reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej

a ja dzisiaj byłam w szkole u maksia bo mieli pasowanie na ucznia 1 klasy ale było super a jak dzieci fajnie wygladaly:tak::tak::tak:miali takie super czapki heeeee jak bede miec foty to wkleje to same zobaczy:tak:cie ...trema niesamowita ja chyba bardziej denerwowałam sie tym wszystkim niz maksiu :-D:-D:-Dale wszystko wyszło dobrze wierszyków nie zapomniał i ładnie powiedzial a bylo ich duzo do nauczenia na pamiec i do tego jeszcze piosenki:tak::tak::tak: no ale niestety ich jest tylko 8 w klasie wiec trzeba bylo jakos role podzielic :tak::tak::tak:

reklama
hej kobietki!!!
ale u nas dzis brzydko,pochmurno,zimno,wieje i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:baffled:
moje dzieci spia,krystian uklada puzzle a ja glowe umylam paznokcie zroblam i z kawusia zasiadlam przed bb.;-)m wygonilam na dworze zeby samochód umyl bo wstyd jutro na wesele takim jechac.jeszcze musze koszule m wyprasowac na jutro a sobie do sukienki stanik przyszyc.w domu dalej zimno:-:)wściekła/y::wściekła/y:,piec raczej bedzie dopiero w poniedzialak-zla z tego powodu jestem jak nie wiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aha kobietki milego weekendu zycze bo nie bede juz jutro miała czasu na bb a w niedziele nie wiem czy bede w stanie w miare normalnie funkcjonowac.;-):-D:-D

pa pa!!!!!:-)

iwicik-brawa dla maksia!!
widzisz jakiego masz zdolnego synka.

o matko:szok::szok::szok::szok:jakie tu pustki????!!!!!!!!

hej mamuski!!!!
witam poniedziałkowo.ja dopiero teraz bo okna myłam po tym remoncie i nie mogłam sie ich do czyscic:no:.ale już sa lsniące i czysciutkie.:tak:
ja tak jak pisałam w sobote byłam na weselu i było fajnie;-).pobawilismy sie do 5 nad ranem a o godz.7-30 już byłam na nogach.:szok::szok:cała niedziele przeplatałam sie po domu,obiadek zrobiłam,pranie nastawiłam a byłam tak padnieta ze cieżko było sie ze mna porozumiec:baffled:.wieczorem jak dzieci spac poszły to ja zaraz padłam i nawet nie wiem kiedy zasnełam.
a dzis dzien od rana pracowity,trzeba było dom ogarnac po weekendzie,okna pomyc,wkoło domu posprzatac,poprasowac ciuchy dobrze ze obiad z wczoraj miałam to nie musiałam przy garach stac.teraz pije kawe i czekam na majke,m sie z dziecmi bawi a krystian koloruje.

Hej laseczki:-D:-D
A no pustki straszne pisać mi tu i to już:angry:
LIDKA to super że wesele się udało ja mam za 2 tygodnie no i mam dylemat iśc czy nie bo to wiadomo wydatek.
A ja zdycham @ mnie dopadła:wściekła/y: no i zjadłam przed chwilą całą paczkę wafelków w czekoladzie:szok::no::zawstydzona/y:

hej laski

ja dopiero teraz niestety Lenka ma kolki i cieżko cokolwiek zrobic po 19 nawet zjesc nie mam kiedy a kąpac to ide sie przeważnie koło 24 niestety ale musze byc pewna ze juz sie nie obudzi:-:)-:)-(a dzisiaj chciałam zajrzec tutaj i co faktycznie zadna nic przez weekend nie naapisala:szok::szok::szok: ja teraz troche zabiegana bo przez weekend rozdawalismy zaproszenia i wiadomo jak to jest u kazdego chwilke trzeba bylo posiedziec , jutro musze jechac zaplacic zadatek za prosiaka a mam 54 km w jedna strone wiec nie tak blisko:no: no ale cóz mój maz ubzdural sobie swiniaka to niech ma:-p:-p:-p jeszcze kurcze ciasto musze jechac zamowic bo dzisiaj zapomniałam juz :baffled::baffled::baffled:bo bedzie impreza bez ciasta:-D:-D:-Dale były by jaja:-D:-D:-D i chałupe posprzatac szok kiedy ja to zrobie to nie mam pojecia:confused::confused::confused::confused: w srode musze z lenka jechac do lekarza do rzeszowa na bioderka kurcze czasu mi braknie a gdzie salatki i zakupyyyyyyy...........

Lidka ale z ciebie lacha ...super wygladałaś na weselu

Anek no i ty sie zjawiłas widze :) idz na wesele bo to fajna zabawa szkoda zeby cie ominela..........

hej kobietki!!!!

witam sie i ja z wami w ten brzydki,zimny i pochmurny wtorkowy dzien.:wściekła/y::wściekła/y:
nie ma bata w najbliszym czasie snieg spadnie.:szok::szok:a co najgorsze u nas w domu zimno jak nie wiem, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzies piec przywiezli ale beda go matowac dopiero w czwartek.:wściekła/y::wściekła/y:
moje dzieci spia,obiad juz zrobiony i zjedzony,pranie mi sie pierze,krystian z m grają w szachy a ja na bb zasiadłam.

miłego dnia.:-)

iwicik-biedna lenka,ona sie meczy i ty razem z nia.:-:)-:)-(
trzymajcie sie dziewczynki.
i faktycznie zabiegana jestes ale na pewno chrzciny beda udane.:tak::tak:

anek-to fakt,wesele to wydatek ale i super zabawa.;-);-);-)

czesc mamuski!!!
witam sie w ten brzydki i strasznie zimny dzien.:wściekła/y:moje dzieci spia,obiadek juz mam zrobiony dzis placki ziemniaczane z pieczarkami:-p,m pojechał po krystiana a ja korzystam z okazji i wpadłam na bb.czeka mnie jeszcze prasowanie ala to pozniej.
jestem szczesliwa bo dzis zakladaja na piec i bede miała wkoncu cieplutko w domku.:tak:a moj mikolaj jest taki dzis maruda ze szok :eek:jak mu zobaczylam do buzi to 4 zeby mu wychodza 2 dwójki na dole i dwie czworki u gory-masakra!!!!!:szok::szok:
no nic,uciekam bo chlopaki przyjechali i trzeba placki smażyc.

iwicik-kochana wszystkiego co najlepsze dla ciebie i twojego męża w dniu 9 rocznicy slubu!!!!!dużo miłośći,radosci,szacunku i wspaniałego sexsu do póżnej starosci.

Kurcze Lidka DZieki ja w tym nawale zajec nawet zapomniałam ze mam dzisiaj rocznice heeeeeee:rofl2::rofl2::rofl2: to juz 9 lat ale ten czas leci:eek::eek::eek:

niestety malo mnie teraz bo naprawde jeszcze tyle do zrobienia a tu mało czasu jutro jade do krakowa po siostrre na lotnisko wiec znów pół dnia mi ucieknie:tak::tak::tak:

pozdrawiam was wszystkie i gdzie wy baby jestescie:crazy::crazy:

hej mamuski!!
ja wlasnie wrócilam z krystianem ze szkoly,zjedlismy obiad i teraz krystian sie bawi a ja z kawka zasiadlam przed bb.:-)m w pracy, dzieci spia,cisza i spokój w domu to lubie.:tak:;-)a co najważniejsze od wczoraj mamy piec i jest super cieplo tak że na krotki rekaw chodze po domu.
słoneczko za oknem swieci ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.pranie mi sie pierze a wczesniejsze jeszcze nie wyprasowane,ale tak mi sie nie:no: chce prasowac ze masakra.:-:)zawstydzona/y:

iwicik-ty to jestes usprawiedliwiona.;-)

ale wy mamuski..............:-(oj nie ładnie nic nie:no::no: piszecie!!!!????
co jest z wami??????

reklama
Hej, ja jestem:-) juz po pracy na szczęscie a jutro wolne:-D jupiii:-D:-D jak sie cieszę ma być piękna pogoda to sobie umyję okna wypiorę firany posprzątam w domku.

Do góry