reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc kobietki!!!
witam sie i ja w sobotni cieply dzien.:-)
ja juz mam posprzatane,poprasowane i własnie zjedlismy obiadek .dzieci spia,krystian z m graja w szachy a ja głowe umyłam i zasiadlam przed kąpem.;-)po południu ma przyjechac do mnie znajoma wiec sobie poplotkujemy.

slonecznego weekendu życze.:-)

reklama
hejka laseczki:-D:-D
oj nie mam czasu na skrobanie bo czasem czytam:tak::tak::tak:
w pracy taki meksyk w tym tyg byl ze do domu wracalam nieprzytomna:wściekła/y::wściekła/y: potem wiadomo w domku trzeba cos zrobic no i tak ucieka dzien za dniem:eek::eek::eek:

aleeeeeeee Milenka grzeczniutka dzis pol dnia przespala wczoraj tez i dzis wieczorem smaruje dziaselko i sie okazuje ze jest zabek:szok::szok::szok::szok::szok: bylam w szoku bo Milenka nic nie plakala a wieczorem to tak sie wyglupiala z tatusiem:-D:-D:-D nawet noce ostatnio byly bez pobudek:tak::tak: no i nauczyla sie zloscic jak czegos nie dostanie to zaciska buzie i raczki i krzyczy:szok::szok: a dzis mnie tak uszczypala rano ze mam siniaka bo jej nie chcialam wziac na raczki:-D:-D:-Dtaka mala zlosnica sie zrobila no i nie chce za nic w swiecie raczkowac ale ostro bierze sie do chodzenia:-D:-D

ehhhhhhhhhhh szkoda ze weekend tylko 2 dni trwa a jutro znowu do pracy
zmykam mamuski dobrej nocki paaaaaaaaaaa

hej dziewczynki
W koncu zajrzałam na forum bo na nic nie ma czasu przy maluszku. Nie mam na nic czasu kurcze. Iwcik znam ten ból z kolkami niestety mojemu maluchowi nic nie pomagalo do póki nie skonczył 3 miesiecy, teraz juz jest lepiej, chociaz jest cięzko srajek co 3 dzien kupke robi a przed strasznie płacze przez bąki. Ale znam przyczyne i kolki i tych baków bo strasznie łapczywie je no i podobno t ze układ pokarmowy nie jest jeszcze wykształcony. Poczekaj do 3 miesiaca powinno sie zmiejszyc.
Co tam u was dziewczynki słychac? mi brakuje pogaduszek i znajomych na spacerki i ploteczki. Na nic nie ma czasu. My tez przygotowujemy sie do chrzcin w listopadzie. Maly rośnie jak na drożdzach ma juz 68cm i waży 7kg. Strasznie ciezki ponosze go chwile i padam. No ale nic dziwnego ze taki duzy hehe na piersi mi cały czas wisi co 20 min je.
pozdrawiam was dziewczynki
mam nadzieje ze uda mis ie jakos czesciej wpadac.
Iwcik udalo cie sie moze schudnać ja nie moge wogole doprowadzic sie do jakiejs przyzwoitosci ciagle ma ten brzuch.

czesc mamuski!!!!
witam sie i ja dzisiaj.wczoraj mnie nie było bo nie miałam czasu na kąpa,rano sprzatanie,gotowanie obiadu,pranie bo na popołudnie zaplanowalam sobie wypad na zakupy.:tak:jak pojechalam z domu o 13 to wtuciłam o 19 ale kupiłam wszystko co miałam w planie czyli......dzieciakom buty,szaliki,rekawiczki i czapki,krystianowi kurtke,pampersy ,kaszki.i jestem lzejsza o 700zł.jeszcze musze sobie kozaki kupic i m kurtke ale to po nastepnej wyplacie.
a dzis od rana tez na nogach jestem,krystiana do szkoly musiałam zawiesc,obiad zrobic,posprzatac.teraz mam chwilke czasu wolnego bo dzieci spia,m pojechal po krystiana do szkoly wiec ja szybciutko na bb wskoczylam zobaczyc co tam u was.

iwicik-jak tam po chrzcinach?????

kolumnea-fajnie ze znalazłas czas i na bb wpadlas.
synus Ci super rosnie.
wrzuc zdiecie twoje i synka w wolnej chwili.

bebkab-witaj i zagladaj do nas jak najczesciej

hej babencje moje kochane:-D:-D:-D
chrzciny przezylam wiec jest dobrze :-D:-D:-Dświniak był pyszny jedlismy go trzy dni:-D:-D:-DLenka zaczela pieknie gaworzyc :tak::tak:czasami to az sie usmieje bo tak slicznie chce cos powiedziec:tak::tak::tak:
Jak ogarne chałupe to poczytam bo mam sajgon w domu:-D:-D:eek::eek::eek:
wczoraj czasu nie bylo na sprzatnie bo siostre trzeba bylo odwiezc na lotnisko a mój juz niesety nie miał urlopu wiec do krakowa i spowrotem troche mam:tak::tak::tak:przyjechalam i byłam zmeczona poszlam spać:eek:
Pozdrawiam was serdecznie

WITAM NOWA MAMUSKĘ:-):-):-)

Kolumnea ja wsumie duzo przytyłam i duzo juz straciłam wsumie heeee spadlo mi 18kg narazie ale mam nadzieje ze jeszcze schudne a brzucha to juz i tylko troche zostalo .......do wytrzymania msi skora mi teraz sie uelastycznic i znow bede chciala gubic kg tylko po malu zeby wlasnie wiszaca skora nie zostala heeeeeeee

Ostatnia edycja:
czesc mamuski!!!
ale nas tu dzis mało.:szok::szok::szok::-(
i co czytam to co druga ma dzis zły humor i popada w depresje.:-(co jest kochane z wami??:-:)-(
a ja dzis od rana na obrotach musiałam krystana do szkoły zawiesc(nie obyło sie bez skrobania szyb -3C było na termometrze)jak wrucilam to dzieci nakarmilam,posprzatalam i musiałam ubierac sie bo dzis bylismy umówieni u dr.od rehabilitacji na kontrole.na wizycie wszystko ok,dzieci prawidłowo sie rozwijają i nie ma sie do czego przyczepic czyli jednym slowem jestesmy zdrowi:tak: i juz nie musimy chodzic na kontrole do niej!!!!:-)
strasznie sie ciesze ze tak to sie skonczyło,bo martwilam sie o mikołaja bo on maił strasznie wysokie to napiecie miesniowe ale dzieki rehabilitacji wyszedl z tego super :tak:ze teraz to biega,szaleje,spina sie wszedzie i na wszystko.
jak wrucilam to obiad zrobilam(dzis nalesniki)m pojechal po krystiana,dzieci poszły spac a ja musiałam zabrac sie za prasowanie.

iwicik-fajnie ze chrzciny sie udały.
teraz czekamy na fotki!!!

hej laski

ja rano wstalam z goraczką i zatkanym nosem szok:szok::szok::szok:normalnoe szok nie wiem skąd to sie do mnie przyplątało........ale mimo wszytko muisialam z Lenka pojechac na szczepienie i mała wazy 5515 :-D:-Dprawie same piątki:-D:-D:-Di z Maksiem na bilans 7 latka no po powrocie ugotowac trzeba było obiad a mi sie tak nie chcialo .....:eek::eek::eek:a fura prania czeka moze jutro:eek::eek::eek:sie zrobi :-D:-D:-D
Spadam bo ledwo na oczy widze wypije eferalgan i spadam spać :tak::tak::tak:

Lidka super ze z dziecmi juz wszystko wporzadku :-):-):-)

Cześć Mamuśki!!!!!!

że ja nie wpadłam do tej pory na pomysł żeby zaglądnąć tu na forum!!
Jestem mamą 15miesiecznego Kubusia, od jakiegoś czasu wynajmujemy mieszkanko na jednym z osiedli w Rzeszowie :)
Na codzień opiekuję sie synkiem a mąż pracuje, hehe fajnie w koncu bedzie "pogadać" z mamuśkami a nie tylko z babciami ktore zajmują sie swoimi wnukami (których całe mnóstwo na naszym osiedlu hehe)

Maluszek mi śpi, obiadek zrobiony, wiec mam chwilke wolnego :D a że mi sie nudzi to szukam kogos do "towarzystwa" :)
Widze ze troszke mnie ominęło widzac po ogromnie waszych postów i żałuje ze nie bylo mnie tu wczesniej.

Buziaki dla wszystkich mamusiek ::*:*

reklama
hej kobietki!!!
witam sie i ja z wami w ten piekny,cieply,słoneczny piatek.
ale dzis ładna pogoda,juz spacerek mamy zaliczony.dzieci teraz spia,m pojechał po krystiana do szkoły a ja pranie nastawiłam i zasiadlam przed bb.juz mam posprzatane i poprasowane zastało mi tylko pomyć naczynia ale to za chwilke.

miłego dnia.

elcia-witaj na forum!!!!
zagladaj do nas jak najczesciej.

Do góry