reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

witam wieczorkiem.
moje dzieci juz spia,m meczoglada a ja tak na chwilke na bb wskoczyłam.

laski z rzeszowa gdzie jest ta bawiarenka co jest tam jutro to spotkanie??????????????????

reklama
hej

lidka bawiarenka jest na Żwirki i Wigury to jest równoległa do Dąbrowskiego z tej strony od obwodnicy, nie wiem dokładnie tylko z mapy. Mam nadzieję że będzie to spotkanie bo niezbyt wiele nas sie zapisało

Rena a co sie stało że o mało w szpitalu nie wylądowałaś?

Asia jakis debil, kretyn, osiol o malo co we mnie nie wjechal! skrecalam w lewo mam tak jakos ze zawsze wrzucam kierunkowskaz dlugo przed zanim skrece i tak bylo tym razem i tylko dlatego ze spojrzalam w lusterko i zobaczylam jak smignal obok mnie samochod sie zatrzymalam a facet ktory szedl ulica i to widzial otworzyl az buzie w szoku...przy takiej predkosci jaka mial ten samochod to az boje sie myslec co by bylo:angry::angry::angry::angry::angry:dobrze ze jechalam sama a nie z Niunia! mowie Wam trzeba miec oczy dookola glowy no strachu sie najadlam co niemiara:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej mamuski!!!
matko ale już jest goraco.
moje dzieci szaleja w lużeczkach a maja spac,no zobaczymy czy zasna.
ja sobie już posprzatałam,głowe umylam i teraz z kawka na bb zasiadłam.
no,ja juz sie nastawiłam na to dzisiejsze spotkanie mam nadzieje ze sie odbedzie.

asia-a jak my sie dowiemy czy jest to spotkanie????
a jak bedzie to bierzesz dzieciaki???

rena-to sie stracha najadlas.
niektórzy nie powinni miec prawa jazdy.

Rena o matko to dobrze że spojrzałas w to lusterko bo tragedia mogłaby byc
lidka spotkanie jest na pewno, bo Bestyja do mnie wczoraj pisała, że nie chcą drugi raz odwoływać. A dzieciaki pewnie że biorę wszystkie dwa :)))

lecę bo się nie wyrobię na to spotkanie, wykapać się muszę i obiad zrobić

do zobaczenia!!!!

Hejka.Sorry że tak rzadko tu zaglądam ale czasu i weny brak:no:
RENA ja też często jeżdżę i zdarzają mi się takie przypadki jak Tobie niektórym kierowcom nie powinni w ogóle dawać prawa jazdy:wściekła/y:
LIDKA jak IWONKA się czuje i kiedy wraca z Lenką ze szpitala?
Dziewczyny jak spotkanie ? ja bym chętnie poszła ale mam baaardzo daleko do Rzeszowa a szkoda:sorry::no::no:

hej wieczorkiem.
moje dzieci już leżą w łużeczkach i układaja sie do snu.m kąpie krystiana a ja tak na sekundke wskoczyłam na bb.wymysliłam sobie zakupy jeszcze dzis i zaraz z m jedziemy do tesco.
na spotkaniu fajnie było tylko szkoda ze tak mało dziewczyn.
asia jest super kobieta,strasznie fajnie mi sie z nią rozmawiało i mysle ze znalazłysmy wspólna jezyk.dzieciaczki ma swietne wiktoria to już pannica a igorek slodki bobasek.
mój krystian i wiktoria super sie bawili wiec nie moge nażekac i oby wiecej takich spotkan.

dobranoc,spokojnej nocki.

anek-iwonka dalej w szpitalu jest z malutka.
moze jutro im sie uda wyjsc do domu.

hej mamuski:-) fajnie ze sie spotkanie udalo ja nie dalabym rady za daleko:no:
pochwale sie ze wczoraj odebralismy nasz "nowy" samochodzik posmigalam nim ehhhhhhhhhhh tym wozem mozna jezdzic:-D:-D:-D:-D nie to co naszym starym malym pudeleczkiem:no::no::no:

mala dama spi a za oknem deszcz i burza sie zbliza...ja dopije kawke i smigam podzialac zelazkiem bo cala sterta na mnie czeka...dzis mnie tak boli kregoslup ze masakra chyba na zmiane pogody:-:)-:)-(oj uciekam bo pioruny za oknem coraz blizej paaaaaaaaaaaaa

hej mamuski!!
witam sie i ja dzisiaj.
u nas tez przeszła burza ale nie taka grozna i straszna,troszke popadało i pogrzmmiało ale myslałam ze bedzie bardziej gwałtowna bo chmura była straszna.dzieciaki spia,m ma dzis wolne ale pojechał do ksiegowej,krystian sie bawi a ja popijam kawke.
dzis na obiad bede robic zapiekanke serowa z makaronem i szynka.tylko szkoda ze ja jej nie bede mogła jesc.

miłego dnia.

rena-pochwal sie autkiem.

reklama
Lidka kupilismy vw polo odkladalismy na ten cel kazdy grosik i w sumie az jestem sama w szoku ze udalo nam sie uzbierac tyle dla nas to duzo ale za to autko cieszy maz pojechal dzis nim do pracy sie pochwalic czekalismy na nie ponad 7 tyg:eek::eek::eek: wczesniej mielismy cinquecento ktore dostalam od taty jeszcze jako panna wiec mozna porownac:-D:-D:-D:-D ten ma wiekszego kopa a ja czasem lubie przycisnac na gaz i spalic gumy hahahaha:-D:-D:-D:-D bardzo lubie jezdzic samochodem jako kierowca chyba nadrabiam stracony czas kiedy to mialam prawko a balam sie jezdzic chyba z 5 lat balam sie wsiasc za kierownice:eek::eek::eek:

kurcze u nas idzie nastepna burza:-:)-:)-( zmykam

Do góry