reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laseczki:-) oj ostatnio to u mnie brak czasu biegam po sklepach robie zakupy dzis bylysmy z Milenka u babci wniebowzieta byla bo ciocie ciagle nosily na rekach:-):-):-)
a zeszlej nocy od 3 nad ranem ciagle sie budzila z placzem i tak kursowalam przez 3 godz od lozka do lozeczka dzis juz spi od godz ale ciagle sie budzi z placzem niech te zabki juz wyjda bo zwariuje dzis to juz ledwo widze na oczy:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tu jeszcze tyle mam do zrobienia...wesele w sobote wiec musze wszytsko przygotowac kreacje poprasowac mezowi tez musze wszystko przygotowac bo jak to chlop ma wszystko w nosie ma byc zrobione i juz...dzis rano sie poklocilismy o durne skarpetki bo sie okazalo ze nie mial czystych do pracy tzn jakies byly ale on stwierdzil ze nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lidka wygladasz w tej sukience bombowo laska z Ciebie ze hej:tak::tak::tak: a chopakow masz przefajnych:-):-):-)

dobra zmykam paaaaaaaaaa

reklama
hej mamuski!!!!:-)
witam sie z wami w ten czwartkowy dzien.
niby slonce swieci ale cipło nie jest.ja jak sobie pomysle ze juz jesien sie zbliza to mi sie płakac chce.:-(
ja polozyłam moje dzieci spac ale slysze jak tam krzycza,smieja sie i w sciane stukaja.krystek sie bawi a ja miedzy gotowaniem obiadu wskoczyłam na bb.
musze sie na zakupy wybrac bo rok szkolny sie juz od srody zaczyna a moj krystian nie ma dresów,trampkow tak na prawde to nic nie ma.:no::no::no::-(

miłego dnia.

aha i dziekoje wam bardzo za miłe slowa pod adresem moim i mojej rodzinki.:tak:

rena-wspólczuje zabkowania.:-(
a probowalas czopki viburcol N???????u nas pomogly.

anek-witaj!!!
kochana i jak z tą twoja praca od wrzesnia????

witam Was kochane mamuski;-) popijam sobie wlasnie likierek kokosowy wiec Wasze zdrowko:-D:-D mala w koncu zasnela ale przez caly dzien byla niedozniesienia spala tyle co rano wiec zdazylam zrobic 3 prania i cos tam uprasowac potem byl tylko placz i musialam nosci na rekach:-( po poludniu tak mnie rozbolala glowa ze juz mialam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wieczorem sie zaczelo placz na zmiane z checia zabawy dopiero zel na dziaselka pomogl i zasnela w mig...powiedzcie mi bo Wy doswiadczone czy jak widac taka biala kreseczke i wyczuwam po palcem zabka to jeszcze dlugo przyjdzie nam czekac az wyjdzie?
zaraz mykam prasowac bo jutro ciezki i pracowity dzien ale jak bedzie tak jak dzis to nic nie zrobie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a soboty sobie nie wyobrazam:baffled: rano odwoze mala do mamy moze bracia mi samochod umyja to mi siostra wlosy ulozy potem do domku wyszykowac siebie i M a M idzie do pracy w sobote bo pracuje razem z mezem kuzynki ktory jest starosta na weselu wiec on nie przychodzi do pracy...slub jest o 13tej na dodatek w rzeszowie nie wiemy nawet gdzie ten kosciol jest:no::no: a przyjecie jest w Białce normalnie to jakies 60 km w jedna strone:no::no:dobrze ze Milenka bedzie caly weekend u babci to uda mi sie odespac wesele:-D:-D

Lidkadzieki za porade z tymi czopkami jak juz bedzie naprawde zle to ich wyprobuje na razie jeszcze zel wystarcza ale pewnie jak zabek juz bedzie wychodzil to trzeba bedzie siegnac po cos innego:-(

dobra ja zmykam pewno odezwe sie dopiero po weekendzie jak sie wyspie:-D:-D:-D

hej mamuski wieczorkiem.
moje dzieci juz spia m mecz oglada,krystek koloruje a ja po necie buszuje.
byłam na zakupach dzis jak m przyjechal,najpierw zaliczylam biedrake musialam pieluchy dziecia kupic i przy okazji kupilam krystianowi piżame zygzaka za 14.99:szok::szok::szok::szok:
nastepnie solarium i jeszcze na sklepy z ciuchami sie udalam i jak zobaczyla sukienke to sie w niej zakochalam a ze mam wesele w pazdzierniku to mi ja babka do jutra odłozyła wiec na 100%ja kupie.a jest sliczna.:tak:
a moj m powiedzial ze mam chopla na punkcie sukienek w ciagu 2 miesiecy kupilam 4.:szok::szok::szok::zawstydzona/y:

spokojnej nocki.

rena-udanego wesela życze.

iwicik-kochana,gdzie jestes?
u was wszystko ok?

Lidka jakbym miala taka figure jak Ty to tez bym kupowala sukienki a ze wygladam tak jak wygladam no to nic nie kupuje:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ehhhhhh ja juz 2 szklaneczke likierku wypilam i jeszcze 3 zdegustuje i zamiast prasowac to pojde spac:-D:-D:-D a co tam mnie tez sie cos nalezy od zycia nie?:-D:-D:-D takze jeszcze raz Wasze zdrowko:-D:-D:-D

hejka kobietki:-D popijam kawke mala udalo mi sie uspic ale od rana placze juz myslalam ze nie zasnie Lidka chyba pojde do apteki po te czopki bo juz zel jej nie pomaga:-( do tego jeszcze wstretne plesniawki sie przyplataly:-(

mam prosbe do Was zglosilam Milenke do konkursu na okladke Mamo to ja jesli by ktoras chciala zaglosowac:-):-)
Milena Marta (sierpień) - Milena Marta urodzony(-a): 9-3-2010 <br /> Zagłosuj wysyłając SMSa o treści D.38214 na numer 71065. Koszt wiadomości 1,22 z VAT galeria cafe

zmykam bo mnostwo roboty a nie wiadomo ile ten maly lobuz bedzie spal:-) ale pogoda beznadziejna mam nadzieje ze jutro nie bedzie lalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
paaaaaaaaaa

czesc mamuski!!!:-)
witam sie i ja z wami w ten brzydki,pochmurny i zimny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
masakra z ta pogoda koniec sierpnia a pogoda za oknem jak w listopadzie.
moje dzieci spia,krystian bajke oglada(bo co można w taka pogode robic)a ja kawke pije.dzis na obiad sie zbytnoi nie wysilam i bede robic kluski ze serem.a jak m z pracy wruci to ja jade po moja milosc(tzn.sukienke):-D:-D:-D:-D

buziaczi dla was.

rena-kochana biegnij do apteki i kup te czopki nie boj sie nie zaszkodza jej a pomoga-zobaczysz.po co mala ma cierpiec,ja boli a ty juz padasz ze zmeczenia.to sa czopki homoopatyczne i nie sa szkodliwe.
a ja figurki super to nie mam.:-(

hej laski

Jestem ale jakos czasu brak na kompa siostra czasem wpada to mi opowiada co u dziewczyn siedzacych w domach :-) u nas oki rosniemy i jemy regularnie co trzy godzinki a jutro zapowiada sie kopanie ziemniacz:-)ków ale chyba ma padac to nici z tego beda :-D:-D:-D

Laski:rofl2::rofl2::rofl2: mam pytanie:-p:-p:-p ma któras z was namiary na jakąś dobra firmę która piecze całego prosiaka bo chciałabym takiego zamówić na chrzciny :tak::tak::tak::tak:

Hej laski:-);-)Dzisiaj nareszcie mam sobote wolna ale niestety mam duzo prania sprzątania itp:no: a i jeszcze ogórki i paprykę muszę zrobić:szok:
A z pracą ? Będę pracować dalej M jest narazie na zasiłku.

reklama
hej mamuski sobotnio.
ja dopiero teraz bo wczesniej nie miałam czasu.:no:nie nawidze soboty(zawsze mam dużo pracy)ale teraz zasiadlam przed kąpem i przez najblisza godzine nie podnosze sie z krzesła;-).m sie dziecmi zajmuje,krystian sie bawi a ja głowe umylam ,pazurki zrobiłam i teraz kawke pije.
moje dzieci mnie dzisiaj do nerwicy doprowadza-sa okropni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.nic im nie pasuje.!!!!!!chyba ta pogoda tak na nich dziala bo cały dzien dzis pada i jest paskudnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(

milego weekendu zycze.

anek-to mam rozumiec ze sie cieszysz ze zostajesz w pracy????

iwicik-ja niestety nie pomoge bo nie znam takiej firmy.

Ostatnia edycja:
Do góry