reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki!!!
witam sie i ja z wami w sobote.:-)
ja tak tylko na chwilke bo dzis dzien mialam na pelnych obrotach.posprzatalam sobie generalnie,pranie 3x robilam,posciel pralam i zmienialam, ciuchy zimowe poznosilam ze strychu i jeszcze mnie czeka prasowanie ale to juz nie dzis bo zaraz znajomi maja do nas wpasc.:tak:
pogoda dzis była boska-słoneczko swieciło i bylo cieplutko ale jutro już ma byc zimno i ma padac deszcz.

spokojnego i ciepłego weekendu życze.:-)

iwicik-jeszcze tego by brakowalo żebys sie rozchorowała.
dużo zdrowka kochana.

rena-ja jem różnie.zaraz Ci link wkleje....
to jest dieta proteinowa tu wszystko pisze.

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki!!!
ale u nas dzis piekna niedziela,sloneczko super swieci i jest cieplutko.:-)
mój m z krystianem na dworze graja w pilke, dzieci spia a ja tak na chwilke zasiadlam przed kąpem.ale zaraz zmykam na polko bo szkoda w domu siedziec.
dzis bylam na 10 w kosciele,pozniej spacerek długi z cala rodzinka,nastepnie obiadek i teraz relaksik.:tak:;-)
uwielbiam nic nie robic.:-D

milej niedzieli!!!

hej laski

ja jestem wykonczona goraczka wieczorami mnie meczy w dzien jeszcze znosnie chociaz lenka daje popalic dzisiaj od 9 rano do 15 marudziła spała moze po 10 min gdzies tak wsumie z godzinke miałam dosc tu obiad bo goscie spali u nas a nikt inny nie zrobi bo sie spili no i tylko czekali na rosół nie wazne ze ja nie mam siły na gotowanie i ze ja nocki nie przespałam wazne ze oni sie wyspią:baffled:ale to szczegół:baffled:

hejka!!!!
witajcie mamuski poniedziałkowo.:-)
ale u nas dzis pogoda do d..y zimno,pochmurno tylko patrzec kiedy zacznie padac.
ja mam juz posprzatane,obiad chlopaki maja z wczoraj wiec nie musze gotowac,krystek w szkole, dzieci spia,m ma dzis wolne i plącze mi sie po domu.
a ja umieram tak mnie brzuch boli bo @ dostalam.ale w szoku jestem bo od porodu nie bolał mnie wcale na okres a teraz ledwo co chodze:-( mam takie skurcze i jajniki bola strasznie.:-(nie mam pojecia co mi sie poprzestawiało.:confused:

pozdrawiam
milego dnia.

iwicik-kochana duzo zdrówka dla Ciebie.
a powiedz mi jeszcze jak lenka znosi tą ospe?
dużo ma tych krostek?goraczkuje?

hej mamuski:-D
no a ja juz w domku musialam wyjsc wczesniej z pracy bo bylysmy u lekarza:baffled: dzis rano zauwazylam ze Milenka ma gardlo zaczerwienione no i mialam racje w oskrzelach tez cos tam swiszczy ale nie dostalysmy antybiotyku tylko jakies syropy no i dal nam lekarz witaminki i z racji braku slonca juz kazal podawac no i mowil ze moze byc jeszcze kaszel i wtedy mamy szybko sie do niego zglosic:baffled: no i juz wiadomo dlaczego nie chce jesc lekarz mowil ze faktycznie je za malo:baffled:

Milenka jak mamusie zobaczyla dzis to az piszczala z radosci teraz biedna z nadmiaru wrazen zasnela sama a ja nanioslam papierow do nauki bo w pracy to nie ma szans sie poduczyc bo mnostwo roboty:baffled:

lidkachyba zaczne ta diete od 1 pazdziernika musze sie tylko psychicznie nastawic na to:tak::tak:

milego popoludnia:-D

czesc mamuski!!!!
witam sie we wtorek,w ten brzydki wtorek.:wściekła/y:
pogoda do d..y pada,wieje i zimno jak cholera :no:nie da sie ukryc ze już jesien.:-(
posprzatalam sobie,obiadek mi sie robi,dzieci polozylam spac,krystian w szkole a ja z kawka przed bb.;-)
laski jestem załamana.:-(dzis rano to z bezsilnosci sie juz poryczałam.:-(
moj mikołaj znów nie chce nic jesc,wszystko jest bee i wcale a to wcale :no:nie chce buzi otworzyc.już mam dosyc!!!:wściekła/y:dzis sniadanie jadł 40 min i to była meka a jak sie już ucieszyłam ze cala miseczka zjedzona to mi zwymoitował.:wściekła/y::-(juz kiedys tez miał taki okres ze nic mi nie chciał jesc pózniej mu to przeszło i teraz na nowo sie zaczeło.:-(
co ja mam robic?????????:-(
przeciez samym powietrzem to moje dziecko nie bedzie żyło.
jestem bezsilna.:no::-(

Hejka.Ale dzisiaj okropnie na dworze masakra zimno i leje brrrr.Ja niedawno wróciłam z pracy dzisiaj wymiana towaru także padnięta jestem:no: Dzisiaj mój syn kończy 12 lat:szok: jak ten czas leci a tak niedawno sie urodził.Imprezka w niedzielę,muszę jeszcze tort zamówić bo niestety w tym roku niemam nawet czasu aby zrobić go sama:no:
IWCIK współczucia musisz to przeżyć ale nim się obejrzysz dzieci już będą duże.
LIDKA a może napisz co i ile mały je,może coś zaradzimy.
RENA wiem co przeżywasz ja też pracuję też jestem kierownikiem a papiery przynoszę do domu bo w pracy nie mam na nie czasu:no: a co do diety to chyba nie będziesz musiała na niej być i tak schudniesz ja odkąd pracuję schudłam 10 kilo:szok:

hejka:-) no pogoda nic tylko sie zaszyc pod pierzyna i nie wychodzic:baffled::baffled::baffled:

wiecie musze sie pozalic bo jakos tak smutno mi, mojemu kuzynowi dzis przy porodzie zmarlo dziecko:-:)-:)-:)-(dziewczynka sie urodzila Agatka dali jej na imie to ich drugie dziecko...no ale tragedia nie moge jakos w to nadal uwierzyc:-:)-:)-(bo wszystko bylo ok dzidzius byl zdrowy:-:)-:)-(

Lidka wiesz co moja kuzynka ma taki problem ze swoim synkiem i ona mu daje jakies witaminy chyba Multisanostol swojej najmlodszej corci ma niecale 2 latka tez daje ale chyba polowe porcji i mowi ze po tym jedza a teraz byla u lekarza i kazal jej odstawic wszystko co slodkie i o dziwo Dominik sam prosi o jedzenie a wczesniej tak jak u Ciebie mogl caly dzien nie jesc a z jedzeniem latala za nim po calym podworku takze moze sprobuj ten lekarz co ona byla to chyba w Boguchwale jest ale dokladnie to nie pamietam jak chcesz to popytam:)

czytam was od dłuższego czasu i postanowiłam się do was dołączyć, tylko pytanie czy mnie przyjmiecie ?:)
jestem z okolic Sędziszowa Młp, i jak widać na suwaczku mam rocznego synka Szymusia
pozdrawiam

reklama
no i widzę że rena jest ode mnie o rzut beretem:tak:
współczuję twojemu kuzynowi, tak być nie powinno, każde dziecko powinno dostać na starcie równe szanse życia:no:
widzę, że nie ma już was, wiec się żegnam DOBRANOC

Do góry