reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej popołudniowo.
no nareszcie cos ruszyło i mam co czytac.ja wruciłam ze spacerku,dałam dziecia obiadek i teraz spia a ja korzystam z wolnej chwili i buszuje po necie.własnie dzis przyszła mi ta sukienka i jest swietna.już sie nie moge doczekac niedzieli-uwielbiam na wesela chodzic.

rena-na smierc zapomniałam złożyc Wam życzen-przepraszam.
wszystkiego naj naj najlepszego wam życze z okazji rocznicy.dużo miłosci i zrozumienia.

reklama
heheh sie pospieszylam a maz mi nie spodzianke zrobil i wyskoczyl z kompletem slicznej srebrnej bizuteri:szok::szok::szok::szok::szok: moj portfel tez mu sie bardzo podobal:tak:

to kochana pochwal sie ta biżuterią.

witam wieczorkiem w okropnym humorze.jestem zła bo krystian chory,gardło go boli i nos ma strasznie zawalony a jak on jest chory to zaraz alan i mikołaj.jeszcze jak by tego mało było to mnie tesciowa wk......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide spac bo mam dosyc na dzisiaj.mam nadzieje ze jutro bede miała lepszy humor.

heh zrobie fotki jutro to wkleje tylko obczaje jak tu sie takie cos wkleja bo ja jeszcze nie znam wszystkich mozliwosci BB:-D:-D:-D:-D bede miala jak znalazl na wesele:-D:-D

Lidka tesciowa sie nie przejmuj one juz tak maja ze czasem niezle potrafia wkurzyc...a Krystianek duzy chlopak i szybko wyzdrowieje zobaczysz:-D buziolki dla Was i zdrowka dla dzieci:tak::tak::tak:

Hej laseczki:-):-):-);-)jestem padnięta ale postanowiłam coś trochę skrobnąć;-)
My tez mieliśmy niedawno 12 rocznicę ślubu i oczywiście przeszła bez echa M sobie o niej zapomniał:wściekła/y:
LIDKA ja też mam wesele ale we wrześniu i też muszę sobie kupić jakąś kreację Twoja jest cudna tylko że ja to chyba już jestem za stara na takie sukienki:no:
ASIA zdjęcia ze spotkania fajne dzieci zapewne się wybawiły szkoda ze ja mam tak daleko do Rzeszowa:crazy:

hej mamuski!!
witam sie i ja z wami dzis jako pierwsza.
pogoda beznadziejna,zimno i pochmurno.moje dzieci spia,ja już mam posprzatane obiadek sie robi dzis mam barszcz czerwony z uszkami a dla krystiana nalesniki z serem.jade z krystianem dzis do lekarza bo mi sie nie podoba.oby to nie było nic poważnego.
czego to moje dziecko mi tak choruje????????????!!!!już mam dosyc.
i cały dzien mam popsuty.

miłego dnia.

Kliknij w "odpowiedz na temat" w niej pod okienkiem wiadomości w "zaawansowana edycję" i tam wybierz znaczek spinacza. Przekieruje Cie do strony przez którą załadujesz zdjęcia z komputera.

reklama
hej laski

witam goraco melduje ze dzisiaj wkoncu sie zameldowalismy w domciu nareszcie:-):-):-)bo miałam wszystkiego dość , piatek 13 -stego był dla mnie załamującym dniem ale jakos dałam rade troche popłakalam i emocje opadły :tak::tak::tak:
Ja jestem prawie na siłsch troche głowa mnie dzisiaj boli ale moze wkoncu przejdzie heheheh a lenka tez juz zdrowa i mam nadzieje ze tak zostanie jeszcze nie ma wagi urodzeniowej bo wazyła 2870 a pozniej spadła az do 2525 w 6 dobie co powinna juz przybierac no ale pozniej było juz z górki pomalutku po 15 gramow i wazy dzisiaj 2820 wiec jeszcze w tym tygodniu dobije do wagi:tak: urodzeniowej :-):-):-)

Dobra musze mykac bo mała sie odzywa na cyca wiec jak bede miała czas to wpadne was poczytac:-):-):-)

Do góry