reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej

a ja dzisiaj byłam w szkole u maksia bo mieli pasowanie na ucznia 1 klasy ale było super a jak dzieci fajnie wygladaly:tak::tak::tak:miali takie super czapki heeeee jak bede miec foty to wkleje to same zobaczy:tak:cie ...trema niesamowita ja chyba bardziej denerwowałam sie tym wszystkim niz maksiu :-D:-D:-Dale wszystko wyszło dobrze wierszyków nie zapomniał i ładnie powiedzial a bylo ich duzo do nauczenia na pamiec i do tego jeszcze piosenki:tak::tak::tak: no ale niestety ich jest tylko 8 w klasie wiec trzeba bylo jakos role podzielic :tak::tak::tak:

reklama
hej kobietki!!!
ale u nas dzis brzydko,pochmurno,zimno,wieje i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:baffled:
moje dzieci spia,krystian uklada puzzle a ja glowe umylam paznokcie zroblam i z kawusia zasiadlam przed bb.;-)m wygonilam na dworze zeby samochód umyl bo wstyd jutro na wesele takim jechac.jeszcze musze koszule m wyprasowac na jutro a sobie do sukienki stanik przyszyc.w domu dalej zimno:-:)wściekła/y::wściekła/y:,piec raczej bedzie dopiero w poniedzialak-zla z tego powodu jestem jak nie wiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aha kobietki milego weekendu zycze bo nie bede juz jutro miała czasu na bb a w niedziele nie wiem czy bede w stanie w miare normalnie funkcjonowac.;-):-D:-D

pa pa!!!!!:-)

iwicik-brawa dla maksia!!
widzisz jakiego masz zdolnego synka.

o matko:szok::szok::szok::szok:jakie tu pustki????!!!!!!!!

hej mamuski!!!!
witam poniedziałkowo.ja dopiero teraz bo okna myłam po tym remoncie i nie mogłam sie ich do czyscic:no:.ale już sa lsniące i czysciutkie.:tak:
ja tak jak pisałam w sobote byłam na weselu i było fajnie;-).pobawilismy sie do 5 nad ranem a o godz.7-30 już byłam na nogach.:szok::szok:cała niedziele przeplatałam sie po domu,obiadek zrobiłam,pranie nastawiłam a byłam tak padnieta ze cieżko było sie ze mna porozumiec:baffled:.wieczorem jak dzieci spac poszły to ja zaraz padłam i nawet nie wiem kiedy zasnełam.
a dzis dzien od rana pracowity,trzeba było dom ogarnac po weekendzie,okna pomyc,wkoło domu posprzatac,poprasowac ciuchy dobrze ze obiad z wczoraj miałam to nie musiałam przy garach stac.teraz pije kawe i czekam na majke,m sie z dziecmi bawi a krystian koloruje.

Hej laseczki:-D:-D
A no pustki straszne pisać mi tu i to już:angry:
LIDKA to super że wesele się udało ja mam za 2 tygodnie no i mam dylemat iśc czy nie bo to wiadomo wydatek.
A ja zdycham @ mnie dopadła:wściekła/y: no i zjadłam przed chwilą całą paczkę wafelków w czekoladzie:szok::no::zawstydzona/y:

hej laski

ja dopiero teraz niestety Lenka ma kolki i cieżko cokolwiek zrobic po 19 nawet zjesc nie mam kiedy a kąpac to ide sie przeważnie koło 24 niestety ale musze byc pewna ze juz sie nie obudzi:-:)-:)-(a dzisiaj chciałam zajrzec tutaj i co faktycznie zadna nic przez weekend nie naapisala:szok::szok::szok: ja teraz troche zabiegana bo przez weekend rozdawalismy zaproszenia i wiadomo jak to jest u kazdego chwilke trzeba bylo posiedziec , jutro musze jechac zaplacic zadatek za prosiaka a mam 54 km w jedna strone wiec nie tak blisko:no: no ale cóz mój maz ubzdural sobie swiniaka to niech ma:-p:-p:-p jeszcze kurcze ciasto musze jechac zamowic bo dzisiaj zapomniałam juz :baffled::baffled::baffled:bo bedzie impreza bez ciasta:-D:-D:-Dale były by jaja:-D:-D:-D i chałupe posprzatac szok kiedy ja to zrobie to nie mam pojecia:confused::confused::confused::confused: w srode musze z lenka jechac do lekarza do rzeszowa na bioderka kurcze czasu mi braknie a gdzie salatki i zakupyyyyyyy...........

Lidka ale z ciebie lacha ...super wygladałaś na weselu

Anek no i ty sie zjawiłas widze :) idz na wesele bo to fajna zabawa szkoda zeby cie ominela..........

hej kobietki!!!!

witam sie i ja z wami w ten brzydki,zimny i pochmurny wtorkowy dzien.:wściekła/y::wściekła/y:
nie ma bata w najbliszym czasie snieg spadnie.:szok::szok:a co najgorsze u nas w domu zimno jak nie wiem, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzies piec przywiezli ale beda go matowac dopiero w czwartek.:wściekła/y::wściekła/y:
moje dzieci spia,obiad juz zrobiony i zjedzony,pranie mi sie pierze,krystian z m grają w szachy a ja na bb zasiadłam.

miłego dnia.:-)

iwicik-biedna lenka,ona sie meczy i ty razem z nia.:-:)-:)-(
trzymajcie sie dziewczynki.
i faktycznie zabiegana jestes ale na pewno chrzciny beda udane.:tak::tak:

anek-to fakt,wesele to wydatek ale i super zabawa.;-);-);-)

czesc mamuski!!!
witam sie w ten brzydki i strasznie zimny dzien.:wściekła/y:moje dzieci spia,obiadek juz mam zrobiony dzis placki ziemniaczane z pieczarkami:-p,m pojechał po krystiana a ja korzystam z okazji i wpadłam na bb.czeka mnie jeszcze prasowanie ala to pozniej.
jestem szczesliwa bo dzis zakladaja na piec i bede miała wkoncu cieplutko w domku.:tak:a moj mikolaj jest taki dzis maruda ze szok :eek:jak mu zobaczylam do buzi to 4 zeby mu wychodza 2 dwójki na dole i dwie czworki u gory-masakra!!!!!:szok::szok:
no nic,uciekam bo chlopaki przyjechali i trzeba placki smażyc.

iwicik-kochana wszystkiego co najlepsze dla ciebie i twojego męża w dniu 9 rocznicy slubu!!!!!dużo miłośći,radosci,szacunku i wspaniałego sexsu do póżnej starosci.

Kurcze Lidka DZieki ja w tym nawale zajec nawet zapomniałam ze mam dzisiaj rocznice heeeeeee:rofl2::rofl2::rofl2: to juz 9 lat ale ten czas leci:eek::eek::eek:

niestety malo mnie teraz bo naprawde jeszcze tyle do zrobienia a tu mało czasu jutro jade do krakowa po siostrre na lotnisko wiec znów pół dnia mi ucieknie:tak::tak::tak:

pozdrawiam was wszystkie i gdzie wy baby jestescie:crazy::crazy:

hej mamuski!!
ja wlasnie wrócilam z krystianem ze szkoly,zjedlismy obiad i teraz krystian sie bawi a ja z kawka zasiadlam przed bb.:-)m w pracy, dzieci spia,cisza i spokój w domu to lubie.:tak:;-)a co najważniejsze od wczoraj mamy piec i jest super cieplo tak że na krotki rekaw chodze po domu.
słoneczko za oknem swieci ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.pranie mi sie pierze a wczesniejsze jeszcze nie wyprasowane,ale tak mi sie nie:no: chce prasowac ze masakra.:-:)zawstydzona/y:

iwicik-ty to jestes usprawiedliwiona.;-)

ale wy mamuski..............:-(oj nie ładnie nic nie:no::no: piszecie!!!!????
co jest z wami??????

reklama
Hej, ja jestem:-) juz po pracy na szczęscie a jutro wolne:-D jupiii:-D:-D jak sie cieszę ma być piękna pogoda to sobie umyję okna wypiorę firany posprzątam w domku.

Do góry