już zimno,wieje i od czasu do czasu pada.:wściekła/y::-(a ja dzis po spałam bo moj krystek nie poszedl do szkoly bo wczoraj wieczorem miał goraczke :-(ale dzis jak na razie nie ma(puk,puk)chrypka też mu minela tylko co chwilke mi pokaszluje ale tak dziwnie:baffled: mówi ze go cos w gardle drapie.:sorry2:mam nadzieje ze mu przejdzie :tak:ale i tak jutro znim do lekarza pojade bo na weekend nie chce go zostawiac bez obserwacji lekarza.
my już po obiadku,m w pracy, dzieci spią,krystian sie bawi a ja z kawka zasiadlam i odpoczywam.;-)a co???też mi sie nalezy:-)

asia-to kiedy parapetówka;-);-);-)??????

no wlasnie Asiu kiedy parapetówa:-D:-D:-Dchetnie wpadniemy :-D:-D:-Dmam nadzieje ze szybko sie wprowadzicie i bedziesz miała neta i czas dla nas:-):-):-):-):-):-)
u
Lidka oczywiscie ze ci sie nalezy odrobina luksusu powinnas do spa sie odchamic :-D:-D:-Da nie tylko przed kompem:-D:-D:-D

a ja dzisiaj wkoncu zawiozłam tesciowa do caritasu tesciu sie ucieszyl ze wkoncu sa razem wiec mam nadzieje ze i ona sie zaklimatyzuje , z pierwszych obserwacji jej to spokko odrazu polozyla sie do łóżka:-):-):-)
dzieci juz spia a maks jutro wczesniej na 7.30 musi byc przed szkoła bo jada do teatru wiec luz sama z lenka w domu:tak::tak:wezne sie za porzadki pewnie:tak::tak:

czesc laseczki!!!
witam sie z wami w piotkowy brzydki,pochmurny dzien.:wściekła/y:u nas take ciemno za oknem ze chyba snieg zaraz spadnie.:szok:
moje dzieci spia,krystian i ja już po obiadku jestesmy,m w pracy a ja wisze na tel.i próbuje sie dodzwonic do lekarza ale cisza w słuchawce.:eek:mam nadzieje ze wkoncu odbierze i bedziemy mogli przyjechac do niego.:tak:krystian czuje sie w sumie ok ma lekki katar i troszke kaszle nie goraczkuje ale ze jutro już weekend to wole zeby go dr.zbadał bede spokojniejsza.:tak:
uciekm bo pranie musze rozwiesic.

iwicik-bardzo chetnie bym sie do spa wybrała.:-)
jedziesz ze mną??????:tak:;-)

to dobrze ze tesc i tesciowa już są razem:tak: i ze tesciowa jest zadowolona i ze nie robiła żadnych problemów.

hej mamuski!!!
witam sobotnio.:-)
ja juz mam posprzatane,obiadek juz zjedzony,spacer z dziecmi zaliczony i teraz luzik;-).moje dzieci sa dzis nie:no: do zniesienia:wściekła/y:,ja nie wiem co im odbilo drom sie od samego rana nie mam pojecia o co im chodzi.:confused::sorry2:dobrze ze teraz spia i mam nadzieje ze jak wstana to w lepszym humorku bedą.:tak:
wczoraj byłam z krystianem u lekarza i jak na razie jest tylko przeziebiony,dostal syrop na kaszel i tyle.mam nadzieje ze mu przejdzie jak najszybciej.:tak:

milego weekendu.:happy2:

hej laseczki!!!
witam sie w niedziele:-).za oknem ciemno,szaro i ponuro.:wściekła/y:(w taką pogode to sie nic nie:no: chce)
ja już po kosciele i po obiadku,dzieci spią krystek zadanie z religi odrabia m spi a ja odpoczywam.:tak:
na dzis nie mamy zadnych planow mielismy do znajomych jechac ale ze krystian ma kaszel i katar a u nich jest 3 miesieczne dziecko wiec nie pojedziemy bo nie chce zeby zarazil malego kubusia.

milej niedzieli.:-)

hej laski
u mnie weekend zlecial wczoraj na porzadkach a popołudniu pojechałam do kolezanki do szpitala a dzisiaj troche u tesciów w caritasie a pózniej mielismy gosci i robilismy frytki z piekarnika:-):-)mam nadzieje ze mi nic nie bedzie:confused::confused::confused:

Hej dziewczyny ja rzadko piszę choć Was podczytuje:) :)
Mam pytanie gdzie w Rzeszowie składa się wniosek o becikowe? I czy jest dodatkowo u nas samorządowe przyznawane czy tylko zwykłe? Kurcze dopiero sobie przypomniałam że go jeszcze nie brałąm:) Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
hej kobietki!
witam sie wieczorkiem w beznadziejnym humorku.:wściekła/y::wściekła/y:ja nie wiem co sie ze mna dzieje od wczoraj jestem taka do d..y ze szok.:szok::sorry:słabo mi,w głowie mi sie kreci,nie dobrze mi, nie :no:wiem co sie dzieje:-(.moze cisnienie???????:sorry::sorry::sorry:
krystian układa puzzle,m sie z dziecmi bawi a ja wskoczylam chwilkę na bb.jeszcze jutro krystian do szkoły i 4 dni luzzzzzzzzzzu ale ja sie ciesze.:-):tak:;-)

spokojnej nocki!!!

Do góry