reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

u mnie biało było z rana i wkurzyłam sie bo musiałam szybki skrobac:wściekła/y:nie lubie tego:wściekła/y:zawiozlam dzieci do szkoły i poszłam do caritasu bo mieli dzisiaj tesciowa tez tam wziaść no i wkurzyłam sie jeszcze bardziej bo byłam na 8 umówiona z kierowniczka czekałam pół godziny a ona i tak nie dojechała wiec pojechałam do domu bo co bede czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz dzwoniłam i zaprosiła mnie na rozmowe na 12 no i szlak mnie trz:wściekła/y:afi bo czuje ze jednak nie wezna dzisiaj tesciowej tam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurwic sie to mało powiedziane od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze chłop sie zmył i poszedł drzewo ciac bo jeszcze jemu by sie oberwało bo nawet tesciowej sniadania nie zrobił tylko czekał az ja wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej mamuski!!!!:-)
witam sie i ja z wami w poniedzialek.u nas dzis super pogoda,sloneczko swieci i jest cieplo taka prawdziwa złota jesien:tak:.oczywiscie rano było na - i trzeba było szyby skrobac.mam nadzieje ze jeszcze snieg nie spadnie bo sie chyba załamie jak mi przyjdzie odsniezac samochód i droge.:baffled:
my juz po obiadku dzis robilam placki sląskie :-ptak sie najadłam ze nie moge sie ruszyc.
krystian gra w gry na tv,m sie dziecmi zajmuje a ja z kawka na bb zasiadlam.
wczoraj nie było mnie na bb bo jakas taka zabiegana bylam,:sorry2:na 10 do koscioła,po kosciele obiad i jak dzieci poszły spac to ja z m na miasto pojechalismy po tv bo u krystiana w pokoju sie popsuł.:wściekła/y:nastepnie pojechalam do mojej mamy ma kawke i tam chwilke mi zeszlo jak wrócilam do domu to trzeba było dzieci nakarmic,wykąpac i padnieta poszlam spac.
a jutro musze na miasto jechac za butami na wesele i jeszcze czarna torebke taką wieczorowa musze kupic.

weroneczka-witaj!!!!!
dawno Cie tu u nas nie było.
jak malutki?jak sobie radzicie?
pozdrawiam.

rena-aj ten twój m,mam nadzieje ze sie zmieni i że zrozumie ze ty sobie dziecka sama nie zrobilas i ze on tez ma w obowiazku wstac do małej i sie nia zaopiekowac.

czesc mamuski!!!
ja tak na chwilke bo zaraz uciekam na miasto.a czuje ze mi tam zejdzie caly dzien bo musze buty na to wesele kupic,torebkę i m koszule.:tak:
ja już mam posprzatane,dzieci spia,krystian w szkole,m u ksiegowej a ja ogladam samo życie i pije kawke.
obad mam z wczoraj wiec luz.:-p
pogoda sie teraz zrobiła,słoneczko swieci i jest nawet ciepło.ale rano była taka mgła ze nic nie bylo widac,:szok::szok:no i standardowo szyby musiłam skrobac.:wściekła/y:

milego dnia.:-)

ja od rana poza domem Lenke podrzuciłam opiekunce a ja musialam pojechac najpierw do sadu bo mialam rozprawe o umozenie mandatu karnego bo jestem niewypłacalna:-D:-D:-Da mąż nie odpowiada za dlugi zony:-D:-D:-Dno i zostal juz kolejny umozony:-D:-D:-Dbo ja ich mam troche na koncie bo nie naleze do tych co lubia przestrzegac przepisów:-D:-D:-D pózniej zakupy no i zeszło bo chciałam kupic lence kombinezon na zime sobie ubranko jakies na chrzest i biurko maksiowi i dupa blada bo nic nie kupilam :-D:-D:-Dtylko biała bluzke z kolnieżykiem pod żakiet ktorego jeszcze nie mam:-D:-D:-D no i zaproszenia na chrzest i biale rajtuzki jej bo ubranko to bede tez na alegro zamawiac:tak::tak::tak: i do domu wrociłam na 18 trzeba był isc szybko zapalic bo mozna było w chałpie zamarznąć :wściekła/y:takie zimno ze szlak by to nie trafil........jak ja nie lubie zimy:no::no::no::no:

LIDKA TY ZNOWU WESELE MASZ????????ja tez byłam dzis w rzeszowie pół dnia :-D:-D

hej mamuski!!
ja tak tylko na chwilke bo zaraz musze dzieciaki kapac.
na nic nie:no: mam czasu ostatnio-brak organizacji u mnie jakis taki.:-(dzis bylam na paznokciach i nie tak dawno do domu wrucilam.
roboty w koło domu juz na finiszu:tak: jeszcze jutro i mysle ze bedzie koniec.ale mam dom????:szok:nie do poznania.:tak:ale w koło domu burdel taki....... ze jak pomysle o sprzataniu to mi sie płakac chce.:wściekła/y::no:

pozdrawiam.:-)

iwicik-tak mamy wesele w sobote.:tak:
i widze ze tylko my piszemy-oj te nasze mamuski,no nie ładnie:no::-(

Hejka:-):-)
Napisałam niedawno posta na poprzedniej stronie zdjęcie nawet wrzuciłam ale niestety nikt nie czytał:no::no::no:
Ja też mam niedługo wesele bo 30-tego i niestety butów niemam bo będzie napewno zimno dla małej nawet sukienki niemam a mam zamiar zabrac ją na wesele a potem na noc zawieźć do szwagierki.
A w domu mam też syf:no: pełno kurzu,okna nie umyte a tu zima idzie:wściekła/y:niewiem kiedy to wszystko nadrobię:szok:

hejeczka:-)

Anek M a wlasnie nieprawda bo ja czytalam:tak::tak::tak: i w zwiazku z tym mam pytanie czym objawialo sie to wzmozone napiecie miesniowe?
ja czytam Was ale czasu brak zeby cos skrobnac:eek::eek:

dzis znowu wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:prosilam m zeby mi pomogl i choc naczynia pozmywal obiecal ze to zrobi i co?????????i nic spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam juz sily naprawde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do tego wczoraj w pracy sie poryczalam bo mnie kolega chamsko potraktowal:wściekła/y::wściekła/y: dzis w pracy wygarnelam dyrektorce i powiedzialam jej co mysle na temat calej sytuacji w naszej firmie i o tym jak sie traktuje pracownikow i ze nie dam sie przestawiac i jak chca to prosze bardzo moga mnie zwolnic albo pojde na urlop wychowawczy!!!

no nic ide paaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
hej laski ja jak po sol bo moja malota jeszcze nie spi nie wiem co jej sie dzieje ale chyba ma kolki i nie bardzo wiem jak sobie z nimi radzic bo maksiu nie miał a ta drze sie jak najeta mam dosc :-:)-:)-(ledwo zasnela myslalam ze bedzie spala i poszłam szybko sie wykapac wracam do sypialni a ta sie drze w niebogłosy dziwne ze maksio sie nie obudził bo chyba chwilke plakała bo az sie zanosiła i była cala goraca :-:)-:)-(boze jak długo trzeba sie meczyc z takimi kolkami u malych dzieci:eek::eek::eek:

Anek i ja tez widzialam ta twoja malote ale ja ostatnio to nie bardzo odpisuje bo ta sie drze non stop tyle co na polu jej odpowiada:tak::tak::tak:i spi:tak::tak::tak:

Rena odwazna z ciebie babka skoro wygarnelas im wszystko co ci lezalo na serduchu ale to dobrze nie daj soba pomiatac:no::no::no: a tym bardziej ze bardzo duzo szefow robi sobie co chce z pracownikami :crazy::crazy::crazy:do rzadu naszego polskiego sie nadaja tacy:-D:-Dbo tam burdello bum bum panuje:crazy::crazy::crazy:

Lidka jak ci sie koncza remonty to po chrzcinach wpadne do ciebie ,:tak::tak::tak:

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja dzis z wami.
ja nic nie robie od dwuch dni tylko sprzatal w koło domu.juz jest dom ocieplony i pomalowany,teraz taka wykonczeniówka zostala.:sorry:dzis caly ogród z m zamiatalam bo było mnóstwo steropianu i róznych smieci.zostaly mi jeszcze okna do umycia ale to zrobie albo jutro albo w poniedzialak(sobota odpada bo wesele mamy)a od wczoraj to chodze taka w......na:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze masakra.normalnie na sama zime nam sie piec rozpierdzielił:wściekła/y: i nie :no:mamy czym palic.już zamowilismy nowy który kosztuje i tu uwaga...........3700zl!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:ale nie wiadomo czy do soboty go przywioza i zamontuja(oby tak bo inaczej zamarzniemy z zimna):eek:

krystian z racji dnia nauczyciela byl dzis z cala klasa w kinie.bardzo zadowolony wrócił:tak:.teraz gra z m w statki dzieciaki szaleja a ja znalazlam czas aby spokojnie kawke wypic.

iwicik-biedna lenka.:-(kolka to cholerstwo.:wściekła/y::wściekła/y:u mnie chlopcy mieli i nam pomogly czopki viburcol N i krople espumisan.
a jesli o odwiedziny chodzi to serdecznie zapraszam.:tak:;-)

anek-kochana widzialam twojego posta i zdiecie twojej córeczki też.:tak:
a czemu nic nie napisalam:sorry:....................sama nie wiem.:-:)zawstydzona/y:

rena-i bardzo dobrze zrobilas ze wszystko powiedziałas co ci na sercu lezy.
oby tylko to do nich dotarlo.

Do góry