reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!
witam sie dzisiaj w złym humorze.kurcze ja nie wiem, od kiedy jestem na diecie jestem jakas tak nie........ nic mi sie nie chce i wszystkiego mam dosyc.mam takiego dzis lenia ze wstyd!!!a jak by tego mało bylo to samochud nam sie popsuł i jes u mechanika mam nadzieje ze go szybko naprawia bo ja bez auta to tak jak bez reki.
posprzatałam sobie troszke,jeszcze m musze obiad zrobic ale teraz korzystam ze dzieci spia wiec ja z kawka zasiadłam przed bb.

aha i byłam wczoraj w szpitalu u iwicik-lenka jest sliczna,taka kochana i malutka!!!!
obie dziewczynki czuja sie dobrze.iwonke już nieboli ta trzustka,jest jeszcze obolała ale to normalne(zwłaszcza cc)kazała was wszystkie pozdrowic i dziekuje za miłe slowa.

i jak laski z tymm spotkaniem.idziemy????????????????
bo to już za dwa dni.

reklama
Witam mamusie :)
O widze ze spotkanko sie szykuje ja bym byla za ile jest chetnych :)

Lidka na diecie to energi mało i pewnie dlatego tak sie czujesz a zresztą pogoda za goraco wiec tez moze to byc przyczyną. Ale trzymaj sie wytrwałosci z dietce za za 2 tygodnie tez juz troche bede cwiczyc. Bo podobno po cc mozna dopiero po 6 tygpdniach coz ze soba robic.
Fajnie ze z Iwonka ok wróci ze szpitala bedzie pewnie jeszcze lepiej szpital tez niezle daje w kosc przynajmniej ja tak mialam.
pozdrawiam was milego dnia :)

hejka mamuski:-)
po cc ponoc dopiero po 4 m-cach mozna zaczac cwiczyc:eek: ja sie bawie hula-hopem:-D

bylam znow dzis na zakupach troszke ciuszkow dla Milenki kupilam bo jak pojde do pracy to nie bedzie czasu na zakupy a tak juz zaopatrzylam sie w ciuszki do roczku jeszcze tylko mi brakuje kurteczki na jesien i zime:-D:-D:-D:-D

teraz musze zakupic kreacje na wesele, zaplacic ubezpieczenie za samochod,za jego naprawe, rachunki i bedzie po wyplacie, ehhhhhhh jak te pieniadze ida jak woda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze dzis zgubilam kolejna pare kolczykow:angry::angry:

a ja tez bez samochodu to jak bez reki kupilismy teraz wiekszy bo nasz stary juz sie sypie a i maly nie mozemy sie z klamotami pomiescic jak gdzies jedziemy no i bez klimy byl, 5 tyg czekalismy na papiery teraz 2 tydz stoi u brata w garazu bo go trzeba bylo troszke podreperowac upaly sie skoncza i klima bedzie zbedna ehhhhhhhh:eek::eek::eek::eek:

dobra lecem troszke domek ogarnac bo mala spi:-D
milego popoludnia cium;-)

hej mamuski popołudniowo.:-)
moje dzieci poszły spac i teraz w domku jest cich i spokojnie.:tak:byłam z dziecmi na spacerku,obiadek m i krystianowi zrobiłam i teraz nie wiem co mam robic.:sorry:ale powiem wam że jestem tak w........ że masakra!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nasz samochud a raczej jego naprawa wyniesie nas bagatela ponad 1000 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:super co????????:wściekła/y:tylko siąsc i płakac.:-(i jak by tego mało było to mam taka ochote na słodkie ze zaraz chyba zjem cała czekolade.:eek::baffled:
no,co za dzien..........................................!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

kolumnea-ja jestem chetna.:tak:
jak malutki?

rena-a ty kochana jestes chetna na to spotkanie?

Skoro jest kilka chętnych na spotkanie to podpowiadam co zrobić by się zalogować

Jak się zalogować:
najpierw trzeba na BB wejść w swój panel kontrolny> edytuj swój profil.
Zjedź na dół strony przy Aktywnemamy.pl zaznacz TAK
zaakceptuj zmiany.

Następnie wejdz na aktywnemamy.pl
zaloguj sie hasłem i loginem tym samym co na BB i wejdz w link
Aktywnemamy.pl - Portal dla Aktywnych Mam

Lidka oj Cie rozumiem:eek: my juz na poprawki samochodu wydalismy ponad 1000 zl ehhhhhhhhhh nie poddawaj sie z dieta wiem ze kusi ale dasz rade:tak::tak::tak::tak:

kurde Milenka jak zasnela po obiadku tak spi do tej pory:eek: i na brzuszku tylko co ja przewroce na plecki to ona znow na brzuszek:szok: i nawet weny dostalam i posprzatalam swoja szafe z ciuchami bo juz tam byl taki misz masz i jeszcze ciuchy z ciazy sie plataly a tak maz bedzie w szoku jak zobaczy taki lad i porzadek bo zabieralam sie za to ze 2 m-ce:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale bedzie tez w szoku jak zobaczy swoje koszulki na klatce no co za typ szedl do pracy to wywalil pol szafy na lozko i nie sprzatnal:angry::angry::angry::angry:

yyy wiecie co no ja bardzo chetnie ale nie dosc ze kawalek do Resa to jeszcze ciagnac ze soba mala jakbym byla na miejscu to bardzo chetnie a akurat 12 wraca moja siostra z Anglii wiec pewno pojedziemy w odwiedziny:tak: kurcze naprawde bym poszla....:-(

ja tylko na sekunde, bo gości mam od wczoraj

odnosnie spotkania - ja juz sie zapisałam i mam nadzieję że tym razem wypali. Nie nawalcie dziewczyny tym razem - zobaczycie będzie fajnie. Proszę o wielką mobilizację i się zapisywać i do zobaczenia w czwartek :)))))

Witajcie mamusie. Jestem nowa i od razu wpadam z pytaniem. Jakiego lekarza - ginekologa z Rzeszowa możecie mi polecić? Zależy mi aby taki lekarz pracował w szpitalu. Dużo dobrego słyszałam o dr Jacku Śliwie, Tomaszu Magoniu, Adamie Chruścielu. Chciałabym jeszcze poznać Wasze opinie. Jestem teraz w 8 tygodniu ciąży bliźniaczej.

czesc mamuski!!
witam sie i ja z wami w ten piekny sloneczny dzien.
moje dzieci poszły spac a ja miedzy gotowaniem obiadku wskoczylam zobaczyc co ta u was.a ja jak zwylke przez ostatnie dni to nic a nic mi sie nie chce robic,mam takiego lenia ze wstyd.jak dzieci wstana to zmykamy na spacerek trzeba korzystac z tej pogody bo już za niedługo koniec lata.

milego dnia.

asia-ja sie zapisałam już na to spotkanie.

kolumnea-a ty jak z tym spotkaniem?zapisz sie.bo to już jutro.

gojka-witamy na naszy forum i zapraszamy do czestego pisania.
a jesli chodzi o twoje pytanie to ja Ci bardzo polecam dr.botiuka jest on ordynatorem na rycerskiej ja do niego chodziłam jak bylam w ciąży z blizniakami i moge szczerze powiedziec ze tylko dzieki jemu donosiłam dzieci do 34 tygodnia.a w szpitalu już leżałam od 27 tygodnia.
jedyny minus to taki ze przyjmuje prywatnie i nie jest tani.

aha i jeszcze wielkie gratulacje blizniaków.

ps.zapisz sie na spotkanie

reklama
hejka kobietki!
oj dzis caly dzien zabiegana i o maly wlos a nie wyladowalabym w szpitalu masakra:eek::eek::eek:

bylam na zakupach mala u babci i babcia az kazala jej temperature mierzyc bo nie dowierzala ze zdrowa i taka grzeczna:-D:-D:-D:-D

co do lekarza ja polecam Jacusia Sliwe no rewelka lekarz oaza spokoju, dokladny i naprawde mozna mu zaufac jak mi mowil ze wszystko wporzadku to tak musialo byc i spalam spokojnie choc wylewny to on nie jest i trzeba o wszystko pytac ale zawsze odpowiada rzeczowo i w razie problemow zawsze uspokaja:tak::tak::tak: ja w czasie ciazy za wizyte niewazne czy robil usg czy nie placilam tylko 60 zl ale sie podniosl teraz na 70 zl ale jak slysze ile biora w Rzeszowie to az mnie ciarki przechodza:baffled::baffled::baffled::baffled:

malutka zasnela po kapaniu bo przez dzien tyle atrakcji u babci bylo ze no nie bylo czasu na spanie...najwiecej smiechu bylo jak dziadek zaczal sie jej przedrzezniac a ta nie myslac wiele lap go za okulary ledwo je zlapal bo byly by sie stlukly:-D:-D:-D normalnie sie nauczyla i lapie za kolczyki naszyjniki itp i bije mnie po twarzy:-D:-D:-D tylko tatusia nie dotyka bo tatus ma brodke i kluje:-D:-D:-D

Do góry