reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc

melduję sie na wezwanie hi hi

jeszcze troche cierpliwości poproszę, już na dniach się przeprowadzamy, tylko od razu neta nie będzie, musimy kupić jeszcze jeden kabel, ale t dopiero po wypłacie m (czyli po 9)

lidka zdrówka dla Krystiana
i lekkiego zabkowania wszystkim maluchom

buziaki :*

reklama
hej kobietki!!!!
no i wczoraj pochwaliłam sie piekną pogodą:wściekła/y: na podkarpaciu a dzis już zimno,wieje i od czasu do czasu pada.:wściekła/y::-(a ja dzis po spałam bo moj krystek nie poszedl do szkoly bo wczoraj wieczorem miał goraczke :-(ale dzis jak na razie nie ma(puk,puk)chrypka też mu minela tylko co chwilke mi pokaszluje ale tak dziwnie:baffled: mówi ze go cos w gardle drapie.:sorry2:mam nadzieje ze mu przejdzie :tak:ale i tak jutro znim do lekarza pojade bo na weekend nie chce go zostawiac bez obserwacji lekarza.
my już po obiadku,m w pracy, dzieci spią,krystian sie bawi a ja z kawka zasiadlam i odpoczywam.;-)a co???też mi sie nalezy:-)

asia-to kiedy parapetówka;-);-);-)??????

no wlasnie Asiu kiedy parapetówa:-D:-D:-Dchetnie wpadniemy :-D:-D:-Dmam nadzieje ze szybko sie wprowadzicie i bedziesz miała neta i czas dla nas:-):-):-):-):-):-)
u
Lidka oczywiscie ze ci sie nalezy odrobina luksusu powinnas do spa sie odchamic :-D:-D:-Da nie tylko przed kompem:-D:-D:-D

a ja dzisiaj wkoncu zawiozłam tesciowa do caritasu tesciu sie ucieszyl ze wkoncu sa razem wiec mam nadzieje ze i ona sie zaklimatyzuje , z pierwszych obserwacji jej to spokko odrazu polozyla sie do łóżka:-):-):-)
dzieci juz spia a maks jutro wczesniej na 7.30 musi byc przed szkoła bo jada do teatru wiec luz sama z lenka w domu:tak::tak:wezne sie za porzadki pewnie:tak::tak:

czesc laseczki!!!
witam sie z wami w piotkowy brzydki,pochmurny dzien.:wściekła/y:u nas take ciemno za oknem ze chyba snieg zaraz spadnie.:szok:
moje dzieci spia,krystian i ja już po obiadku jestesmy,m w pracy a ja wisze na tel.i próbuje sie dodzwonic do lekarza ale cisza w słuchawce.:eek:mam nadzieje ze wkoncu odbierze i bedziemy mogli przyjechac do niego.:tak:krystian czuje sie w sumie ok ma lekki katar i troszke kaszle nie goraczkuje ale ze jutro już weekend to wole zeby go dr.zbadał bede spokojniejsza.:tak:
uciekm bo pranie musze rozwiesic.

iwicik-bardzo chetnie bym sie do spa wybrała.:-)
jedziesz ze mną??????:tak:;-)

to dobrze ze tesc i tesciowa już są razem:tak: i ze tesciowa jest zadowolona i ze nie robiła żadnych problemów.

hej mamuski!!!
witam sobotnio.:-)
ja juz mam posprzatane,obiadek juz zjedzony,spacer z dziecmi zaliczony i teraz luzik;-).moje dzieci sa dzis nie:no: do zniesienia:wściekła/y:,ja nie wiem co im odbilo drom sie od samego rana nie mam pojecia o co im chodzi.:confused::sorry2:dobrze ze teraz spia i mam nadzieje ze jak wstana to w lepszym humorku bedą.:tak:
wczoraj byłam z krystianem u lekarza i jak na razie jest tylko przeziebiony,dostal syrop na kaszel i tyle.mam nadzieje ze mu przejdzie jak najszybciej.:tak:

milego weekendu.:happy2:

hej laseczki!!!
witam sie w niedziele:-).za oknem ciemno,szaro i ponuro.:wściekła/y:(w taką pogode to sie nic nie:no: chce)
ja już po kosciele i po obiadku,dzieci spią krystek zadanie z religi odrabia m spi a ja odpoczywam.:tak:
na dzis nie mamy zadnych planow mielismy do znajomych jechac ale ze krystian ma kaszel i katar a u nich jest 3 miesieczne dziecko wiec nie pojedziemy bo nie chce zeby zarazil malego kubusia.

milej niedzieli.:-)

hej laski
u mnie weekend zlecial wczoraj na porzadkach a popołudniu pojechałam do kolezanki do szpitala a dzisiaj troche u tesciów w caritasie a pózniej mielismy gosci i robilismy frytki z piekarnika:-):-)mam nadzieje ze mi nic nie bedzie:confused::confused::confused:

Hej dziewczyny ja rzadko piszę choć Was podczytuje:) :)
Mam pytanie gdzie w Rzeszowie składa się wniosek o becikowe? I czy jest dodatkowo u nas samorządowe przyznawane czy tylko zwykłe? Kurcze dopiero sobie przypomniałam że go jeszcze nie brałąm:) Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
hej kobietki!
witam sie wieczorkiem w beznadziejnym humorku.:wściekła/y::wściekła/y:ja nie wiem co sie ze mna dzieje od wczoraj jestem taka do d..y ze szok.:szok::sorry:słabo mi,w głowie mi sie kreci,nie dobrze mi, nie :no:wiem co sie dzieje:-(.moze cisnienie???????:sorry::sorry::sorry:
krystian układa puzzle,m sie z dziecmi bawi a ja wskoczylam chwilkę na bb.jeszcze jutro krystian do szkoły i 4 dni luzzzzzzzzzzu ale ja sie ciesze.:-):tak:;-)

spokojnej nocki!!!

Do góry