reklama
hej kobietki!!!
witam i ja wieczorkiem.:-)
ale ja do słownie na sekundkę bo oczy mi sie kleją.marze zeby już isc spac.imprezka wczorajsza udana,bawilismy sie do 5 nad ranem;-) a o 7 już byłam na nogach.:-(wiec przez caly dzien jestem nie do życia.
spokojnej nocki
dobranoc.:-)
iwicik-dużo zdrówka życze!!
nie daj sie tej chorobie.
ale tu cisza!!!!????
witam i ja wieczorkiem.:-)
ale ja do słownie na sekundkę bo oczy mi sie kleją.marze zeby już isc spac.imprezka wczorajsza udana,bawilismy sie do 5 nad ranem;-) a o 7 już byłam na nogach.:-(wiec przez caly dzien jestem nie do życia.
spokojnej nocki
dobranoc.:-)
iwicik-dużo zdrówka życze!!
nie daj sie tej chorobie.
ale tu cisza!!!!????
czesc laseczki!!!
witam sie we wtorkowy ciepły dzien.:-)
moje dzieci spia,m w pracy a ja własnie przed chwilka krystiane ze szkoły przywiozlam.obiadek już mam zrobiony,pralka własnie mi wyprała,poprasowałam sobie i teraz z kawka zasiadlam przed bb.;-)
wczoraj nie zagladałam bo od samego rana nie mialam na nic czasu,rano byłam w kosciele pózniej obiad i na 13 pojechalismy do mojej mamy.na cmetarzu bylismy ze 2 godz.nie dało rady dłużej byc na grobach bo wiało strasznie i zimmno było.
dobra uciekam pranie rozwiesic.
iwicik-chyba tak......tylko my dwie jestesmy na forum.
ja nie wiem gdzie są wszystkie mamusie z okolic rzeszowa i z rzeszowa???????
ps.dużo zdrówka dla Ciebie i lenki.
rena,asia,anek-gdzie wy jesteśćie???????
witam sie we wtorkowy ciepły dzien.:-)
moje dzieci spia,m w pracy a ja własnie przed chwilka krystiane ze szkoły przywiozlam.obiadek już mam zrobiony,pralka własnie mi wyprała,poprasowałam sobie i teraz z kawka zasiadlam przed bb.;-)
wczoraj nie zagladałam bo od samego rana nie mialam na nic czasu,rano byłam w kosciele pózniej obiad i na 13 pojechalismy do mojej mamy.na cmetarzu bylismy ze 2 godz.nie dało rady dłużej byc na grobach bo wiało strasznie i zimmno było.
dobra uciekam pranie rozwiesic.
iwicik-chyba tak......tylko my dwie jestesmy na forum.
ja nie wiem gdzie są wszystkie mamusie z okolic rzeszowa i z rzeszowa???????
ps.dużo zdrówka dla Ciebie i lenki.
rena,asia,anek-gdzie wy jesteśćie???????
Rena28
Fanka BB :)
LIDKA jestem jestem:-):-)
oj musicie mi wybaczyc ze rzadko pisze ale nie wyrabiam na zakretach w piatek caly wieczor spedzilismy z tesciowa na pogotowiu i na izbie przyjec w szpitalu (okazalo sie ze ma nadcisnienie a lekarz do ktorego chodzila jej nie leczyl) w sobote mielismy znajomych w goscinie, w niedziele bylismy na cmentarzu i u moich rodzicow a wczoraj znow na cmentarzu i u tesciowej poza tym mamy juz drugiego zabka no i ida gorne i mamy powtorke z marudzenia a ja marze zeby przytulic glowe do poduszki ale musze jeszcze wyczyscic zelazko bo wczoraj je przypalilam i zepsulam sobie spodnie:---(i rozwiesic pranie a jutro czeka mnie znow mile popoludnie z tesciowa bo musze ja zawiezc do lekarza do Rzeszowa
dziewczynki duzo zdrowka szczegolnie dla Ciebie Iwcik i dla Lenki kolek nie zazdroszcze wiem co to jest u mnie Milenka plakala przez caly dzien i spala tylko na moich rekach a w dzien po chrzciach jakby mi ktos dziecko zaczarowal (tyle ze wtedy miala juz prawie 3 m-ce) przestala plakac jadla i spala w dodatku zasypiala sama bez noszenia i bujania no i tak jej prawie do dzis zostalo
Lidka a jak tam chlopaki z tym jedzeniem?poprawilo sie?
no nic lecem buziole mamuski
oj musicie mi wybaczyc ze rzadko pisze ale nie wyrabiam na zakretach w piatek caly wieczor spedzilismy z tesciowa na pogotowiu i na izbie przyjec w szpitalu (okazalo sie ze ma nadcisnienie a lekarz do ktorego chodzila jej nie leczyl) w sobote mielismy znajomych w goscinie, w niedziele bylismy na cmentarzu i u moich rodzicow a wczoraj znow na cmentarzu i u tesciowej poza tym mamy juz drugiego zabka no i ida gorne i mamy powtorke z marudzenia a ja marze zeby przytulic glowe do poduszki ale musze jeszcze wyczyscic zelazko bo wczoraj je przypalilam i zepsulam sobie spodnie:---(i rozwiesic pranie a jutro czeka mnie znow mile popoludnie z tesciowa bo musze ja zawiezc do lekarza do Rzeszowa
dziewczynki duzo zdrowka szczegolnie dla Ciebie Iwcik i dla Lenki kolek nie zazdroszcze wiem co to jest u mnie Milenka plakala przez caly dzien i spala tylko na moich rekach a w dzien po chrzciach jakby mi ktos dziecko zaczarowal (tyle ze wtedy miala juz prawie 3 m-ce) przestala plakac jadla i spala w dodatku zasypiala sama bez noszenia i bujania no i tak jej prawie do dzis zostalo
Lidka a jak tam chlopaki z tym jedzeniem?poprawilo sie?
no nic lecem buziole mamuski
hej laski
no ja chyba dzisiaj wkoncu mam wolne dzieci spia posprzatalam kolacje zjadłam a tu dopiero 10 zdziwiłam sie ze nawet Lenka dzisiaj jakos z kolkami szybko poszlo moze wkoncu jej przejda wsumie to 5 w piątek bedzie miala równe 3 miechy wiec moze i kolki odejdąmam taka cicha nadzieje:-):-):-)
Rena no to eleganckie ząbkowanie ci sie zaczęło ja osobiscie to nie wiem co to jest placz przy zabkowaniu bo maksiu lagodnie zabkowal nawet nie zauważyłam pierwszego ząbka u niego tylko szwagierka mi powiedziala ale sie wtedy zdziwilam i tak samo było z kolejnymi ani nie marudził ani nie gorączkowal nic kompletnie nic , ciekawe jak bedzie z Lenką
Mam nadzieje ze z tesciowa ok dostała leki napewno jakies???????
Lidka chyba musze sie do ciebie wybrac puki piekna pogde jeszcze mamy:-):-):-)
no ja chyba dzisiaj wkoncu mam wolne dzieci spia posprzatalam kolacje zjadłam a tu dopiero 10 zdziwiłam sie ze nawet Lenka dzisiaj jakos z kolkami szybko poszlo moze wkoncu jej przejda wsumie to 5 w piątek bedzie miala równe 3 miechy wiec moze i kolki odejdąmam taka cicha nadzieje:-):-):-)
Rena no to eleganckie ząbkowanie ci sie zaczęło ja osobiscie to nie wiem co to jest placz przy zabkowaniu bo maksiu lagodnie zabkowal nawet nie zauważyłam pierwszego ząbka u niego tylko szwagierka mi powiedziala ale sie wtedy zdziwilam i tak samo było z kolejnymi ani nie marudził ani nie gorączkowal nic kompletnie nic , ciekawe jak bedzie z Lenką
Mam nadzieje ze z tesciowa ok dostała leki napewno jakies???????
Lidka chyba musze sie do ciebie wybrac puki piekna pogde jeszcze mamy:-):-):-)
Rena28
Iwcik no wlasnie Milenka ani nie goraczkuje ani nie placze a te 2 zabki to poprostu przespala jak wychodzily ogolnie jest nawet grzeczna noce teraz przesypia u babci tez zaczela wiecej spac troszke czasem pomarudzi ale to w porownaniu do kolek to jest nicchyba jak zaczela sie akcja zabki byla bardziej placzliwa i marudna niz jak juz naprawde zaczely wychodzici mam nadzieje ze wszystkie beda takie bezbolesne
tak tesciowa dostala tabletke potem zaszczyk potem znow tabletke bo miala bardzo wysokie cisnienie ale wogole w piatek to polowa ludzi na izbie przyjec to byla z powodu wysokiego cisnienia
no nic idem spac milej nocki
tak tesciowa dostala tabletke potem zaszczyk potem znow tabletke bo miala bardzo wysokie cisnienie ale wogole w piatek to polowa ludzi na izbie przyjec to byla z powodu wysokiego cisnienia
no nic idem spac milej nocki
czesc kobietki!!!
ale u nas w rzeszowie jest piekna złota jesien.słoneczko od rana swieci i jest cieplutko.oby tak było jak najdłuzej.oczywiscie spacerek juz mamy zaliczony.teraz moje dzieci spia,krystian koloruje a ja zasiadłam z kawka przed kompem.obiadek mam juz zrobiony(dzis barszcz czerwony z uszkami)a dla krystiana mialam nalesniki bo on barszczu sie nie tknie.a mojego krystka cos choróbsko dopada :-(od wczoraj ma chrypkę i dzis mi kaszlec zaczoł,mam nadzieje ze mu to minie i nie rozwinie sie z tego jakies cholerne choróbsko.:-(
rena-no jestes na reszcie!!!!!!!!!
jak tam w pracy?????
a u nas chlopaki zle znosza ząbkowanie płaczą,są marudni,czasem za gorączkują i maja wolniejsze kupki.
teraz mikołajowi wyszły 2 dwójki na dole i 2 czwórki na górze sie przebijają
a alanowi wyszly dwie czwórki na gorze i teraz 1 czworka na dole sie przebija.
pytasz kochana jak z jedzeniem..........????
hmmmmm lepiej dużo lepiej(puk,puk)oby nie zapeszyc
ja mysle ze to bylo spowodowane ząbkowaniem.
iwicik-kochana,ty wiesz ze ja Cie serdecznie zapraszam do siebie!!!
wpadaj kiedy tylko bedziesz miala czas i ochote.
ale u nas w rzeszowie jest piekna złota jesien.słoneczko od rana swieci i jest cieplutko.oby tak było jak najdłuzej.oczywiscie spacerek juz mamy zaliczony.teraz moje dzieci spia,krystian koloruje a ja zasiadłam z kawka przed kompem.obiadek mam juz zrobiony(dzis barszcz czerwony z uszkami)a dla krystiana mialam nalesniki bo on barszczu sie nie tknie.a mojego krystka cos choróbsko dopada :-(od wczoraj ma chrypkę i dzis mi kaszlec zaczoł,mam nadzieje ze mu to minie i nie rozwinie sie z tego jakies cholerne choróbsko.:-(
rena-no jestes na reszcie!!!!!!!!!
jak tam w pracy?????
a u nas chlopaki zle znosza ząbkowanie płaczą,są marudni,czasem za gorączkują i maja wolniejsze kupki.
teraz mikołajowi wyszły 2 dwójki na dole i 2 czwórki na górze sie przebijają
a alanowi wyszly dwie czwórki na gorze i teraz 1 czworka na dole sie przebija.
pytasz kochana jak z jedzeniem..........????
hmmmmm lepiej dużo lepiej(puk,puk)oby nie zapeszyc
ja mysle ze to bylo spowodowane ząbkowaniem.
iwicik-kochana,ty wiesz ze ja Cie serdecznie zapraszam do siebie!!!
wpadaj kiedy tylko bedziesz miala czas i ochote.
malgos_b
witam się z wami jak zwykle po długiej nieobecności, no ale tak to już jest jak się ma takiego synka jak mój Szymek, na widok kompa dostaje głupawki i nie jestem w stanie nic zobaczyć ani napisać no a po jego zaśnięciu jest kupa innej roboty a wieczorem to najchętniej kładę się koło niego no i staram się odpocząć. no i tak mija dzień za dniem, potem tylko wpadam na bb poczytam co u was , coś skrobne no i znów mija mi kilka tygodni zanim dam rade posiedzieć chwile przy kompie
oj ciężkie życie nas matek
ok to spokojnej nocki dla was i waszych pociech no i ładnego czwartku życzę
oj ciężkie życie nas matek
ok to spokojnej nocki dla was i waszych pociech no i ładnego czwartku życzę
reklama
no to super mamuski taki nasz zywot ale ja i tak znajde troche czasu zeby poczytac was gorzej z odpisywaniem bo moja malota z kolkami jest strasznie wrzeszczaca mam nadzieje ze jej szybko przejda
rena to dobrze ze dostał tablety chyba było za wysokie ogólnie skoro bylo duzo osób na izbie przyjeć cos w powietrzu wisiało
Lidka ty to masz anielska cierpliowosc blizniaki i ząbkowanie
Małgos ciężki zywot nas matek ale postaraj sie czasciej cos skrobnąć
rena to dobrze ze dostał tablety chyba było za wysokie ogólnie skoro bylo duzo osób na izbie przyjeć cos w powietrzu wisiało
Lidka ty to masz anielska cierpliowosc blizniaki i ząbkowanie
Małgos ciężki zywot nas matek ale postaraj sie czasciej cos skrobnąć
Podziel się: