reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski popołudniowo.
ja już po wizycie z krystianem i jest przeziebiny na szczescie to nie jest nic poważnego i mam nadzieje ze juz nie bedzie.m teraz z dziecmi sie bawi a ja pije kawke i zaraz musze sie wziasc za prasowanie ale cholernie mi sie nie chce.
no nic trzeba dupsko ruszyc z krzesła i zabrac sie do pracy.

iwicik-kochana strasznie sie ciesze ze juz w domku jestescie.
no i widze nowy sówaczek-sliczny!!!!
buziaczki dla lenki.

reklama
hejka mamuski :-D
Iwcik super ze juz z Lenka jestescie w domku duzo zdrowka dla Was:tak::tak::tak:
a tu zdjecie mojej pociechy i mojego prezenciku:-D musze uciekac bo maz krzyczy hehehe:-D:-D:-D cos nie chcialo mi wgrac ale dzieki radom Bestyi poszlo:-D

Załączniki

• IMG_2712.jpg
    IMG_2712.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 28
Iwcik suuuper że nareszcie jesteście w domku!!!! Jak znajdziesz chwilkę wstaw zdjęcie swojej kruszynki pliiiiis
lidka zdrówka dla Krystiana
Rena piekna biżuteria, a Milenka prześliczna dziewczynka, aż się sama buzia smieje jak się na nią patrzy, ma piękne oczka i takie długie rzęsy, słodziuchna i do schrupania!

A ja cóż... dalej maluję :), ale dzis mi się farby skonczyły i jutro jadę po nowe. I jeszcze jutro podpisuję umowę na meble do kuchni yupiiii

czesc mamuski!!:-)
witam sie jako pierwsza w czwartkowy poranek.ja dzis wstałam z mega wielkim bólem głowy ale po kawce mi troszke przeszło.na dworze zimno i czuc już jesien.:-(
a ja już sobie posprzatałam,pranie rozwiesiłam,obiad sie robi dzieci spia wszystko zaplanowane i zorganizowane.;-)
krystian ma troszke mniejszy katar ale cos zaczyna kaszlec:-(,mam ndzieje ze mu sie nie pogorszy.
a dzis na 17 jestem umówiona na paznokcie,nareszcie bede miła ładne.:tak:

rena-buzuteria sliczna,a milenka kochana.

iwicik-jak tam pierwsza nocka w domku wam mineła?

asia-ty kochana to strasznie zapracowana jestes.
kiedy robisz parapetówke????????
czuje sie zaproszona.:-D;-)

kolumnea-a ty gdzie jestes?
co tam u was?jak mały?

hejka mamuski w ten zimny poranek:-)
popijam sobie kawke a moj maly lobuz za nic w swiecie nie chce pojsc spac wczoraj bylo to samo:baffled::baffled::baffled: bylam zla zmeczona(przedwczoraj w nocy nie dosc ze poszlam pozno spac to jeszcze Milenka ciagle plakala w nocy nawet raz nie uslyszalam ze placze az mnie maz obudzil no i wtedy sie wkurzylam bo jak slyszal to sam mogl wstac) wszystko mnie wkurzalo do tego jakies paskudztwo mi sie namnozylo w szafce w kuchni musialam wszystko wywalic do kosza a dzis musze je wysprzatac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzis juz humorek lepsiejszy:tak::tak::tak:

ale kupilam sobie wczoraj ekstra buciki przecenione z 50 zl na 24zl na wesele na 12 cm obcasie srebrne:-D:-D:-D taka bylam padnieta ze zasnelysmy obydwie z Milenka przed 19ta:-D:-D:-D a M sam od siebie wczoraj pozmywal naczynia heheh chyba przestraszyl sie bo zapowiedzialam zmiany w obowiazkach domowych albo w przeciwnym razie nie wracam do pracy:no::no::no:

Lidka jak tam dietka?
Iwcikjak Lenka grzeczna czy daje Ci popalic? pochwal sie malenstwem bo wszystkie pewno ciekawe jestesmy:-D:-D:-D

no dobra musze uciekac bo juz krzyczy:-D:-D:-D milego dzionka

hej mamuski!!:-)
witam sie z wami jako druga.
a ja mam dzis troszke luzniejszy dzien bo nie musze gotowac,obiad mam z wczoraj tylko krystkowi robie zupe bo on sie grochowki nie:no: czepi.moje dzieci spia,krystian na dworze sie bawi a ja z kawka siedze na necie.pogoda taka jakas dziwna,slonce swiecia ale wieje strasznie ze malo glowy nie urwie:szok:.a tak swoja droga to sie zastanawiam czy jeszcze bedzie goraco tego lata??????????????????:sorry2:
jak m wruci to pojede dzis na solarium do kosmetyczki i na zakupy,:tak:trzeba powoli sie przygotowywac do wesela.

miłego dnia.

rena-pytasz jak moja dieta????????:sorry2:
nie ma juz diety,schudlam 3,5 kg w 10 dni i juz nie wytrzymalam bez slodyczy.:wściekła/y::-p
widze ze ty tesz lubisz tak jak ja buty na wysokim obczasie.

hej laski ja tylko na chwilke przepraszam ale jakos jeszcze nie moge sie odnależć w domu jak wpadne w rytm to obiecuje ze bede na bierzaco :-):-):-)
Pierwsza nocka nam mineła oki Lenka jest strasznie grzeczna dziewczynka tylko spi i je co 3 godziny z cyca o 19 kompanie i po kąpieli to tak z pół godzinki ma oczka szeroko otwarte pierwsza kąpiel w domu wykonana przez ciocie anie a druga juz przez Tatusia :tak::tak::tak:który bal sie strasznie nawet wziąść na rece a tu niespodzianka ze on wykąpie , byłam w szoku , ja nie kąpie bo cholernie kregosłup mnie boli i długo nie moge byc nachylona wiec dobrze ze tatus sie odwazył to 3 tygodnie urlopu ma wiec bedzie kąpał codziennie:-):-):-)

A to fpty mojej maloty LENKI jak jeszcze w szpitalu wazylam 2525 i w domciu przy lalce baby borm od LAURY jest taka jak ta lalka:-D:-D:-D

Iwcik slicznotka male cudo:tak::tak::tak::tak:
jak patrze na zdjecia Twojej slicznotki to jakbym moja widziala:-D:-D:-D tez byla malutka wazyla od Twojej Lenki niecale 300 g wiecej a przy tym miala tylko 51 cm a urodzila sie prawie 2 tyg po terminie:-D:-D:-D a teraz juz taki wielkolud hihihi

reklama
Lenka tez ma 51cm i wazyła 2870 a pozniej spadła na 2525 a teraz juz pewnie około 3kg wazy bo przy wypisie miala 2820 wiec tak obstawiam :-D:-D:-Dciuszki musialam isc do sklepu i kupic chociaz dwa komplety na 50cm kupic to ma wmiare dobre :-D:-D:-Dciuchy od lalki bany born elegancko pasuja na Lenke:-D:-D:-D

Do góry