reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

I ja sie witam :tak:
a ja juz obiad przygotowalam i mam chwile spokoju !!

lidka ale mi smaka zrobilas tym tortem :zawstydzona/y::-p
ja polecam rauchy z jablkami - wczoraj zrobilam i w ciagu 10 minut wszystko zjedzone bylo :-) chyba kazda kobieta lubi blyskotki :-):tak:

Asia niby duzo zrobione ale jednak czeka nas jeszcz duzo roboty i pieniedzy do wydania :sorry: a kuchnie jaka masz - mi sie marzyla czerwona ale na marzeniach sie skonczyla :confused2:

Iwcik zgadzam sie , szczeosc to podstawa ale czasem trzeba sie wstrzymac ze swoja opinia , mowa np. o tesciowej :rofl2:

reklama
Witam wieczorkiem!
Dzis caly dzionek spedzilysmy u babci. Zakupilam Oli lozeczko turystyczne i teraz ma tez swoje krolestwo u babci:) Nie mozna jej juz ani chwili zostawic samej bo pomysly ma nie z tej ziemi:) doczolgac sie tam gdzie niewolno i dostac to czego niewolno:) Martwie sie troche bo ostatnio malo je i nie wiem co jest przyczyna:(
Chorowitkom zycze zrowka!!
My ostatnio tez przechodzilismy ospe:(tnz Ola ospe a ja popasiec:( nieprzyjemna sprawa!

witam się na małą chwileczkę
czytania mam sporo i wypadłam z transu, do tego mój mały szaleje więc nie zagrzeję miejsca przy kompie i bb
pozdrówki i zdrówka bo zimno za oknem, że nawet wychodzić się nie chce

Hej laseczki:-):-)
Dzisiaj miałam straszny młyn w pracy,padam z nóg:no::no: ale wrzucę parę zdjątek w tym kilka z wesela i urodzin oraz moje słonko latem w naszym ogrodzie

Załączniki

• P1010765.jpg
    P1010765.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 29
  • P1010720.jpg
    P1010720.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 30
  • P1010702.jpg
    P1010702.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 32
  • P1010697.jpg
    P1010697.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 31
hej mamuśki

polna mówisz masz:-D oto moja nowa kuchnia:
1-lewa strona (na razie jeszcze nie ma okapu, ale kiedys będzie;-))
2-prawa strona, tam gdzie puste miejsca to będzie piekarnik, mikrofala i lodówka
3-widok na kuchnie z salonu, a ta bordowa ściana z lewej to spiżarka
Zobacz załącznik 289865Zobacz załącznik 289866Zobacz załącznik 289867

Anek bardzo sympatyczną buźkę masz;-) i piękny ogród

Jutro przyjeżdża do mnie moja mama(mieszka w Lublinie), ogromnie sie cieszę:-):-):-)

Dzieki za życzenia zdrówka, chyba pomogły bo z Wiką nie jest gorzej, miała tylko dziś lekką gorączkę i tyle, ale potrzymam ją w domu do końca tygodnia. A z Igorem pójde do kontroli w piątek, ale widzę że jest duuuża poprawa, troszkę jeszcze kaszle, ale kaszel tak szybko nie mija, więc myślę że jest ok.

buziaczki :*

Czesc Mamuski ;-) Ala dzis mi bardzo ladnie spala w nocy - jak nigdy :sorry: zaraz biore sie za robienie soku z winogronu a potem mam zamiar robic drozdzowke z rodzynkami :tak:

Asia bardzo mi sie podoba Twoja kuchnia - rewelacja :tak::happy:
a powiedz mi ile wynioslo Cie to cos na scianach (nawet nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale strasznie mi sie spodobalo ale po fakcie jak zalozyli mi kafelki :confused2:
A i jak to wkoncu jest , moze byc lodowka obok piekarnika ? :sorry:

Anek Twoj ogrod ? strasznie duzo kwiatow :szok::-) Sliczna masz core ale Ty tez jestes ladna :tak:

hej laski

ja wczoraj juz nie dałam rady wejsc na kompa wiec nic nie pisalam mała mi nie dala nic zrobic:-D:-Dbyłam wczoraj z dziecmi w cyrku ale sie usmiałam:-D:-D:-Djeszcze klaun sobie mnie upodobał bo wszystko do mnie sie zwracał:-D:-D:-Dnawet dziecko moje za to dostało balona:-D:-D:-Dale troche zmarzłam w tym cyrku:tak::tak::tak:
a dzisiaj jak zobaczyłam ze z rana musze skrobac szyby to myslałam ze w innej epoce sie obudzilam no szok normalnie poczatek pazdziernika a ja musze szyby skrobac:szok::szok::szok:

ANEK ale masz zajebista kuchnie no nie ja tez taka chce:tak::tak::tak:

ASIU widac ze imprezka udana no i te kwiaty w ogrodzie ja niestety nie mam reki do kwiatków wszystkie usychaja:-D:-D:-D

POLNA podrzuc troche tego ciasta tez bym zjadła tylko nie ma kto zrobic :eek::eek::eek:

MAŁGOS to trzeba spowrotem w trans wpasc i to szybciutko:rofl2::rofl2::rofl2:

NESIAA no to tez mialas szpital w domu no i niestety półpasiec nie nalezy do fajnych chorób , ciężko przechodziłas bo mojego maksia przynajmniej nie bolało a ciebie ???/

dobra spadam jakis obiad zrobic bo na 16.50 jade do lekarza z mała na usg bioderek:happy:

czesc mamuski!!

wtam czwartkowo.:-)
moje dzieci po obiedzie spia,m w pracy krystiana przywiozlam ze szkoły i teraz sie bawi a ja zasiadłam przed bb.rano jak odwoziłam krystiana do szkoły to szyby skrobalam,:eek::szok::szok:chyba był przymrozek-nie da sie ukryc zima sie zbliza.:-(
a ja sie musze wam pożalic:-:)-(........
nie mam pojecia co sie ze mna dzieje,jestem smutna,niczym sie nie ciesze,caly czas mi sie wydaje ze jestem zła mama.:-(dochodze do wniosku ze nie cieszy mnie macierzynstwo,moje złosci wyładowuje na m (a ja wiem ze on chce dla mnie jak najlepiej)krzycze na krystiana nie wiem co mi sie dzieje????????moze ma depresje??????dzisiaj to już płakałam z tego wszystkiego.:-(

milego dnia.

anek-dzieciaczki masz slodkie.
i fajnie cie zobaczyc.

asia-ja też chce taką kuchnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest świetna.
marzy mi sie taka duż kuchnia-no bąba!!

reklama
hejka:-D

no macie racje ja tez rano bylam zdziwiona ze trzeba szyby skrobac:angry::angry::baffled::baffled: masakra zimno jak w zimie a w dzien wcale nie lepiej tyle ze sloneczko swiecilo:tak::tak:

a mi jak zwykle jesienia popekala skora na dloniach szczegolnie na kostkach az do krwi, normalnie rany mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia jaaaaaaaaaaaaka swietna kuchnia i duuuuuuuuuuza ja mam taka malutka dziurke ale wiadomo jak w bloku:baffled::baffled:

nesiaa moja Milenka przez jakis miesiac nie chciala za bardzo jesc zwlaszcza rano i po poludniu ciezko bylo zeby mleko wypila a od 2 dni ma taki apetyt ze jestem w szoku...wiec sie nie martw Oli tez to minie...polecam Ci taka stronke mysle ze duzo Ci wyjasni:tak::tak:
7_skokow_rozwojowych_-_1_rok_zycia_dziecka - Wiki 28dni

Lidka nie martw sie ja mysle ze to depresja jesienna i napewno jestes wpaniala matka:tak::tak::tak:

a ja wczoraj sie zalamalam:wściekła/y::wściekła/y::no::no: jak zobaczylam moja wyplate normalnie siasc i plakac taka odpowiedzialnosc i takie wymagania a placa tak ze nie chce sie rano z lozka wstawac:wściekła/y::wściekła/y: no musialam sie pozalic...ehhhhhhhhhh nasza Polska:no::no:

dobra zmykam cos robic paaaaaaaaaaaaaa

Do góry