reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

I ja sie witam :tak:
a ja juz obiad przygotowalam i mam chwile spokoju !!

lidka ale mi smaka zrobilas tym tortem :zawstydzona/y::-p
ja polecam rauchy z jablkami - wczoraj zrobilam i w ciagu 10 minut wszystko zjedzone bylo :-) chyba kazda kobieta lubi blyskotki :-):tak:

Asia niby duzo zrobione ale jednak czeka nas jeszcz duzo roboty i pieniedzy do wydania :sorry: a kuchnie jaka masz - mi sie marzyla czerwona ale na marzeniach sie skonczyla :confused2:

Iwcik zgadzam sie , szczeosc to podstawa ale czasem trzeba sie wstrzymac ze swoja opinia , mowa np. o tesciowej :rofl2:

reklama
Witam wieczorkiem!
Dzis caly dzionek spedzilysmy u babci. Zakupilam Oli lozeczko turystyczne i teraz ma tez swoje krolestwo u babci:) Nie mozna jej juz ani chwili zostawic samej bo pomysly ma nie z tej ziemi:) doczolgac sie tam gdzie niewolno i dostac to czego niewolno:) Martwie sie troche bo ostatnio malo je i nie wiem co jest przyczyna:(
Chorowitkom zycze zrowka!!
My ostatnio tez przechodzilismy ospe:(tnz Ola ospe a ja popasiec:( nieprzyjemna sprawa!

witam się na małą chwileczkę
czytania mam sporo i wypadłam z transu, do tego mój mały szaleje więc nie zagrzeję miejsca przy kompie i bb
pozdrówki i zdrówka bo zimno za oknem, że nawet wychodzić się nie chce

Hej laseczki:-):-)
Dzisiaj miałam straszny młyn w pracy,padam z nóg:no::no: ale wrzucę parę zdjątek w tym kilka z wesela i urodzin oraz moje słonko latem w naszym ogrodzie

Załączniki

• P1010765.jpg
    P1010765.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 33
  • P1010720.jpg
    P1010720.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010702.jpg
    P1010702.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 37
  • P1010697.jpg
    P1010697.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 37
hej mamuśki

polna mówisz masz:-D oto moja nowa kuchnia:
1-lewa strona (na razie jeszcze nie ma okapu, ale kiedys będzie;-))
2-prawa strona, tam gdzie puste miejsca to będzie piekarnik, mikrofala i lodówka
3-widok na kuchnie z salonu, a ta bordowa ściana z lewej to spiżarka
Zobacz załącznik 289865Zobacz załącznik 289866Zobacz załącznik 289867

Anek bardzo sympatyczną buźkę masz;-) i piękny ogród

Jutro przyjeżdża do mnie moja mama(mieszka w Lublinie), ogromnie sie cieszę:-):-):-)

Dzieki za życzenia zdrówka, chyba pomogły bo z Wiką nie jest gorzej, miała tylko dziś lekką gorączkę i tyle, ale potrzymam ją w domu do końca tygodnia. A z Igorem pójde do kontroli w piątek, ale widzę że jest duuuża poprawa, troszkę jeszcze kaszle, ale kaszel tak szybko nie mija, więc myślę że jest ok.

buziaczki :*

Czesc Mamuski ;-) Ala dzis mi bardzo ladnie spala w nocy - jak nigdy :sorry: zaraz biore sie za robienie soku z winogronu a potem mam zamiar robic drozdzowke z rodzynkami :tak:

Asia bardzo mi sie podoba Twoja kuchnia - rewelacja :tak::happy:
a powiedz mi ile wynioslo Cie to cos na scianach (nawet nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale strasznie mi sie spodobalo ale po fakcie jak zalozyli mi kafelki :confused2:
A i jak to wkoncu jest , moze byc lodowka obok piekarnika ? :sorry:

Anek Twoj ogrod ? strasznie duzo kwiatow :szok::-) Sliczna masz core ale Ty tez jestes ladna :tak:

hej laski

ja wczoraj juz nie dałam rady wejsc na kompa wiec nic nie pisalam mała mi nie dala nic zrobic:-D:-Dbyłam wczoraj z dziecmi w cyrku ale sie usmiałam:-D:-D:-Djeszcze klaun sobie mnie upodobał bo wszystko do mnie sie zwracał:-D:-D:-Dnawet dziecko moje za to dostało balona:-D:-D:-Dale troche zmarzłam w tym cyrku:tak::tak::tak:
a dzisiaj jak zobaczyłam ze z rana musze skrobac szyby to myslałam ze w innej epoce sie obudzilam no szok normalnie poczatek pazdziernika a ja musze szyby skrobac:szok::szok::szok:

ANEK ale masz zajebista kuchnie no nie ja tez taka chce:tak::tak::tak:

ASIU widac ze imprezka udana no i te kwiaty w ogrodzie ja niestety nie mam reki do kwiatków wszystkie usychaja:-D:-D:-D

POLNA podrzuc troche tego ciasta tez bym zjadła tylko nie ma kto zrobic :eek::eek::eek:

MAŁGOS to trzeba spowrotem w trans wpasc i to szybciutko:rofl2::rofl2::rofl2:

NESIAA no to tez mialas szpital w domu no i niestety półpasiec nie nalezy do fajnych chorób , ciężko przechodziłas bo mojego maksia przynajmniej nie bolało a ciebie ???/

dobra spadam jakis obiad zrobic bo na 16.50 jade do lekarza z mała na usg bioderek:happy:

czesc mamuski!!

wtam czwartkowo.:-)
moje dzieci po obiedzie spia,m w pracy krystiana przywiozlam ze szkoły i teraz sie bawi a ja zasiadłam przed bb.rano jak odwoziłam krystiana do szkoły to szyby skrobalam,:eek::szok::szok:chyba był przymrozek-nie da sie ukryc zima sie zbliza.:-(
a ja sie musze wam pożalic:-:)-(........
nie mam pojecia co sie ze mna dzieje,jestem smutna,niczym sie nie ciesze,caly czas mi sie wydaje ze jestem zła mama.:-(dochodze do wniosku ze nie cieszy mnie macierzynstwo,moje złosci wyładowuje na m (a ja wiem ze on chce dla mnie jak najlepiej)krzycze na krystiana nie wiem co mi sie dzieje????????moze ma depresje??????dzisiaj to już płakałam z tego wszystkiego.:-(

milego dnia.

anek-dzieciaczki masz slodkie.
i fajnie cie zobaczyc.

asia-ja też chce taką kuchnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest świetna.
marzy mi sie taka duż kuchnia-no bąba!!

reklama
hejka:-D

no macie racje ja tez rano bylam zdziwiona ze trzeba szyby skrobac:angry::angry::baffled::baffled: masakra zimno jak w zimie a w dzien wcale nie lepiej tyle ze sloneczko swiecilo:tak::tak:

a mi jak zwykle jesienia popekala skora na dloniach szczegolnie na kostkach az do krwi, normalnie rany mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia jaaaaaaaaaaaaka swietna kuchnia i duuuuuuuuuuza ja mam taka malutka dziurke ale wiadomo jak w bloku:baffled::baffled:

nesiaa moja Milenka przez jakis miesiac nie chciala za bardzo jesc zwlaszcza rano i po poludniu ciezko bylo zeby mleko wypila a od 2 dni ma taki apetyt ze jestem w szoku...wiec sie nie martw Oli tez to minie...polecam Ci taka stronke mysle ze duzo Ci wyjasni:tak::tak:
7_skokow_rozwojowych_-_1_rok_zycia_dziecka - Wiki 28dni

Lidka nie martw sie ja mysle ze to depresja jesienna i napewno jestes wpaniala matka:tak::tak::tak:

a ja wczoraj sie zalamalam:wściekła/y::wściekła/y::no::no: jak zobaczylam moja wyplate normalnie siasc i plakac taka odpowiedzialnosc i takie wymagania a placa tak ze nie chce sie rano z lozka wstawac:wściekła/y::wściekła/y: no musialam sie pozalic...ehhhhhhhhhh nasza Polska:no::no:

dobra zmykam cos robic paaaaaaaaaaaaaa

Do góry