reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!
witam sie i ja z wami w sobote.:-)
ja tak tylko na chwilke bo dzis dzien mialam na pelnych obrotach.posprzatalam sobie generalnie,pranie 3x robilam,posciel pralam i zmienialam, ciuchy zimowe poznosilam ze strychu i jeszcze mnie czeka prasowanie ale to juz nie dzis bo zaraz znajomi maja do nas wpasc.:tak:
pogoda dzis była boska-słoneczko swieciło i bylo cieplutko ale jutro już ma byc zimno i ma padac deszcz.

spokojnego i ciepłego weekendu życze.:-)

iwicik-jeszcze tego by brakowalo żebys sie rozchorowała.
dużo zdrowka kochana.

rena-ja jem różnie.zaraz Ci link wkleje....
to jest dieta proteinowa tu wszystko pisze.

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki!!!
ale u nas dzis piekna niedziela,sloneczko super swieci i jest cieplutko.:-)
mój m z krystianem na dworze graja w pilke, dzieci spia a ja tak na chwilke zasiadlam przed kąpem.ale zaraz zmykam na polko bo szkoda w domu siedziec.
dzis bylam na 10 w kosciele,pozniej spacerek długi z cala rodzinka,nastepnie obiadek i teraz relaksik.:tak:;-)
uwielbiam nic nie robic.:-D

milej niedzieli!!!

hej laski

ja jestem wykonczona goraczka wieczorami mnie meczy w dzien jeszcze znosnie chociaz lenka daje popalic dzisiaj od 9 rano do 15 marudziła spała moze po 10 min gdzies tak wsumie z godzinke miałam dosc tu obiad bo goscie spali u nas a nikt inny nie zrobi bo sie spili no i tylko czekali na rosół nie wazne ze ja nie mam siły na gotowanie i ze ja nocki nie przespałam wazne ze oni sie wyspią:baffled:ale to szczegół:baffled:

hejka!!!!
witajcie mamuski poniedziałkowo.:-)
ale u nas dzis pogoda do d..y zimno,pochmurno tylko patrzec kiedy zacznie padac.
ja mam juz posprzatane,obiad chlopaki maja z wczoraj wiec nie musze gotowac,krystek w szkole, dzieci spia,m ma dzis wolne i plącze mi sie po domu.
a ja umieram tak mnie brzuch boli bo @ dostalam.ale w szoku jestem bo od porodu nie bolał mnie wcale na okres a teraz ledwo co chodze:-( mam takie skurcze i jajniki bola strasznie.:-(nie mam pojecia co mi sie poprzestawiało.:confused:

pozdrawiam
milego dnia.

iwicik-kochana duzo zdrówka dla Ciebie.
a powiedz mi jeszcze jak lenka znosi tą ospe?
dużo ma tych krostek?goraczkuje?

hej mamuski:-D
no a ja juz w domku musialam wyjsc wczesniej z pracy bo bylysmy u lekarza:baffled: dzis rano zauwazylam ze Milenka ma gardlo zaczerwienione no i mialam racje w oskrzelach tez cos tam swiszczy ale nie dostalysmy antybiotyku tylko jakies syropy no i dal nam lekarz witaminki i z racji braku slonca juz kazal podawac no i mowil ze moze byc jeszcze kaszel i wtedy mamy szybko sie do niego zglosic:baffled: no i juz wiadomo dlaczego nie chce jesc lekarz mowil ze faktycznie je za malo:baffled:

Milenka jak mamusie zobaczyla dzis to az piszczala z radosci teraz biedna z nadmiaru wrazen zasnela sama a ja nanioslam papierow do nauki bo w pracy to nie ma szans sie poduczyc bo mnostwo roboty:baffled:

lidkachyba zaczne ta diete od 1 pazdziernika musze sie tylko psychicznie nastawic na to:tak::tak:

milego popoludnia:-D

czesc mamuski!!!!
witam sie we wtorek,w ten brzydki wtorek.:wściekła/y:
pogoda do d..y pada,wieje i zimno jak cholera :no:nie da sie ukryc ze już jesien.:-(
posprzatalam sobie,obiadek mi sie robi,dzieci polozylam spac,krystian w szkole a ja z kawka przed bb.;-)
laski jestem załamana.:-(dzis rano to z bezsilnosci sie juz poryczałam.:-(
moj mikołaj znów nie chce nic jesc,wszystko jest bee i wcale a to wcale :no:nie chce buzi otworzyc.już mam dosyc!!!:wściekła/y:dzis sniadanie jadł 40 min i to była meka a jak sie już ucieszyłam ze cala miseczka zjedzona to mi zwymoitował.:wściekła/y::-(juz kiedys tez miał taki okres ze nic mi nie chciał jesc pózniej mu to przeszło i teraz na nowo sie zaczeło.:-(
co ja mam robic?????????:-(
przeciez samym powietrzem to moje dziecko nie bedzie żyło.
jestem bezsilna.:no::-(

Hejka.Ale dzisiaj okropnie na dworze masakra zimno i leje brrrr.Ja niedawno wróciłam z pracy dzisiaj wymiana towaru także padnięta jestem:no: Dzisiaj mój syn kończy 12 lat:szok: jak ten czas leci a tak niedawno sie urodził.Imprezka w niedzielę,muszę jeszcze tort zamówić bo niestety w tym roku niemam nawet czasu aby zrobić go sama:no:
IWCIK współczucia musisz to przeżyć ale nim się obejrzysz dzieci już będą duże.
LIDKA a może napisz co i ile mały je,może coś zaradzimy.
RENA wiem co przeżywasz ja też pracuję też jestem kierownikiem a papiery przynoszę do domu bo w pracy nie mam na nie czasu:no: a co do diety to chyba nie będziesz musiała na niej być i tak schudniesz ja odkąd pracuję schudłam 10 kilo:szok:

hejka:-) no pogoda nic tylko sie zaszyc pod pierzyna i nie wychodzic:baffled::baffled::baffled:

wiecie musze sie pozalic bo jakos tak smutno mi, mojemu kuzynowi dzis przy porodzie zmarlo dziecko:-:)-:)-:)-(dziewczynka sie urodzila Agatka dali jej na imie to ich drugie dziecko...no ale tragedia nie moge jakos w to nadal uwierzyc:-:)-:)-(bo wszystko bylo ok dzidzius byl zdrowy:-:)-:)-(

Lidka wiesz co moja kuzynka ma taki problem ze swoim synkiem i ona mu daje jakies witaminy chyba Multisanostol swojej najmlodszej corci ma niecale 2 latka tez daje ale chyba polowe porcji i mowi ze po tym jedza a teraz byla u lekarza i kazal jej odstawic wszystko co slodkie i o dziwo Dominik sam prosi o jedzenie a wczesniej tak jak u Ciebie mogl caly dzien nie jesc a z jedzeniem latala za nim po calym podworku takze moze sprobuj ten lekarz co ona byla to chyba w Boguchwale jest ale dokladnie to nie pamietam jak chcesz to popytam:)

czytam was od dłuższego czasu i postanowiłam się do was dołączyć, tylko pytanie czy mnie przyjmiecie ?:)
jestem z okolic Sędziszowa Młp, i jak widać na suwaczku mam rocznego synka Szymusia
pozdrawiam

reklama
no i widzę że rena jest ode mnie o rzut beretem:tak:
współczuję twojemu kuzynowi, tak być nie powinno, każde dziecko powinno dostać na starcie równe szanse życia:no:
widzę, że nie ma już was, wiec się żegnam DOBRANOC

Do góry