reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
Hej,a co tu dzisiaj taka cisza:szok:
IWCIK córeczka fajniutka,ma taką ciemną karnację chyba po tatusiu:tak::tak:
Rzeczywiście wydaje się malutka,przynajmniej dla mnie bo moja urodziła się z wagą 3900 i miała 60 cm czyli taka klusia była w ubranka 56 juz nie wchodziła:szok: w ogóle nie mozna ją było zapiąć w szpitalny rozek i lezała sobie na wierzchu.Moja szwagierka urodziła synka z wagą 2200 i wydawał mi się taki malutki pierwszy raz w życiu widziałam takie maleństwo,teraz ma roczek i waży 11 kg.

czesc mamuski wieczorkiem!!!:-)
ja dopiero teraz bo jak to przy sobocie jestem zabiegana.
teraz dzieci spia,m sie kapie a ja na bb zagladam.:tak:
strasznie jestem zla:wściekła/y: i smutna :-(bo mój alan zaraził sie od krystiana i ma cholerny katar i caly dzien mial stan podgoraczkowy.:-(no normalnie ja to mam pecha jutro mamy wesele a pójsciena na nie w obecnej sytuacji stoi pod wielkim znakiem zapytania.:-(
mam tylko nadzieje ze mu sie nie pogorszy i ze mikołaj sie od brata nie zarazi.

spokojnej nocki i udanej niedzieli.:happy2:

iwicik-slicznotka!!!
a ty jak sie czujesz?

weroneczka-ja juz myslałam ze urodziłas:tak::szok: a twój synek jeszcze w brzuszku jest.

anek-to faktycznie duze dzieciaczki miałas.
ja to takie malutkie i chudziutkie rodziłam;-)
krystian-2850
bl.1 alan 2100
bl.2 mikolaj 2 kg.to dopiero malenstwo.

Iwcik sliczna córeczka!!!!

A ja moich 2 dzieciaków rodziłam naturalnie i ważyli córka 3500g, syn 3620g. Wydawało mi się że całkiem normalnie ważyli, ale przy waszych (zwłaszcza twoich lidka) to duże były:) No jedynie Anek mnie pobiła ;)

Piję gin z tonikiem:) Zdrówko dziewczyny, bo dziś mam imieniny! hi hi nawet mi sie zrymowało hi hi chyba drink działa ha ha ha

ajjjj zapomniałabym
lidka zdrówka dla twioch chłopców

Dzieki dziewczyny :-):-):-)

zagladam i ja na chwilke obiadek zrobiony malutka spi a dzieci czyli mój maksiu i siostry Laura w basenie wiec z siostra mamy chwile dla siebie , bo maz pojechał do siostry swojej odwiedzic ja w szpitalu w Brzozowie .

Lidka mam nadzieje ze jednak wesele ci sie uda:tak::tak::tak:i miła zabawe bedziesz wspominac bez nerwów
A ja dobrze sie czuje troche rana mnie szczypie ale nic tam sie nie dzieje wiec nie wiem czemu mam takie uczucie szczypania :no:

Asiu no to wszystkiego najlepszego spóznione ale szczere i wypij jeszcze z jednego dzisiaj :-):-):-):-):-)

Anek a moja to ubranka w rozmiarze 50 ma troszke za duże hehehe a w 56 to sie topi:-D:-D:-D

Weroneczka jeszcze troche i sie doczekasz ja tez tak juz mialczalam ze chcialabym juz tulic moje malenstwo no i wykrakalam sobie 4 tygodnie wczesniej przed terminem :blink:

Rena no dzieci szybko rosną wiec i moja ze kilka miesiecy bedzie duza :-):-):-)

hejka kobietki:-D

popijam kawke moja dama spi juz 12 godz chyba odsypia zeszly tydz:szok::szok::szok: o juz cos zaczyna mruczec:-D:-D jak sie obudzi idziemy na spacerek i zakupy musze pare kosmetykow kupic bo w sobote wesele...wczoraj wybralam sie w moich nowych butach do kosciola i ledwo doszlam z powrotem (mamy kosciol prawie na przeciwko wiec spacerkiem to jakies max 5 min) i jak tylko weszlam do klatki buty w reke i na boso krew mi sie doslownie lala zabrudzilam buty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale ja mam tak ze wszystkimi butami najpierw musze swoje wycierpiec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moja Milenka wazyla dokladnie 3120 a brzuchol mialam taki ogromny ze sie smiali ze blizniaki bede miec a tu taka kruszynka sie urodzila i tez mialam problem z ciuszkami ale ja urodzilam w zimie wiec zakladalam najmniejsze ciuszki jakie mialam i w rozek wiec nic nie spadalo:-D:-D ale za to teraz tak wystrzelila w gore ze obcy jak przechodza to twierdza ze ma ponad pol roku chyba myli ich to ze ona juz siedzi:-D:-D:-D wogole byla taka mocna ze od 2 m-ca podnosila juz glowe do gory i trzymala ja sztywno jak ja nosilismy na rekach...a wczoraj jak ja posadzilam na lozku to chwilke siedziala sama:-D:-D:-D ja wiem ze to za wczesnie ale ona tak sama sie rwie do siadania i wogole mocna jest:tak::tak::tak:
no to sie rozpisalam pochwalilam troszke:-):-):-);-);-);-)

Lidka jak tam weselisko udalo sie?:-D:-D a jak chlopaki zdrowe?:-)

buziam milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
czesc laseczki!!!
wita sie i ja z wami po weekendzie.
moje dzieci spia,obiad mam z wczoraj wiec mam chwilke i zasiadlam przed bb.:tak:
tak jak juz wczesniej pisałam w niedziele miłam wesele u kuzyna i powiem wam ze było super!!!!!!:tak:wybawilam sie strasznie.;-)wrucilismy do domu o 6 a o godz.7-20 bylam juz na nogach bo mnie dzieci zbudzily:szok::wściekła/y:.wiec wczoraj to przez caly dzien chodzilam jak nie przytomna.ale i tak poszlismy jeszcze na poprawiny i siedzielismy do 2 w nocy a moj m dzis na 7 do pracy :szok::szok:ciekawa jestem jak on sie czuje.:sorry2:
aha fotki wrzuce jak zgram na kąpa.

moje dzieci przeziebione maja katar i troszke kaszla:-( mam nadzieje ze sie nie rozchoruja bardziej.mnie i m po weselu tez cos dopadło ale to na wlasne życzenie bo czlowiek z grzany wychodzil na taras a wiało wieczo strasznie.

milego dnia:-)

asia-spoznione ale szczere życzenia imieninowe.
wszystkiego naj naj najlepszego 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!

iwicik-ja do tej pory jeszcze czasem czuje jak mnie ta rana po cc jeszcze szczypie.
jak lenka?

Hej laski

Pogoda sie popsuła a ja korzystam bo siostra nakarmiła mala bo wczesniej odciągnełam mleczko do buteleczki :-):-):-)niech sie cicia nacieszy heheeh:-):-):-)

Lenka spi smacznie a dzieci starsze nie maja co robic bo sie rozpadało no i problem maja :-D:-D:-D

Lidka super ze wesele udane a Lenka fajnie spi i je i rosnie nic wiecej nawet nie płacze jak narazie , nawet maż sie mnie pyta czy ja ją karmie w nocy bo on nawet nie słyszy zeby ona płakała ze głodna :-D:-D a ona naprawde nie placze albo nie zdąży zapłakać bo mamusia jak tylko dzidzius sie przekreca to ja juz wiem ze zaczyna sie budzic na jedzonko i odrazu do cyca ,poje i znów do kołyski do spania idzie :-D:-D

Ja byłam dzisiaj pozałatwiac jeszcze papiery na becikowe i u lekarza bylam zapisac mała na pierwsza wizyte bo musze miec wit d3 a to tylko na recepte:tak::tak::tak:

Gdzie wy laski wszystkie jesteście :baffled::baffled::baffled:

hej laski!!:-)
witam sie i ja w srodowy dzien.
moje dzieci położylam spac,krystian na dworze,obiad sie robi tylko mnie czeka prasowanie ale mi sie nie chce.
ja sie juz czuje lepiej,gardło mnie nie boli wiec jest ok.troszke jeszcze katar mnie meczy ale da sie wytrzymac.a moje dzieci dalej maja katar-i tak sie zastanawiam kiedy im minie.:sorry2:
babeczki mam do sprzedania sukienke srebrn- turkusowa.:tak:
miałam ja raz na sobie.jak by ktos byl zainteresowany to moge fotke zrobic.
miłego dnia.:happy2:

a tu wrzucam fotki

Zobacz załącznik 277455
to jaz m

Zobacz załącznik 277456

Zobacz załącznik 277457

Zobacz załącznik 277458
z moja chrzesnica.

Zobacz załącznik 277460
z kuzynką.

Zobacz załącznik 277461
z kuzynkami i kuzynami.

Zobacz załącznik 277462

Zobacz załącznik 277463
alanek i mikolaj.

Zobacz załącznik 277464
krystianek.

reklama
Hej laseczki:-):-):-);-);-)
Własnie siedze sobie przed kompem i piję piwko muszę odstresowac sie po całym dniu w pracy.
LIDKA chłopaków masz przystojnych:tak::tak:;-):-) a Ty to laska jestes cudnie wyglądałas w tej sukience a i buty miałas extra:tak: teraz ja stoję przed dylematem 11 mam wesele a tu ani sukienki ani butów nie mam:szok: a moja mała modnisia tak samo musimy wybrać się na zakupy a tu kasy i czasu brak:no:
IWCIK fajnie że mała grzeczna bo moja to taki mały diabełek była:crazy: a zresztą dalej jest:no:

Ostatnia edycja:
Do góry