reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Lenka ooo ja tez mam dom w pomaranczy :-) tylko ze jakis miesiac temu zauwazylismy z mezem ze pod niektorymi parepetami zrobi sie takie zoltawe plamy i nie wiemy wlasnie od czego to moze byc :baffled:

Iwcik weekendowo bo wczoraj bylam z Przemkiem (mezem) i tata na grzybach , jak pojechalismy o 8 tak wrocilismy przed 12 :rofl2: mnostwo grzybow bylo ale najbardziej liczylismy na skrzypki i uzbieralismy ich caly kosz :tak:
a dlaczego Twoj tesciu lezy w caritasie i czemu tam wysylasz tesciowa - az tak jej nie lubisz ? :-p:-D nie no smieje , wiem co to znaczy opiekowac sie starsza osoba bo przez kilka lat babcia chorowala i jednak w domu nie ma takiej opieki jak caritsie !!

Asia widze ze sie niedlugo wprowadzasz do domu , zazdroszcze bo zanim my sie wprowadzimy minie jeszcze rok :sorry:

reklama
hej mamuski!!!!
witam sie i ja w sloneczny ale zimny poniedzialek.
a ja sobie dzis pospalam:tak: m ma wolne wiec on wstal i zawiozł krystiana do szkoly,jak wrucił to nakarmil dzeci przebral a ja sobie spałam,obudzil mnie przynoszac kawke do łużka.:-)
teraz pojechal na miasto a ja sobie posprzatałam,obiad mam z wczoraj tylko zaraz musze sie zabrac za prasowanie.dzieci spac położylam ale slysze jak tam szaleja,wiec raczej mi spac:no: nie beda.
ekipa remontowa dalej robi ten nasz dom wiec jest glosno i brudno:wściekła/y:,pewnie im zejdzie jeszcze z tydzien.:wściekła/y::szok:

iwicik-ja jestem i żyje;-)
ale zauważyłam ze tylko ja tu sie udzielam i stwierdzilam ze sama do siebie pisac nie bede:-(
mam nadzieje ze sie dziewczyny poprawią i zaczną sie udzielac czesciej.:tak:

fajnie że już lenka z drowa i nie marudzi.
a dla twojego m dużo zdrowia zycze:tak:

Witam jestem w 37 tygodniu ciąży i mam do Was takie pytanko
Moje pytanko dotyczy szpitala w Łańcucie i odbywających się tam porodów. Jaka jest opieka i warunki ?? Co należy wziąć dla maluszka?? Czy jest możliwość porodu rodzinnego?? Termin mam na 20 października i powinna rodzic w Przeworsku jednak od 8 do 15 mają dezynfekcję i jeśli by się u mnie coś działo mam jechać na Łańcut ale boję się że nie wpuszczą mojego męża na salę, bo chcemy żeby był przy porodzie. Proszę o jakieś informacje dotyczące tego właśnie szpitala, jeżeli oczywiście możecie. Z góry dziękuje

alina ja rodziłam w Łańcucie w kwietniu zeszłego roku i jestem bardzo zadowolona. Mąż był ze mną cały czas, najpierw w pokoju do porodów rodzinnych, a potem jak już było blisko poszliśmy razem na salę porodową i był ze mną do samego końca, a potem poszedł z pielęgniarką i naszym synkiem do cieplarki. Na porodówce opieka super, ja miałam świetna położną p. Monikę. Dla dziecka musisz mieć chusteczki nawilżane, sudocrem lub coś w tym stylu. Pampersy i ubranka są. Nie wiem co jeszcze. Pytaj jakby co. Ja polecam Łańcut

lidka jak tylko się wprowadzę i będę miała neta to będę z tobą klikać na pewno, nie złość się;), teraz po prostu brak czasu

polna mam nadzieję że w październiku już się wprowadzimy, wam też szybko zleci, ale powiem ci że na koniec jest najwięcej roboty i najwięcej kasy idzie niestety, ale za to jest to najprzyjemniejsza robota:) takie planowanie i urządzanie

Ostatnia edycja:
hej

Ja bylam na spacerku wkonc z lenka i teraz czeka az sie obudzi na cyca :-) bo spi juz 4.5 godz chyba powietrze dobrze jej zrobilo hehhe i głodu nie czuje:-D:-D:-D
maksiu rysuje jakies rysunki na konkurs plastyczny wiec mu nie przeszkadzam:-D:-D:-D
maz pojechał juz do pracy a ja klikam na bb w miedzy czasie:tak:

Lidka masz racje musza nam sie te babeczki poprawic z klikaniem :-):-):-)

Asiu ale ci zazdroszcze tego urzadzania domku:tak::tak::tak:powodzenia i daj znac kiedy robisz parapetówe:-D:-D:-D

ALINA ja nie pomoge bo nie rodziłam w łancucie ale słyszałam ze jest oki

Polna to zes sie nachodzila za tymi grzybkami ale wiem ze jest cholernie duzo grzybów w lesie bo sasiad non stop łazi po lasach ale ja osobiscie nie lubie grzybków

Hej laseczki:-):-):-D:-D Sorry za to niepisanie ale wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wyrabiam,praca dom dzieci masakra wszystko sama M wogóle mi w niczym nie pomaga:no::wściekła/y: jeszcze by chciał abym była na każde skinienie:crazy: ech....szkoda gadać:angry:
w sobotę byłam w pracy potem szwagierka przywiozła dzieci bo poszli na wesele,imprezę urodzinową syna przygotowywałam dopiero w niedzielę a tu jeszcze sprzątanie itp.a mój M pojechał sonie na mecz:no: Ogólnie impreza się udała.
LIDKA współczuję remontów,my robiliśmy ocieplenie w zeszłym roku jeszcze dziś pamiętam:no:ile to roboty było ale efekt wspaniały cieplutko i oczywiscie estetycznie.
ASIA fajnie się wprowadzic do nowego domu,przynajmniej jest porządek oczywiscie tylko na początku bo później znowu dom zagracony.

hejeczka:-D
ale sie rozpisalyscie ledwo zdazylam czytac:baffled:

Lidkaja kochana pracuje w skoku (yyyyyy chyba wiecie co to takiego?:-) ):-D i 2 tyg pracy a ja mam dosc:wściekła/y::wściekła/y: szefowa oczekuje cudow ode mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam sie zajac wszystkim reklama, marketingiem, sprzedaza praca na oddziale normalnie masakra a wyplata taka ze siasc i plakac bo ledwo starczy na rachunki:wściekła/y::wściekła/y:

Anekwitaj w klubie moj m tez tak robi:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y: normalnie juz czasem wysiadam, praca dziecko po pracy dom i jeszcze jasnie pana trzeba obsluzyc:wściekła/y::wściekła/y: a ten lezy na kanapie i wielce zmeczonego udaje:wściekła/y::wściekła/y:
Lidka pozazdroscic takie meza:tak::tak:

oj ja tez bym chciala domek ale na razie to musze sie zadowolic wlasnym ale ciasnym M4 :tak::tak: 1 pazdziernika minelo 2 latka jak sie wprowadzilismy i tez pamietam ile roboty bylo bo remont byl generalny :tak::tak: jak ten czas leci...

a Milenka to taki pocieszek sie zrobil, taka rechotka ze czasem az sie dziwie skad ten niejadek ma tyle sily:eek::eek: juz ladnie siedzi sama a w sobote konczy juz 7 miesiecy a zabka jak nie bylo tak nie ma:eek::eek:no nic wyjdzie w swoim czasie:tak::tak:

ale nam sie piekna zlota jesien zrobila:-D:-D:-D
dobra zmykam do prasowania milego wieczorku buziam:-)

Witam dziewczyny! Mozna sie przylaczyc do pogaduszek? Jestem Aga i mieszkam miedzy Debica a Mielcem:) Mam coreczke Olenke i jak tylko mi pozwoli to bede do Was zagladac! Rena moja cora tez jeszcze nie ma zabkow!

reklama
Czesc Mamuski !! Ja wreszcie dzis moglam wyjs z Ala bez obaw ze jej palce nie odpadna od tego zimna :sorry2: a Moj M sie obrazil na mnie , wczoraj wogole nie odzywalismy sie do siebie bo w niedziele dal Ali na kolacje chrupki i nalal do kubeczka orenzady i nakrzyczalam na niego ze co on sobie mysli dajac dziecku taka kolacje !! ehh wogole gadac mi sie z Nim nie chce :dry:

Asia u nas tez juz nie duzo zostalo bo w lazienkach plytki mamy i w kuchni , tak samo deski w salonie i mamy skonczony wiatrolap i holl no ale tak jak mowisz koncowka wychodzi najdrozej a ze mieszkamy u moich rodzicow to wszystkie meble kupic musimy i to tez sporo wyniesie :dry:

nesiaaa czesc:tak: ja mam tesciow w Debicy :-)

Do góry