czesc mamuski!!!
a ja teraz bo od samego rana mialam super dzien.mój m mnie tak zaskakuje ze szok.rano kawka i sniadanie do lóżka,po południu jak z krystianem ze szkoły wrócil to dostałam w prezecie kwiatki,pierscionek złoty i torta nawet zamówił.obiadek pyszny zrobił,dziecmi sie dzis zajmuje no normalnie ja mam dzisiaj luz bluz.a i oczywiscie super wieczór sie szykuje.;-)
pogoda dzis u nas fajna,sloneczko swiecilo i było w miare ciepło.
prace w koło domu dalej trwają ale widze już swiatelko w tunelu mam nadzieje ze do piątku skonczą.
edit.kochane chciałam wam wkleic fotke tortu i pierscionka ale nie mam pojecia co sie stało i nie moge wrzucic.
wiecie moze o co chodzi???????
rena-nie martw sie ze milenka jeszcze ząbków nie ma.na wszystko przyjdzie czas.
mojej koleżanki coreczka miala 14 miesiecy jak jej pierwszy ząb wyszedł.
nesiaaa-jasne ze mozesz sie do nas przyłączyc.
pisz jak najczesciej.
a ja teraz bo od samego rana mialam super dzien.mój m mnie tak zaskakuje ze szok.rano kawka i sniadanie do lóżka,po południu jak z krystianem ze szkoły wrócil to dostałam w prezecie kwiatki,pierscionek złoty i torta nawet zamówił.obiadek pyszny zrobił,dziecmi sie dzis zajmuje no normalnie ja mam dzisiaj luz bluz.a i oczywiscie super wieczór sie szykuje.;-)
pogoda dzis u nas fajna,sloneczko swiecilo i było w miare ciepło.
prace w koło domu dalej trwają ale widze już swiatelko w tunelu mam nadzieje ze do piątku skonczą.
edit.kochane chciałam wam wkleic fotke tortu i pierscionka ale nie mam pojecia co sie stało i nie moge wrzucic.
wiecie moze o co chodzi???????
rena-nie martw sie ze milenka jeszcze ząbków nie ma.na wszystko przyjdzie czas.
mojej koleżanki coreczka miala 14 miesiecy jak jej pierwszy ząb wyszedł.
nesiaaa-jasne ze mozesz sie do nas przyłączyc.
pisz jak najczesciej.