reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

HEJ

STO LAT DLA KAMILKA :tak::tak::tak:
miło zobaczyc nowa osobe witamy serdecznie w naszym skromnym wątku:-D:-D:-Dudzielaj sie i pisz o wszystkim co ci slina na jezyk przyniesie:tak::tak:

RENA nie dziwne ze ci smutno , matko kochana jak bylo wszystko dobrze to co sie stało , wpólczuje kuzynowi , ja sama przezylam chwile grozy w szpitalu z moja Lenka ,ale teraz juz dobrze jest i nie wyobrazam sobie co bym zrobila gdybym ja straciła:-:)-:)-(takie malenstwo i nie dali mu szansy :-:)-:)-(

LIDKA krostek ma na dzien dziisejszy 10 i juz nie goraczkujewiec jest oki bo wkoncu pierwsza noc wmiare przespała wiec i ja dzisiaj troche lepiej kumam:tak::tak:

reklama
Czesc a Wy mnie pamietacie ? :-) znieknelam na kilka miesiecy ale wrocilam na BB i pasuje sie przywitac :tak:

Anek Stol Lat dla SYna ;-)

Rena smutne to co napisalas :-(

Iwcik u Was zaiwtala ospa ?:confused::dry:

czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wam srodowo.
pogoda pod psem,:wściekła/y:niby nie pada ale jest pochmurno, zimny wiatr wieje i jest zimno.
u nas w domu dzis huk,chalas ze nie :no:idzie wytrzymac robotnicy dzis nam dom ocieplaja i beda malowac.a co za tym idzie............moje dzieci mi nie moga spac w takim chalasie.:-(marudni sa strasznie ale biedaczki nie zasna.urwanie d..y bede miała z nimi do wieczora.:dry:a w koło domu to jest taki syf ze masakra!!!:wściekła/y:
a mnie czeka jeszcze prasowanie ale z tym poczekam na m on sie z dzieciakami pobawi a ja sobie na spokojnie poprasuje.

anek-wszystkiego co najlepsze dla synka!!
100lat!!!!!!!!!!!!!:tak:
ale już masz w domu kawalera.;-)

menu moich dzieci.........
8-mleczko z kaszka 200ml
12-kanapki,lub parowki
14-30-zupka albo obiadek
16-30 deser lub jakis owoc lub jakis serek
20-mleczko z kaszka 240ml.
czasem miedzy posiłkami dostana czekoladke lub chrupki albo petitka lubisia.
ale tak mi zjadali jak jedli, a teraz przez pare dni nie chca nic jesc wszystko jest beeee :-(

rena-to straszne co napisałas.:-(
nawet sobie nie wyobrażam co teraz rodzice przezywaja.
straszna tragedia.
a co lekarze powiedzieli?dla czego to sie stalo?:confused:

iwicik-to dobrze ze już lence przechodzi.
a wysoko goraczkowala?

witam nowe mamusie!!!!

witam was Kochane:-D

ale pogoda leje caly czas i zimno brrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzis mam wieczor wolny bo Milenka zostaje na noc u babci a mnie dzis glowa peka ale musze sie pouczyc bo juz tydz w pracy a ja zielona:baffled::baffled::baffled:

malgos_b witam mamuske "sasiadke";-) zapraszamy goraco do klikania im nas wiecej tym weselej:-):-)

lidka na razie to nic nie wiemy rodzice nie chcieli dopytywac bo wujek zalamany:-:)-( i nie chcial nic mowic moze sami nie wiedzieli czemu? ciaza przebiegala prawidlowo dzidzius byl zdrowy i taki szok! my to tylko tak gdybamy ze moze czasem owinieta byla pepowina i spadlo tetno nie zdazyli cc zrobic?:-:)-(

dobra lecem gotowac mezowi obiadek trzymajcie sie cieplutko mamusie:-D:-D

Rena a w ktorym Ona szpitalu rodzila ?
a ja dopiero teraz zauwazylam ze Ty tez z Sedziszowa Jestes jak malgos :rofl2:

lidka znam ten bol , u Nas w tamtym roku tynkowalismy dom i mimo ze ekipa ktora nakladala tynk posprzatala to trzeba bylo jednak po nich poprawic :dry:
a jaki kolor bedzie domek ?

hej mamuski!!!
witam czwartkowo.
położyłam spac moje dzieci ale jak na razie to szaleją i nie myslą o spaniu:no:.krystian w szkole m w pracy a ja sobie posprzatalam i teraz pije kawke.
musze sie zabrac za obiad ale mi sie nie :no:chce,ostatnio sie taka leniwa zrobilam :zawstydzona/y:ze szok:szok: to chyba przez ta pogode caly czas brzydko, ponuro,deszczowo.:wściekła/y::wściekła/y:
a najgorsze jest to ze dzis co chwilke pada i ekipa stoi z robątą a wkolo domu burdel taki ze nie idzie przejsc,błoto,steropian,tynk wszystko jest roz.........e!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rena-straszne to co sie stalo.
jak bedziesz cos wiedziec to napisz nam.

ps.a kochana ty na jakim jestes stanowisku w pracy ze sie dokształcasz?????

polna n-ten kolor bedzie taki jasno pomaranczowy.

asia-a ty gdzie jestes???????????????
hallo,hallo daj znac czy wszystko ok u was.

hej laski

niestety pogoda do dupy rano zawiozłam dzieci do szkoły biegiem do caritasu uregulowac rachunek za wrzesien za tescia i spowrotem do domciu bo lena juz domagała sie cyca , były pielegniarki na patronaz no i wsumie to tylko pogadałysmy bo nawet małej nie ogladała bo słodko spała wiec nie było sesu jej rozbierac i ogladac bo i tak ma strupki wymalowane heeeeeee
Teraz czekam jeszcze na wizyte z opieki maja przyjechac do tesciowej bo i ona bedzie mieszkac w zaritasie tak zdecydował tesciu ze beda miec tam razem pokój wiec zostane sama z dziecmi ciekawe czy sie przyzwyczaje ze nikogo wiecej nie ma :sorry2::sorry2::sorry2:ale to dobrze bo ja z nia nie daje rady przedwczoraj znów upadła i walneła głowa w róg szafy tylko chałupa mi sie zatrzasła wezwałam pogotowie bo straciła przytomnosc ale teraz jest oki chociaz juz zdazyła dwa razy spasc z łózka wiec wziełam i przysunełam do łóżka fotele to moze teraz nie spadnie , normalnie paranoja ja nie wiem jak to bedzie do srody moze jakos damy rade.......

na 14 ide na pogrzeb jeszcze musze jechac wieniec odebrac kurcze zapomniałabym własnie sobie przypomnialam ...ale to odbiore go jak pojade po dzieci do szkoły:tak::tak:

Pozdrawiam was wszystkie

a Lidka ona nie goraczkowała mi bardzo bo do 38 stopni miała ale była mega marudna i nocki nieprzespane były dobrze ze juz zaczyna wracac do normalnego spokojnego spania bo oczy to mialam juz sine z niewyspania:tak::tak:

lidka wzywa więc jestem hi hi

cześć babeczki:)

witam również nowe mamusie

sorki że tak się nie odzywam, no ale u mnie sajgon i full roboty w nowym domu - chcemy jak najszybciej skończyć i sie wprowadzić zanim trzeba będzie grzać, bo nie wyrobimy na rachunki za grzanie w obu domach. I jak tylko rano zawiozę Wikę do przedszkola i ma kto się zająć Igorkiem(czyli babcia z dziadkiem jak nie maja swojej roboty) to lecę do domku i ciężko pracuję;) - wcale nie żartuję, wymalowałam calusieńki dom, położyłam panele w 3 pokojach, a teraz fuguję płytki co m położył. Zamontowali mi już część mebli do kuchni, reszta może w sobotę. Dziś przyjechały drzwi wewn i w poniedziałek będą montować.Tak więc juz coraz bliżej, no tak sie cieszę ogromnie, już się nie mogę doczekać :)))))))

wybaczcie że tak egoistycznie, ale tylko tak po łebkach przeleciałam

trzymajcie się i nie gniewajcie jak znowu mnie troche nie będzie, ale pamiętajcie o mnie, I'LL BE BACK!!!!!

buziole

hej mamuski!!!!
ale ja sie ciesze ze juz dzis piatek,jutro nie bede musiała tak wczesno z łuzka wstawac i zawozic krystiana do szkoly.;-)strasznie mnie to meczy-jakas taka leniwa i wygodna sie zrobilam.:zawstydzona/y::sorry2:pogoda beznadziejna,zimno,pochmurno,dzis rano na termometrze tylko 3c-masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obiadek mi sie robi, dzis nic mi:no: sie nie chcialo wymyslac wiec poszlam na latwizne i gotuje zupe pomidorowa a na drugie ziemniaki,jajko sadzone i kefir.:-p
dzieci spią a ja sobie posprzatalam i kawke popijam.;-)

milego dnia.:-)

asia-no jestes
widze ze u Ciebie juz coraz blizej wprowadzenia sie do domku.
super-zazdroszcze!!!!!

iwicik-dla Ciebie i dla tesciowej bedzie lepiej jak bedzie z tesciem w tym caritasie.
ona potrzebuje opieki 24 godz.na dobe a ty nie mozesz siedziec przy niej caly czas bo masz dzieci i inne obowiazki.

reklama
hej laski

pojawiam sie i ja tutaj a wy gdzie jestescie weekendowo zajęte:-D:-D:-D
u mnie mała spi wiec korzystam i w miedzy czasie jeszcze obiadek robie , maksiu bawi sie na polu a mezus pojechal do taty do caritasu
slonce swieci ale i tak zimno na polu w domu zreszta tez trzeba było w centralnym zapalić bo by umarzl w domu :-Da ja lubie ciepełoko:-):-):-)

Lenka wkoncu zaczeła normalnie spac wraca do rytmu sprzed ospy :-)wkoncu bo juz myslałam ze nigdy sie nie uspokoi spala mi po 15 minut i ryk ani rece ani kołysanie ani smoczekk nie pomagal mialam dośc naprawde:-( Maksiu zdrowy za to meza wczoraj cos goraczka zmożyła ale dzisiaj mu juz przeszło mówi ze całkiem niezle sie czuje:tak:to dobrze bo tylko jego by mi brakowało zeby sie rozchorowal

Laski zyjecie

Do góry