reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hej kobietki!!!
witam i ja wieczorkiem.:-)
ale ja do słownie na sekundkę bo oczy mi sie kleją.marze zeby już isc spac.:tak:imprezka wczorajsza udana,bawilismy sie do 5 nad ranem:tak:;-) a o 7 już byłam na nogach.:-(wiec przez caly dzien jestem nie:no: do życia.

spokojnej nocki
dobranoc.:-)

iwicik-dużo zdrówka życze!!
nie daj sie tej chorobie.

ale tu cisza:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:!!!!????

hej
no Lidka my to chyba tylko dwie zostały chyba na tym forum :-D:-D:-Dlaski zaniedbujecie nas :-:)-:)-(
ja nadal slaba jakas jestem a lenka zaczeła mi kaszlec wiec chyba bez lekarza sie nie obejdzie :-:)-:)-(

czesc laseczki!!!
witam sie we wtorkowy ciepły dzien.:-)
moje dzieci spia,m w pracy a ja własnie przed chwilka krystiane ze szkoły przywiozlam.obiadek już mam zrobiony,pralka własnie mi wyprała,poprasowałam sobie i teraz z kawka zasiadlam przed bb.;-)
wczoraj nie zagladałam bo od samego rana nie mialam na nic czasu,rano byłam w kosciele pózniej obiad i na 13 pojechalismy do mojej mamy.na cmetarzu bylismy ze 2 godz.nie:no: dało rady dłużej byc na grobach bo wiało strasznie i zimmno było.:wściekła/y:

dobra uciekam pranie rozwiesic.

iwicik-chyba tak......tylko my dwie jestesmy na forum.
ja nie wiem gdzie są wszystkie mamusie z okolic rzeszowa i z rzeszowa???????

ps.dużo zdrówka dla Ciebie i lenki.

rena,asia,anek-gdzie wy jesteśćie???????

LIDKA jestem jestem:-):-)
oj musicie mi wybaczyc ze rzadko pisze ale nie wyrabiam na zakretach w piatek caly wieczor spedzilismy z tesciowa na pogotowiu i na izbie przyjec w szpitalu (okazalo sie ze ma nadcisnienie a lekarz do ktorego chodzila jej nie leczyl) w sobote mielismy znajomych w goscinie, w niedziele bylismy na cmentarzu i u moich rodzicow a wczoraj znow na cmentarzu i u tesciowej poza tym mamy juz drugiego zabka no i ida gorne i mamy powtorke z marudzenia:D a ja marze zeby przytulic glowe do poduszki ale musze jeszcze wyczyscic zelazko bo wczoraj je przypalilam i zepsulam sobie spodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(i rozwiesic pranie a jutro czeka mnie znow mile popoludnie z tesciowa bo musze ja zawiezc do lekarza do Rzeszowa:eek::eek::eek:

dziewczynki duzo zdrowka szczegolnie dla Ciebie Iwcik i dla Lenki kolek nie zazdroszcze wiem co to jest u mnie Milenka plakala przez caly dzien i spala tylko na moich rekach a w dzien po chrzciach jakby mi ktos dziecko zaczarowal:tak::tak::szok::szok: (tyle ze wtedy miala juz prawie 3 m-ce) przestala plakac jadla i spala w dodatku zasypiala sama bez noszenia i bujania no i tak jej prawie do dzis zostalo:tak::tak::-D:-D

Lidka a jak tam chlopaki z tym jedzeniem?poprawilo sie?

no nic lecem buziole mamuski:-D:-D

hej laski
no ja chyba dzisiaj wkoncu mam wolne :-Ddzieci spia posprzatalam kolacje zjadłam a tu dopiero 10 zdziwiłam sie ze nawet Lenka dzisiaj jakos z kolkami szybko poszlo moze wkoncu jej przejda wsumie to 5 w piątek bedzie miala równe 3 miechy wiec moze i kolki odejdą:rofl2::rofl2::rofl2:mam taka cicha nadzieje:-):-):-)

Rena no to eleganckie ząbkowanie ci sie zaczęło ja osobiscie to nie wiem co to jest placz przy zabkowaniu bo maksiu lagodnie zabkowal nawet nie zauważyłam pierwszego ząbka u niego tylko szwagierka mi powiedziala :-D:-Dale sie wtedy zdziwilam i tak samo było z kolejnymi ani nie marudził ani nie gorączkowal nic kompletnie nic , ciekawe jak bedzie z Lenką:eek::eek:
Mam nadzieje ze z tesciowa ok dostała leki napewno jakies???????

Lidka chyba musze sie do ciebie wybrac puki piekna pogde jeszcze mamy:-):-):-)

Iwcik no wlasnie Milenka ani nie goraczkuje ani nie placze a te 2 zabki to poprostu przespala jak wychodzily ogolnie jest nawet grzeczna noce teraz przesypia u babci tez zaczela wiecej spac troszke czasem pomarudzi ale to w porownaniu do kolek to jest nic:szok::szok::szok:chyba jak zaczela sie akcja zabki byla bardziej placzliwa i marudna niz jak juz naprawde zaczely wychodzic:shocked2::shocked2::shocked2:i mam nadzieje ze wszystkie beda takie bezbolesne:tak::tak:

tak tesciowa dostala tabletke potem zaszczyk potem znow tabletke bo miala bardzo wysokie cisnienie ale wogole w piatek to polowa ludzi na izbie przyjec to byla z powodu wysokiego cisnienia:eek::eek::eek:

no nic idem spac milej nocki:-D

czesc kobietki!!!
ale u nas w rzeszowie jest piekna złota jesien.:tak:słoneczko od rana swieci i jest cieplutko.oby tak było jak najdłuzej.oczywiscie spacerek juz mamy zaliczony.teraz moje dzieci spia,krystian koloruje a ja zasiadłam z kawka przed kompem.obiadek mam juz zrobiony(dzis barszcz czerwony z uszkami)a dla krystiana mialam nalesniki bo on barszczu sie :no::sorry2:nie tknie.a mojego krystka cos choróbsko dopada :wściekła/y::-(od wczoraj ma chrypkę i dzis mi kaszlec zaczoł,mam nadzieje ze mu to minie i nie rozwinie sie z tego jakies cholerne choróbsko.:wściekła/y::-(

rena-no jestes na reszcie!!!!!!!!!
jak tam w pracy?????
a u nas chlopaki zle znosza ząbkowanie płaczą,są marudni,czasem za gorączkują i maja wolniejsze kupki.
teraz mikołajowi wyszły 2 dwójki na dole i 2 czwórki na górze sie przebijają
a alanowi wyszly dwie czwórki na gorze i teraz 1 czworka na dole sie przebija.

pytasz kochana jak z jedzeniem..........????
hmmmmm lepiej dużo lepiej(puk,puk)oby nie zapeszyc
ja mysle ze to bylo spowodowane ząbkowaniem.

iwicik-kochana,ty wiesz ze ja Cie serdecznie zapraszam do siebie!!!
wpadaj kiedy tylko bedziesz miala czas i ochote.

witam się z wami jak zwykle po długiej nieobecności, no ale tak to już jest jak się ma takiego synka jak mój Szymek, na widok kompa dostaje głupawki i nie jestem w stanie nic zobaczyć ani napisać no a po jego zaśnięciu jest kupa innej roboty a wieczorem to najchętniej kładę się koło niego no i staram się odpocząć.:tak: no i tak mija dzień za dniem, potem tylko wpadam na bb poczytam co u was , coś skrobne no i znów mija mi kilka tygodni zanim dam rade posiedzieć chwile przy kompie
oj ciężkie życie nas matek:no:
ok to spokojnej nocki dla was i waszych pociech no i ładnego czwartku życzę:-D

reklama
no to super mamuski taki nasz zywot ale ja i tak znajde troche czasu zeby poczytac was gorzej z odpisywaniem bo moja malota z kolkami jest strasznie wrzeszczaca:-D:-D mam nadzieje ze jej szybko przejda:tak::tak::tak:

rena to dobrze ze dostał tablety chyba było za wysokie ogólnie skoro bylo duzo osób na izbie przyjeć cos w powietrzu wisiało:tak::tak:

Lidka ty to masz anielska cierpliowosc blizniaki i ząbkowanie :tak:

Małgos ciężki zywot nas matek ale postaraj sie czasciej cos skrobnąć

Do góry