reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski popołudniowo.
ja już po wizycie z krystianem i jest przeziebiny na szczescie to nie jest nic poważnego i mam nadzieje ze juz nie bedzie.m teraz z dziecmi sie bawi a ja pije kawke i zaraz musze sie wziasc za prasowanie ale cholernie mi sie nie chce.
no nic trzeba dupsko ruszyc z krzesła i zabrac sie do pracy.

iwicik-kochana strasznie sie ciesze ze juz w domku jestescie.
no i widze nowy sówaczek-sliczny!!!!
buziaczki dla lenki.

reklama
hejka mamuski :-D
Iwcik super ze juz z Lenka jestescie w domku duzo zdrowka dla Was:tak::tak::tak:
a tu zdjecie mojej pociechy i mojego prezenciku:-D musze uciekac bo maz krzyczy hehehe:-D:-D:-D cos nie chcialo mi wgrac ale dzieki radom Bestyi poszlo:-D

Załączniki

• IMG_2712.jpg
    IMG_2712.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 22
Iwcik suuuper że nareszcie jesteście w domku!!!! Jak znajdziesz chwilkę wstaw zdjęcie swojej kruszynki pliiiiis
lidka zdrówka dla Krystiana
Rena piekna biżuteria, a Milenka prześliczna dziewczynka, aż się sama buzia smieje jak się na nią patrzy, ma piękne oczka i takie długie rzęsy, słodziuchna i do schrupania!

A ja cóż... dalej maluję :), ale dzis mi się farby skonczyły i jutro jadę po nowe. I jeszcze jutro podpisuję umowę na meble do kuchni yupiiii

czesc mamuski!!:-)
witam sie jako pierwsza w czwartkowy poranek.ja dzis wstałam z mega wielkim bólem głowy ale po kawce mi troszke przeszło.na dworze zimno i czuc już jesien.:-(
a ja już sobie posprzatałam,pranie rozwiesiłam,obiad sie robi dzieci spia wszystko zaplanowane i zorganizowane.;-)
krystian ma troszke mniejszy katar ale cos zaczyna kaszlec:-(,mam ndzieje ze mu sie nie pogorszy.
a dzis na 17 jestem umówiona na paznokcie,nareszcie bede miła ładne.:tak:

rena-buzuteria sliczna,a milenka kochana.

iwicik-jak tam pierwsza nocka w domku wam mineła?

asia-ty kochana to strasznie zapracowana jestes.
kiedy robisz parapetówke????????
czuje sie zaproszona.:-D;-)

kolumnea-a ty gdzie jestes?
co tam u was?jak mały?

hejka mamuski w ten zimny poranek:-)
popijam sobie kawke a moj maly lobuz za nic w swiecie nie chce pojsc spac wczoraj bylo to samo:baffled::baffled::baffled: bylam zla zmeczona(przedwczoraj w nocy nie dosc ze poszlam pozno spac to jeszcze Milenka ciagle plakala w nocy nawet raz nie uslyszalam ze placze az mnie maz obudzil no i wtedy sie wkurzylam bo jak slyszal to sam mogl wstac) wszystko mnie wkurzalo do tego jakies paskudztwo mi sie namnozylo w szafce w kuchni musialam wszystko wywalic do kosza a dzis musze je wysprzatac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzis juz humorek lepsiejszy:tak::tak::tak:

ale kupilam sobie wczoraj ekstra buciki przecenione z 50 zl na 24zl na wesele na 12 cm obcasie srebrne:-D:-D:-D taka bylam padnieta ze zasnelysmy obydwie z Milenka przed 19ta:-D:-D:-D a M sam od siebie wczoraj pozmywal naczynia heheh chyba przestraszyl sie bo zapowiedzialam zmiany w obowiazkach domowych albo w przeciwnym razie nie wracam do pracy:no::no::no:

Lidka jak tam dietka?
Iwcikjak Lenka grzeczna czy daje Ci popalic? pochwal sie malenstwem bo wszystkie pewno ciekawe jestesmy:-D:-D:-D

no dobra musze uciekac bo juz krzyczy:-D:-D:-D milego dzionka

hej mamuski!!:-)
witam sie z wami jako druga.
a ja mam dzis troszke luzniejszy dzien bo nie musze gotowac,obiad mam z wczoraj tylko krystkowi robie zupe bo on sie grochowki nie:no: czepi.moje dzieci spia,krystian na dworze sie bawi a ja z kawka siedze na necie.pogoda taka jakas dziwna,slonce swiecia ale wieje strasznie ze malo glowy nie urwie:szok:.a tak swoja droga to sie zastanawiam czy jeszcze bedzie goraco tego lata??????????????????:sorry2:
jak m wruci to pojede dzis na solarium do kosmetyczki i na zakupy,:tak:trzeba powoli sie przygotowywac do wesela.

miłego dnia.

rena-pytasz jak moja dieta????????:sorry2:
nie ma juz diety,schudlam 3,5 kg w 10 dni i juz nie wytrzymalam bez slodyczy.:wściekła/y::-p
widze ze ty tesz lubisz tak jak ja buty na wysokim obczasie.

hej laski ja tylko na chwilke przepraszam ale jakos jeszcze nie moge sie odnależć w domu jak wpadne w rytm to obiecuje ze bede na bierzaco :-):-):-)
Pierwsza nocka nam mineła oki Lenka jest strasznie grzeczna dziewczynka tylko spi i je co 3 godziny z cyca o 19 kompanie i po kąpieli to tak z pół godzinki ma oczka szeroko otwarte pierwsza kąpiel w domu wykonana przez ciocie anie a druga juz przez Tatusia :tak::tak::tak:który bal sie strasznie nawet wziąść na rece a tu niespodzianka ze on wykąpie , byłam w szoku , ja nie kąpie bo cholernie kregosłup mnie boli i długo nie moge byc nachylona wiec dobrze ze tatus sie odwazył to 3 tygodnie urlopu ma wiec bedzie kąpał codziennie:-):-):-)

A to fpty mojej maloty LENKI jak jeszcze w szpitalu wazylam 2525 i w domciu przy lalce baby borm od LAURY jest taka jak ta lalka:-D:-D:-D

Iwcik slicznotka male cudo:tak::tak::tak::tak:
jak patrze na zdjecia Twojej slicznotki to jakbym moja widziala:-D:-D:-D tez byla malutka wazyla od Twojej Lenki niecale 300 g wiecej a przy tym miala tylko 51 cm a urodzila sie prawie 2 tyg po terminie:-D:-D:-D a teraz juz taki wielkolud hihihi

reklama
Lenka tez ma 51cm i wazyła 2870 a pozniej spadła na 2525 a teraz juz pewnie około 3kg wazy bo przy wypisie miala 2820 wiec tak obstawiam :-D:-D:-Dciuszki musialam isc do sklepu i kupic chociaz dwa komplety na 50cm kupic to ma wmiare dobre :-D:-D:-Dciuchy od lalki bany born elegancko pasuja na Lenke:-D:-D:-D

Do góry