reklama
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
hej
lidka bawiarenka jest na Żwirki i Wigury to jest równoległa do Dąbrowskiego z tej strony od obwodnicy, nie wiem dokładnie tylko z mapy. Mam nadzieję że będzie to spotkanie bo niezbyt wiele nas sie zapisało
Rena a co sie stało że o mało w szpitalu nie wylądowałaś?
lidka bawiarenka jest na Żwirki i Wigury to jest równoległa do Dąbrowskiego z tej strony od obwodnicy, nie wiem dokładnie tylko z mapy. Mam nadzieję że będzie to spotkanie bo niezbyt wiele nas sie zapisało
Rena a co sie stało że o mało w szpitalu nie wylądowałaś?
Rena28
Fanka BB :)
Asia jakis debil, kretyn, osiol o malo co we mnie nie wjechal! skrecalam w lewo mam tak jakos ze zawsze wrzucam kierunkowskaz dlugo przed zanim skrece i tak bylo tym razem i tylko dlatego ze spojrzalam w lusterko i zobaczylam jak smignal obok mnie samochod sie zatrzymalam a facet ktory szedl ulica i to widzial otworzyl az buzie w szoku...przy takiej predkosci jaka mial ten samochod to az boje sie myslec co by bylodobrze ze jechalam sama a nie z Niunia! mowie Wam trzeba miec oczy dookola glowy no strachu sie najadlam co niemiara
hej mamuski!!!
matko ale już jest goraco.
moje dzieci szaleja w lużeczkach a maja spac,no zobaczymy czy zasna.
ja sobie już posprzatałam,głowe umylam i teraz z kawka na bb zasiadłam.
no,ja juz sie nastawiłam na to dzisiejsze spotkanie mam nadzieje ze sie odbedzie.
asia-a jak my sie dowiemy czy jest to spotkanie????
a jak bedzie to bierzesz dzieciaki???
rena-to sie stracha najadlas.
niektórzy nie powinni miec prawa jazdy.
matko ale już jest goraco.
moje dzieci szaleja w lużeczkach a maja spac,no zobaczymy czy zasna.
ja sobie już posprzatałam,głowe umylam i teraz z kawka na bb zasiadłam.
no,ja juz sie nastawiłam na to dzisiejsze spotkanie mam nadzieje ze sie odbedzie.
asia-a jak my sie dowiemy czy jest to spotkanie????
a jak bedzie to bierzesz dzieciaki???
rena-to sie stracha najadlas.
niektórzy nie powinni miec prawa jazdy.
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
Rena o matko to dobrze że spojrzałas w to lusterko bo tragedia mogłaby byc
lidka spotkanie jest na pewno, bo Bestyja do mnie wczoraj pisała, że nie chcą drugi raz odwoływać. A dzieciaki pewnie że biorę wszystkie dwa ))
lecę bo się nie wyrobię na to spotkanie, wykapać się muszę i obiad zrobić
do zobaczenia!!!!
lidka spotkanie jest na pewno, bo Bestyja do mnie wczoraj pisała, że nie chcą drugi raz odwoływać. A dzieciaki pewnie że biorę wszystkie dwa ))
lecę bo się nie wyrobię na to spotkanie, wykapać się muszę i obiad zrobić
do zobaczenia!!!!
Hejka.Sorry że tak rzadko tu zaglądam ale czasu i weny brak
RENA ja też często jeżdżę i zdarzają mi się takie przypadki jak Tobie niektórym kierowcom nie powinni w ogóle dawać prawa jazdy
LIDKA jak IWONKA się czuje i kiedy wraca z Lenką ze szpitala?
Dziewczyny jak spotkanie ? ja bym chętnie poszła ale mam baaardzo daleko do Rzeszowa a szkoda
RENA ja też często jeżdżę i zdarzają mi się takie przypadki jak Tobie niektórym kierowcom nie powinni w ogóle dawać prawa jazdy
LIDKA jak IWONKA się czuje i kiedy wraca z Lenką ze szpitala?
Dziewczyny jak spotkanie ? ja bym chętnie poszła ale mam baaardzo daleko do Rzeszowa a szkoda
hej wieczorkiem.
moje dzieci już leżą w łużeczkach i układaja sie do snu.m kąpie krystiana a ja tak na sekundke wskoczyłam na bb.wymysliłam sobie zakupy jeszcze dzis i zaraz z m jedziemy do tesco.
na spotkaniu fajnie było tylko szkoda ze tak mało dziewczyn.
asia jest super kobieta,strasznie fajnie mi sie z nią rozmawiało i mysle ze znalazłysmy wspólna jezyk.dzieciaczki ma swietne wiktoria to już pannica a igorek slodki bobasek.
mój krystian i wiktoria super sie bawili wiec nie moge nażekac i oby wiecej takich spotkan.
dobranoc,spokojnej nocki.
anek-iwonka dalej w szpitalu jest z malutka.
moze jutro im sie uda wyjsc do domu.
moje dzieci już leżą w łużeczkach i układaja sie do snu.m kąpie krystiana a ja tak na sekundke wskoczyłam na bb.wymysliłam sobie zakupy jeszcze dzis i zaraz z m jedziemy do tesco.
na spotkaniu fajnie było tylko szkoda ze tak mało dziewczyn.
asia jest super kobieta,strasznie fajnie mi sie z nią rozmawiało i mysle ze znalazłysmy wspólna jezyk.dzieciaczki ma swietne wiktoria to już pannica a igorek slodki bobasek.
mój krystian i wiktoria super sie bawili wiec nie moge nażekac i oby wiecej takich spotkan.
dobranoc,spokojnej nocki.
anek-iwonka dalej w szpitalu jest z malutka.
moze jutro im sie uda wyjsc do domu.
Rena28
hej mamuski:-) fajnie ze sie spotkanie udalo ja nie dalabym rady za daleko
pochwale sie ze wczoraj odebralismy nasz "nowy" samochodzik posmigalam nim ehhhhhhhhhhh tym wozem mozna jezdzic nie to co naszym starym malym pudeleczkiem
mala dama spi a za oknem deszcz i burza sie zbliza...ja dopije kawke i smigam podzialac zelazkiem bo cala sterta na mnie czeka...dzis mnie tak boli kregoslup ze masakra chyba na zmiane pogody:---(oj uciekam bo pioruny za oknem coraz blizej paaaaaaaaaaaaa
pochwale sie ze wczoraj odebralismy nasz "nowy" samochodzik posmigalam nim ehhhhhhhhhhh tym wozem mozna jezdzic nie to co naszym starym malym pudeleczkiem
mala dama spi a za oknem deszcz i burza sie zbliza...ja dopije kawke i smigam podzialac zelazkiem bo cala sterta na mnie czeka...dzis mnie tak boli kregoslup ze masakra chyba na zmiane pogody:---(oj uciekam bo pioruny za oknem coraz blizej paaaaaaaaaaaaa
hej mamuski!!
witam sie i ja dzisiaj.
u nas tez przeszła burza ale nie taka grozna i straszna,troszke popadało i pogrzmmiało ale myslałam ze bedzie bardziej gwałtowna bo chmura była straszna.dzieciaki spia,m ma dzis wolne ale pojechał do ksiegowej,krystian sie bawi a ja popijam kawke.
dzis na obiad bede robic zapiekanke serowa z makaronem i szynka.tylko szkoda ze ja jej nie bede mogła jesc.
miłego dnia.
rena-pochwal sie autkiem.
witam sie i ja dzisiaj.
u nas tez przeszła burza ale nie taka grozna i straszna,troszke popadało i pogrzmmiało ale myslałam ze bedzie bardziej gwałtowna bo chmura była straszna.dzieciaki spia,m ma dzis wolne ale pojechał do ksiegowej,krystian sie bawi a ja popijam kawke.
dzis na obiad bede robic zapiekanke serowa z makaronem i szynka.tylko szkoda ze ja jej nie bede mogła jesc.
miłego dnia.
rena-pochwal sie autkiem.
reklama
Rena28
Lidka kupilismy vw polo odkladalismy na ten cel kazdy grosik i w sumie az jestem sama w szoku ze udalo nam sie uzbierac tyle dla nas to duzo ale za to autko cieszy maz pojechal dzis nim do pracy sie pochwalic czekalismy na nie ponad 7 tyg wczesniej mielismy cinquecento ktore dostalam od taty jeszcze jako panna wiec mozna porownac ten ma wiekszego kopa a ja czasem lubie przycisnac na gaz i spalic gumy hahahaha bardzo lubie jezdzic samochodem jako kierowca chyba nadrabiam stracony czas kiedy to mialam prawko a balam sie jezdzic chyba z 5 lat balam sie wsiasc za kierownice
kurcze u nas idzie nastepna burza:---( zmykam
kurcze u nas idzie nastepna burza:---( zmykam
Podziel się: