reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

u mnie biało było z rana i wkurzyłam sie bo musiałam szybki skrobac:wściekła/y:nie lubie tego:wściekła/y:zawiozlam dzieci do szkoły i poszłam do caritasu bo mieli dzisiaj tesciowa tez tam wziaść no i wkurzyłam sie jeszcze bardziej bo byłam na 8 umówiona z kierowniczka czekałam pół godziny a ona i tak nie dojechała wiec pojechałam do domu bo co bede czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz dzwoniłam i zaprosiła mnie na rozmowe na 12 no i szlak mnie trz:wściekła/y:afi bo czuje ze jednak nie wezna dzisiaj tesciowej tam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurwic sie to mało powiedziane od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze chłop sie zmył i poszedł drzewo ciac bo jeszcze jemu by sie oberwało bo nawet tesciowej sniadania nie zrobił tylko czekał az ja wróce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej mamuski!!!!:-)
witam sie i ja z wami w poniedzialek.u nas dzis super pogoda,sloneczko swieci i jest cieplo taka prawdziwa złota jesien:tak:.oczywiscie rano było na - i trzeba było szyby skrobac.mam nadzieje ze jeszcze snieg nie spadnie bo sie chyba załamie jak mi przyjdzie odsniezac samochód i droge.:baffled:
my juz po obiadku dzis robilam placki sląskie :-ptak sie najadłam ze nie moge sie ruszyc.
krystian gra w gry na tv,m sie dziecmi zajmuje a ja z kawka na bb zasiadlam.
wczoraj nie było mnie na bb bo jakas taka zabiegana bylam,:sorry2:na 10 do koscioła,po kosciele obiad i jak dzieci poszły spac to ja z m na miasto pojechalismy po tv bo u krystiana w pokoju sie popsuł.:wściekła/y:nastepnie pojechalam do mojej mamy ma kawke i tam chwilke mi zeszlo jak wrócilam do domu to trzeba było dzieci nakarmic,wykąpac i padnieta poszlam spac.
a jutro musze na miasto jechac za butami na wesele i jeszcze czarna torebke taką wieczorowa musze kupic.

weroneczka-witaj!!!!!
dawno Cie tu u nas nie było.
jak malutki?jak sobie radzicie?
pozdrawiam.

rena-aj ten twój m,mam nadzieje ze sie zmieni i że zrozumie ze ty sobie dziecka sama nie zrobilas i ze on tez ma w obowiazku wstac do małej i sie nia zaopiekowac.

czesc mamuski!!!
ja tak na chwilke bo zaraz uciekam na miasto.a czuje ze mi tam zejdzie caly dzien bo musze buty na to wesele kupic,torebkę i m koszule.:tak:
ja już mam posprzatane,dzieci spia,krystian w szkole,m u ksiegowej a ja ogladam samo życie i pije kawke.
obad mam z wczoraj wiec luz.:-p
pogoda sie teraz zrobiła,słoneczko swieci i jest nawet ciepło.ale rano była taka mgła ze nic nie bylo widac,:szok::szok:no i standardowo szyby musiłam skrobac.:wściekła/y:

milego dnia.:-)

ja od rana poza domem Lenke podrzuciłam opiekunce a ja musialam pojechac najpierw do sadu bo mialam rozprawe o umozenie mandatu karnego bo jestem niewypłacalna:-D:-D:-Da mąż nie odpowiada za dlugi zony:-D:-D:-Dno i zostal juz kolejny umozony:-D:-D:-Dbo ja ich mam troche na koncie bo nie naleze do tych co lubia przestrzegac przepisów:-D:-D:-D pózniej zakupy no i zeszło bo chciałam kupic lence kombinezon na zime sobie ubranko jakies na chrzest i biurko maksiowi i dupa blada bo nic nie kupilam :-D:-D:-Dtylko biała bluzke z kolnieżykiem pod żakiet ktorego jeszcze nie mam:-D:-D:-D no i zaproszenia na chrzest i biale rajtuzki jej bo ubranko to bede tez na alegro zamawiac:tak::tak::tak: i do domu wrociłam na 18 trzeba był isc szybko zapalic bo mozna było w chałpie zamarznąć :wściekła/y:takie zimno ze szlak by to nie trafil........jak ja nie lubie zimy:no::no::no::no:

LIDKA TY ZNOWU WESELE MASZ????????ja tez byłam dzis w rzeszowie pół dnia :-D:-D

hej mamuski!!
ja tak tylko na chwilke bo zaraz musze dzieciaki kapac.
na nic nie:no: mam czasu ostatnio-brak organizacji u mnie jakis taki.:-(dzis bylam na paznokciach i nie tak dawno do domu wrucilam.
roboty w koło domu juz na finiszu:tak: jeszcze jutro i mysle ze bedzie koniec.ale mam dom????:szok:nie do poznania.:tak:ale w koło domu burdel taki....... ze jak pomysle o sprzataniu to mi sie płakac chce.:wściekła/y::no:

pozdrawiam.:-)

iwicik-tak mamy wesele w sobote.:tak:
i widze ze tylko my piszemy-oj te nasze mamuski,no nie ładnie:no::-(

Hejka:-):-)
Napisałam niedawno posta na poprzedniej stronie zdjęcie nawet wrzuciłam ale niestety nikt nie czytał:no::no::no:
Ja też mam niedługo wesele bo 30-tego i niestety butów niemam bo będzie napewno zimno dla małej nawet sukienki niemam a mam zamiar zabrac ją na wesele a potem na noc zawieźć do szwagierki.
A w domu mam też syf:no: pełno kurzu,okna nie umyte a tu zima idzie:wściekła/y:niewiem kiedy to wszystko nadrobię:szok:

hejeczka:-)

Anek M a wlasnie nieprawda bo ja czytalam:tak::tak::tak: i w zwiazku z tym mam pytanie czym objawialo sie to wzmozone napiecie miesniowe?
ja czytam Was ale czasu brak zeby cos skrobnac:eek::eek:

dzis znowu wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:prosilam m zeby mi pomogl i choc naczynia pozmywal obiecal ze to zrobi i co?????????i nic spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mam juz sily naprawde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do tego wczoraj w pracy sie poryczalam bo mnie kolega chamsko potraktowal:wściekła/y::wściekła/y: dzis w pracy wygarnelam dyrektorce i powiedzialam jej co mysle na temat calej sytuacji w naszej firmie i o tym jak sie traktuje pracownikow i ze nie dam sie przestawiac i jak chca to prosze bardzo moga mnie zwolnic albo pojde na urlop wychowawczy!!!

no nic ide paaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
hej laski ja jak po sol bo moja malota jeszcze nie spi nie wiem co jej sie dzieje ale chyba ma kolki i nie bardzo wiem jak sobie z nimi radzic bo maksiu nie miał a ta drze sie jak najeta mam dosc :-:)-:)-(ledwo zasnela myslalam ze bedzie spala i poszłam szybko sie wykapac wracam do sypialni a ta sie drze w niebogłosy dziwne ze maksio sie nie obudził bo chyba chwilke plakała bo az sie zanosiła i była cala goraca :-:)-:)-(boze jak długo trzeba sie meczyc z takimi kolkami u malych dzieci:eek::eek::eek:

Anek i ja tez widzialam ta twoja malote ale ja ostatnio to nie bardzo odpisuje bo ta sie drze non stop tyle co na polu jej odpowiada:tak::tak::tak:i spi:tak::tak::tak:

Rena odwazna z ciebie babka skoro wygarnelas im wszystko co ci lezalo na serduchu ale to dobrze nie daj soba pomiatac:no::no::no: a tym bardziej ze bardzo duzo szefow robi sobie co chce z pracownikami :crazy::crazy::crazy:do rzadu naszego polskiego sie nadaja tacy:-D:-Dbo tam burdello bum bum panuje:crazy::crazy::crazy:

Lidka jak ci sie koncza remonty to po chrzcinach wpadne do ciebie ,:tak::tak::tak:

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja dzis z wami.
ja nic nie robie od dwuch dni tylko sprzatal w koło domu.juz jest dom ocieplony i pomalowany,teraz taka wykonczeniówka zostala.:sorry:dzis caly ogród z m zamiatalam bo było mnóstwo steropianu i róznych smieci.zostaly mi jeszcze okna do umycia ale to zrobie albo jutro albo w poniedzialak(sobota odpada bo wesele mamy)a od wczoraj to chodze taka w......na:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze masakra.normalnie na sama zime nam sie piec rozpierdzielił:wściekła/y: i nie :no:mamy czym palic.już zamowilismy nowy który kosztuje i tu uwaga...........3700zl!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:ale nie wiadomo czy do soboty go przywioza i zamontuja(oby tak bo inaczej zamarzniemy z zimna):eek:

krystian z racji dnia nauczyciela byl dzis z cala klasa w kinie.bardzo zadowolony wrócił:tak:.teraz gra z m w statki dzieciaki szaleja a ja znalazlam czas aby spokojnie kawke wypic.

iwicik-biedna lenka.:-(kolka to cholerstwo.:wściekła/y::wściekła/y:u mnie chlopcy mieli i nam pomogly czopki viburcol N i krople espumisan.
a jesli o odwiedziny chodzi to serdecznie zapraszam.:tak:;-)

anek-kochana widzialam twojego posta i zdiecie twojej córeczki też.:tak:
a czemu nic nie napisalam:sorry:....................sama nie wiem.:-:)zawstydzona/y:

rena-i bardzo dobrze zrobilas ze wszystko powiedziałas co ci na sercu lezy.
oby tylko to do nich dotarlo.

Do góry