reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej kobietki wtorkowo!!!!
jakie zimno!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:niby slonce swieci ale czuc juz zime.:-(
moje dzieci poszly spac,krystian w szkole,m w pracy a ja z kawka zasiadłam i ogladam ddtvn.
aha i ja od wczoraj wrucilam do diety proteinowej,:tak: ciekawa jestem ile tym razem wytrzymam.:zawstydzona/y:
kurcze musze sie zabrac za porzadki w szafach trzeba letnie ciuch schowac a zimowe wyciagnac,buty też musze posegregowac bo w paskach to juz raczej a nawet na pewno nie:no: wyjde juz nigdzie.matko jak ja nie nawidze zimy!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no nic zmykam trzeba ruszyc dupsko z krzesła i cos robic.:rofl2:

reklama
laski gdzie wy jestescie????????

hej mamuski!!!
u nas dzis cieplo,sloneczko swieci i jest bardzo przyjemnie.rano tak nie było jak odwozilam krystiana do szkoły,termometr wskazywał 9C.:szok:
ja sobie posprzatalam,pranie nastawiałam,obiad sie robi dla m i krystiana dzis beda miec barszcz czerwony i krokiety :tak:a ja piers gotowana z kurczaka.:-(
moje dzieci spia a ja własnie skonczyłam prasowac i teraz odpoczywam.

hej
zyje ale brak czasu Lenka załapala mi ospe i jest mega marudna juz wysiadam przy niej dobrze ze mama do mnie przyjechala bo bym chyba nie dała rady
narazie padam bo zas sie zaczyna :eek::eek::eek::eek:pozdrawiam

hej
zyje ale brak czasu Lenka załapala mi ospe i jest mega marudna juz wysiadam przy niej dobrze ze mama do mnie przyjechala bo bym chyba nie dała rady
narazie padam bo zas sie zaczyna :eek::eek::eek::eek:pozdrawiam

a jednak zlapala ta ospe.
duuuuuuuuużo zdrówka dla lenki!!
oby jej ta ospa szybko minela.
trzymaj sie kochana.

hej

ja mega zmeczona niewyspana i nerwowa mam dosc juz chorób moich dzieci jeszcze maksiu w nocy narzekal ze go brzuszek boli i ze bedzie wymiotował , ale nic mu chyba nie było , bo pomarudził i zasnął , normalnie szok tego próbowalam uspokoic to ta sie zaczeła drzec normalnie bezsilnosc bo nie wiadomo do którego isc i uspokoic :no::no::no::no: rano tez miał problem wstac bo sie oczywiscie nie wyspał i problem bo do szkoły trzeba było isc..............

hej kobietki!!!
a ja sobie dzis pospalam,nie musiałam krystiana do szkoły odwozic bo moj m ma dzis wolne i to on wstał i go zawiuzł a ja sobie spalam:tak:.jak wrucil to nawet mnie nie budził wzia dzieci do kuchni dał im jesc,przebrał i jeszcze mi podal kawke do łózka.:tak:czasem ten mój m jest kochany.:-)
teraz moje dzieci spia,m pojechal do sklepu a ja musze sie wziąsc za prasowanie bo mam tego bardzo dużo.pogoda dzis ładna słoneczko swieci az czlowiek lepiej sie czuje.:-)

pozdrawiam!!!!

witam!!!!!!!!

ja tak na szybko do was zagladam bo to juz nalóg ze jak nie wpadne na bb to koniec swieta.:tak:;-)
polożyłam spac moje dzieci ale jak narazie nie :no:maja zamiaru isc spac.smiechy,wyglupy,pukanie w sciane to jest ich zajecie na teraz:baffled:.krystian z m na dworze latawca puszczaja,ja pranie rozwiesilam bo jest taka sliczna pogoda słoneczko swieci i delikatny wiaterek wieje ze na pewno mi wyschnie:tak:,obiadek już zjedzony wiec teraz mam chwilke luzu.

miłego dnia.:-)

Witajcie laseczki.Dzisiaj taka boska pogoda a ja w pracy:wściekła/y: i jutro tez,mam nadzieje że w niedzielę będzie dalej ładnie i skorzystam jeszcze.
IWCIK biedna Lenka takie maleństwo i już chore:no: dużo zdrówka dla niej:tak::tak::tak:
LIDKA takiego M jak Twój to ze swiecą szukać,szkoda że mój nie jest taki fajny:angry:

hejka mamuski:-D
ja 2 dni w pracy mam juz za soba i jednym slowem MASAKRA! padam na pysk ze zmeczenia:no::no: dzis juz posprzatalam sobie troszke bo chce jutro wyjsc z Milenka na spacerek i troszke pogotowac obiadkow na caly tydz...

w pracy roboty tyle ze nie ma kiedy odsapnac bo nie dosc ze musze nadrobic zaleglosci to na biezaco sprawy prowadzic i troche niewyrabiam:no::no::wściekła/y::wściekła/y: a do tego jestem na wpolprzytomna bo niewyspana i nawet 3 kawy nie pomagaja:no::no: wstaje o 5:45 szybko sie ubieram potem szykuje dziecko i wychodzimy razem z mezem zawoze mala do babci i o 8 jestem w pracy wychodze o 15tej szybko jakies zakupy wpadam do domku sie przebrac w cos wygodniejszego (bo w pracy musze byc elegancko ubrana) jakis mega szybki obiad gotuje mezowi i szybko po mala i wracamy ok 18:30 do domku a Milenka spi u babci tylko do poludnia i jak po nia przyjezdzam to jest marudna i spiaca wiec po powrocie do domu chwilke sie bawi i maz ja usypia ok 19-20 a ja wiadomo sprzatanie, pranie prasowanie, karmienie i ide spac prawie przed 1:no::no::no: wiec z mala spedzamy bardzo malo czasu i tak mi zal ze cos mi umyka ale co zrobic trzeba pracowac... Milenka nawet dzielnie znosi te poranne wyjazdy i pozne powroty ale widac ze ja to meczy:-:)-:)-:)no::no: a to dopiero pierwszy tydz a co bedzie jak przyjdzie zima?:no::no::no: moze przez to nie chce jesc normalnie juz rece rozkladam z bezradnosci zupki je owoce tez ostatnio herbatniki z mekiem tez sa super ale mleko jest beeeeeeeeeee i jak wypije 100 ml to jestem mega szczesliwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

lidka moglabys mi napisac Twoje codzienne menu bo moze ja bym sprobowala tej diety:-D:-D:-D no i meza masz takiego ze tylko zazdroscic moj by na takie cos nigdy nie wpadl a jak ma wolne to sam spi i dupy nie ruszy nigdzie:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

iwcik zdrowia dla Lenki mam nadzieje ze juz jest lepiej:-):-)

buziaki dla Was Kochane i milego weekendu ja lecem jeszcze poprasowac:wściekła/y::wściekła/y: paaaaaaaaaa

reklama
Hej laski

Lenka jeszcze chora a ja od wczoraj tezmasakra głowa mi peka i nie wiem czy to przemeczenie bo od tygodnia malo co spie czy jakis o trafił
pozdrawiam dobrze ze wy nie chorujecie :tak:

Do góry