reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

halo,halo-a co tu takie pustki???????????????

moje dzieci już spia,krystek sie kąpie a ja tak na chwilke wpadam na bb.
byłam dzis u iwicik-i biedna z lenką miniumum 7 dni jeszcze musi byc w szpitalu.malutka ma antybiotyk bo jej sie zrobił obrzek na raczce(podejrzewaja jakas bakterie)i nie goi jej sie wiec musi miec ten antybiotyk.nastepnie byłam na zakupach w biedrace i w solarium.

a i pochwale wam sie aka sukienke kupiłam sobie na wesele

*G* CUDOWNA SUKIENKA !!!_PIĘKNE WZORY !_SREBRO (1187154869) - Aukcje internetowe Allegro

spokojnej nocki.

reklama
hej kobitki

wybaczcie że nie zaglądam, ale czasu brak, bo znowu maluję.
Jak już lidka pisała spotkanie sie udało. Pani psycholog poradziła nam jak postępować z dzieciakami - okazało się że lidka ma taki sam problem z Krystianem jak ja z Wiktorią. Ja zastosuję się do rad psycholog i zobaczymy jakie będą efekty. Wiktorii pomysł się spodobał, zobaczymy jak będzie z realizacją. Jak by nas było więcej to na pewno rozmowa by się przedłuzyła, bo każda o co innego pytała, była jeszcze jedna mama z zupełnie innymi problemami i też dostała dobre rady. A dzieci się super bawiły!
a lidka to taka laska że szok - mówię wam, w zyciu byscie nie pomyślały że to mama 3 dzieciaków, poza tym fajna dziewczyna:) mam nadzieję że jeszcze się spotkamy!

o rany współczuję Iwcik i malutkiej, że tyle muszą się męczyć w tym szpitalu :( Oby jak najszybciej wyzdrowiały i w końcu do domu wyszły

Rena gratuluje auta!

My nie dość, że mamy starego passata to jeszcze wczoraj m jechał w nocy po swoją siostrę i sarna na niego wpadła!!!! poszła lampa i jakieś tam zaczepy zderzaka i z boku się wgniotło, ale może uda się wyprostować ehhh no 13-go piątek po prostu. Ale w sumie dobrze że TYLKO na tym się skończyło

aaaaaa zapomniałam
lidka super kiecka! dobra na wesele i potem normalnie można w niej chodzić, a nie taka tylko na jedną okazję albo tylko na wielkie wyjscia. No i kochana bedziesz musiała sie nam w niej pokazać! koniecznie!!!!

Ostatnia edycja:
witam Was w ten upalny dzionek;-) ufffffffffff jak goraco:szok::szok::szok::szok:

Lidka sukienka bomba ale jak Ty wygladasz jak ta pani na z djeciu to po co Ci dieta?:-D a kiedy masz wesele? ja mam za 2 tyg i jeszcze nie wiem co na siebie wloze:eek::eek: zwlaszcza ze wesele 2 dni wiec potrzebne 2 kreacje i jakies buty:eek::eek::eek:

maz spi z Milenka a ja zaraz wskakuje pod prysznic:-D normalnie mnie dzis M zaskoczyl z wlasnej i nieprzymuszonej woli umyl podlogi:szok::szok::szok::szok::szok:

mnie od wczoraj tak boli kregoslup i gdyby nie tabletki przeciwbolowe to bym nawet z lozka nie wstala a dzis to nawet nie bylam w stanie wziac dziecka na rece a jak na zlosc od wczoraj taka marudna ze chwilami mam juz dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

milego weekendu:-):-):-)

czesc kobietki!!
witam sie i ja w sobotnie popołudnie.korzystam z wolnej chwili i wpadam zobaczyc co tam u was.ja od rana sprzatam,piore prasuje(jak to zwykle w sobote sie robi)ale też troszke odpoczełam i popluskałam sie w basenie z dzieciakami i nawet troszke mnie słoneczko złapoało.teraz m z dziecmi do sklepu poszli a ja zmykam pod prysznic i musze jeszcze dokączyc prasowanie.a wieczorkiem znowu grillujemy!!!!!!!!!!!!!!

miłego weekendu życze.

asia-kochana ja laska????????????????????do laski to mi daleko.
ale dzieki za mile słowa.

rena-no niestety nie wyglądam tak jak ta pani na zdieciu-a szkoda.
a wesele mam za tydzien w niedziele-22 sierpien.

mamuski czego nic nie piszecie?????????!!!!

hej!!
to w takim razie ja sie witam w niedzielny wieczór.
moje dzieci spia,krystek z m graja w gry a ja tak na chwilke wskoczyłam na bb.
zaraz ide sie kąpac i spac bo wczirajszy grill był bardzo udany i tak nam czas zleciał ze poszłam spac o 4-15:szok::szok:i nic a nic sie nie wyspałam.
a dzis bylismy u mojej mamy na obiadku wiec miałam wolne od gotowania,zjechała sie cała rodzinka i było bardzo fajnie.

spokojnej nocki:-)

hejka dziewczynki:-) nie pisze bo ostatnio czasu brak:eek:
a wczoraj byly takie burze ze masakra akurat wracalismy od babci i trafilismy w sam srodek burzy i musielismy siedziec w samochodzie bo sie nie dalo wyjsc a ja tak sie burzy strasznie boje:eek::eek::eek:

a dzis nie wiem jestem taka spiaca slaba i wogole mi sie nic nie chce:no::no::no:
ogladalam fotki superowe macie dzieciaczki moja od wczoraj pakuje co leci do buzi w nocy ciagle plakala przez sen nawet zel na dziaselka nie pomogl dopiero jak dalam troszke syropu przeciwbolowego to zasnela:-:)-( mam nadzieje ze niedlugo pokaze sie zabek bo jest strasznie marudna i w ciagu dnia nie chce spac:eek:
a dzis mamy rocznice slubu:-)
dobra lece bo juz zaczyna krzyczec juz okrazyla cale lozeczko dookola na brzuszku:eek::eek::-D:-D:-D

hej mamuski!!!
witam sie we wtorkowy dzien.ja dzis od godz.7 na nogach bo na godz.9 b ylismy z dzieciakami w poradni wczesnej interwencji(wizyta kątrolna)na szczescie jest wszystko ok dzieci sie prawidłowo rozwijaja wiec jestem szczesliwa.jak przyjechałam to dzieciaki posz ły spac a ja szybko sie wziełam za sprzatanie i robienie obiadku.teraz już wszystko mam zrobione i kawke dopijam spokojnie.
u nas wczoraj też był burza i ja też sie cholernie bałam,strasznie grzmiało i wiało ale na szczescie przeszło bokiem i nie narobiło żadnych szkód.

asia-widziałam zdiecia.fajne tylko ja wygladam strasznie na nich.

rena-u mnie dzieciaki sie sliniły i wpychały wszystko do buzi od 4 miesiaca a pierwszy zab sie pokazał w 8 miesiacu.
a próbowalas ta masc na zabkowanie dentinoxs?u nas działała.

Rena wszystkiego najlepszego i kolejnych wspólnych lat w szczęściu i miłości :)
A na dziąsełka u nas też pomagał Dentinox, warto spróbować, bo od pierwszych dolegliwości do wyżnięcia się ząbka może minąć spooooro czasu

lidka u nas też wiało, lało i grzmiało okropnie, ale tylko 1 kwiatek w doniczce mi wywaliło. A co do zdjęć to nie wyszłaś tak źle, ale dziewczyny potwierdzam że na żywo zdecydowanie lepiej;)

Igor niedawno usnął, bo wstał dziś o 6 wrrrr i straszna maruda z niego była. A ja zaraz do roboty ogródkowej sie biorę. I zamówiłam dziś meble do pokoju Wiktorii!!!

reklama
moja tez od 6 balowala maz mi ja przyniosl do lozka wiec sobie drzemalam a ona sie bawila potem na chwilke zasnela i znow sie bawila:-) teraz spi juz chyba 3 godz ja w tym czasie ugotowalam i troche poprasowalam ale taki gorac ze sauna za darmoche hihi:-D:-D:-D

dziewczynki smaruje dziaselka wlasnie dentinoxem:eek: i widac ulge po nim ale jak spi musi miec smoczek i go ciagle dziamie a jak wypadnie to placz niesamowity i dopiero jak dalam jej troszke Ibumu to zasnela:-) mama moja sprawdzala i mowi ze powinien niedlugo wyjsc ( a zna sie na tym bo wychowala 8 dzieci:-):-):-) )

Do góry