reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc mamuski!!!

a ja teraz bo od samego rana mialam super dzien:tak:.mój m mnie tak zaskakuje ze szok.:szok::szok:rano kawka i sniadanie do lóżka,po południu jak z krystianem ze szkoły wrócil to dostałam w prezecie kwiatki,pierscionek złoty i torta nawet zamówił.:tak:obiadek pyszny zrobił,dziecmi sie dzis zajmuje no normalnie ja mam dzisiaj luz bluz.:-Da i oczywiscie super wieczór sie szykuje.;-)
pogoda dzis u nas fajna,sloneczko swiecilo i było w miare ciepło.
prace w koło domu dalej trwają ale widze już swiatelko w tunelu:tak: mam nadzieje ze do piątku skonczą.

edit.kochane chciałam wam wkleic fotke tortu i pierscionka ale nie mam pojecia co sie stało i nie :no:moge wrzucic.:wściekła/y:
wiecie moze o co chodzi???????:confused::confused::confused:

rena-nie martw sie ze milenka jeszcze ząbków nie ma.na wszystko przyjdzie czas.
mojej koleżanki coreczka miala 14 miesiecy jak jej pierwszy ząb wyszedł.

nesiaaa-jasne ze mozesz sie do nas przyłączyc.
pisz jak najczesciej.

reklama
Lidka taki maz to skarb:)
Moja cora ostatnio daje popalic, wiec mam malo czasu na udzielanie sie, ale zagladam w miare mozliwosci bo bb to taka moja odskocznia:)
Teraz jeszcze zostalysmy same na jakies 8 tygodni, bo M wyjechal do pracy a niestety pracuje w anglii:(

lidka tak bez okazji czy moze jakas rocznica ? :happy2:
ja ostatnio dostalam kwiatka bo o bukiecie moge pomarzyc na dzien matki :sorry2::-D
a co do zdjec to nie wiem , ja dzis dodawalam i wszystko bylo wporzadq !! bo cos z internetem mam cos nie tak !!

nesia oo to mamy cos wspolnego bo moj M tez wyjezdza ale do Niemiec i na dluzej niz Twoj :dry:

A ja juz dalam Ali kolacje , za chwile umyjemy zabki , ogladnie wieczorynke i do lozka :happy2:

lidka tak bez okazji czy moze jakas rocznica ? :happy2:
ja ostatnio dostalam kwiatka bo o bukiecie moge pomarzyc na dzien matki :sorry2::-D
a co do zdjec to nie wiem , ja dzis dodawalam i wszystko bylo wporzadq !! bo cos z internetem mam cos nie tak !!

nesia oo to mamy cos wspolnego bo moj M tez wyjezdza ale do Niemiec i na dluzej niz Twoj :dry:

A ja juz dalam Ali kolacje , za chwile umyjemy zabki , ogladnie wieczorynke i do lozka :happy2:

ja ma dzis urodziny!!!!

a taki mi pierscionek dał
ZŁOTY PIERŚCIONEK 585 BARDZO SZEROKI POZNAŃ!!! (1244229972) - Aukcje internetowe Allegro

lidka ale gafa :zawstydzona/y::sorry2:
Wszystkiego Najlepszego ;-)

Bede szczera mi pierscionek sie nie podoba :-p wole cos delikatniejszego aczkolwiek mily gest bo widze ze pierscionek kosztuje nie male pieniadze :tak:

Wszystkiego najjj z okazji urodzin!!!!! Pierscionek super!
Moja niunia tez juz spi! A ja padam bo dala mi dzis popalic! Mam nadzieje, ze te jej humory nie potrwaja dlugo!

Lidka sto lat! naprawde zazdroszcze meza gdzies Ty takiego wyszukala ja myslalam ze tacy to na wojnie wygineli;-);-);-)a pierscionek suuuuuuuuuuuper:tak::tak:

alez sie tu ruch zrobil nienadazam z czytaniem:-):-)

nesiaa widze ze mamy coreczki w podobnym wieku moja to juz tak daje czadu po poludniu jak zobaczy mame po pracy to tak sie wyglupia ciezko ja na rekach utrzymac bo sie wygina na wszystkie strony podskakuje i jak wyczaila ze mozna stac na nozkach to nic tylko stac jak ja chce posadzic to placz:confused::confused: a na lozku sie turla we wszystkie strony z brzuszka na plecki i spowrotem wiec nasze duuuuze sypialniane lozko za male:szok::szok:

dobra zmykam paaaaaa

dobrze że dziś do was zajrzałam:-)

Lidka wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i miłości i oby nadal twój m był taki super dla ciebie
23mwc0.gif

nesiaa witaj
polna wow to już bardzo duzo macie zrobione, to pewnie wcale wam rok nie zejdzie tylko szybciej

A mi dziś kuchnię skończyli i wszystkie drzwi mam wstawione:-):-):-)

Ja się załamię - Wiktoria ma gorączkę:wściekła/y:, mam nadzieję że się nie rozchoruje, już dwa razy w ciągu miesiąca brała antybioty, Igor też już drugi raz właśnie bierze, masakra:no:

hej laski

jakie mile zaskoczenie ale zescie sie babki rozpisaly superrrrrrrrr:-):-):-)jest co poczytac oby tak dalej:tak::tak::tak:

Kurcze LIDKA sto lat zycia 200 picia- szampana :-D:-D no pozazdroscic chlopa bo ja nie dostałam nic na urodziny :-:)-:)-(i teraz mu to cały czas wypominam :-D:-D

Anek kurcze chłopy szkoda gadac bo my na wysokich obrotach funkcjonujemy a oni nie daja rady odwala swoje 8 godzin i zmeczeni a co my mamy powiedziec jak 24 h czuwamy nad wszystkim :confused::confused::confused:

RENa moj maksiu mial pierwszego zabka dopiero jak miał 8 miesiecy i 2 tygodnie wiec twoja ma jeszcze czas:-):-):-)

nesiaa witaj serdecznie , udzielaj sie jak najczesciej im nas wiecej tym lepiej:sorry::sorry::sorry: ku:sorry:rcze tak to jest z ta praca szkoda ze na tak długo zostajecie same :-(

Polna szczerosc sie przydaje bo ja tez jestem cholernie szczera i czasami az za bardzo :-D:-D:-Dpowinnam sie ugrysc w jeżyk :-D:-D:-Dtak mi kolezanki mowią :-D:-D

ASIU zdrówka dla dzieci wiem cos o tym bo niedawno moje bylo chore i jedno i drugie maks półpaśca miał a lenka ospe mozna było zwariowac

Ostatnia edycja:
reklama
czesc mamuski!!!

po 1 bardzo dziekuje za życzenia-jestescie kochane!!!!

witam sie i ja z wami w srodowy słoneczny ale zimny dzien.
moje dzieci poszły spac,krystian w szkole,m w pracy a ja glowe umyłam i z tortem zasiadlam przed bb.:tak:
tak sie zastanawiam co dzis na obiad zrobic i brak pomyslu.........:eek::sorry:
musze sie wziasc za prasowanie ale mi sie nie:no: chce.
jeszcze dzis na 15 mam fryziera a na 17 umówiona jestem z kuzynka na ploteczki.;-)

milego dnia dziewczynki!!!!!:-)

asia-duzo zdrówka dla dzieciaczków.

pola n-każdy ma prawo do szczerosci i każdy ma inne gusta.
ja jestem z tych osób co uwielbiaja cos co jest duze i co sie blyszczy.

Do góry