reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!:happy2:
moje dzieci spia wiec ja mam chwilke czasu dla siebe i oczywiscie musiałam wejsc na bb.;-)
jak ja nie nawidze soboty,tyle pracy sprzatanie,gotowanie,pranie itd.i jeszcze ta pogoda dobijajaca-normalnie szok!!!!!:szok::szok::wściekła/y:

iwicik-kochana jak najbardziiej bede czekac na smsa.:tak:bede spokojniejsza o Ciebie jak mi cos naiszesz.
życze spokjnej i szczesliwej podrózy.uważaj na siebie.
pozdrowienia dla ani.;-)

marta-serdecznie witamy i zapraszamy do pisania.:-)
bardzo mi przykro z powodu utraty malenstwa.:-(
a na jakiej ul.w rzeszwie mieszkasz?
pozdrawiam.

reklama
Witam wszystkie mamusie z Rzeszowa :)
W prawdzie udzielam sie juz od pewnego czasu na BB sierpniowym ale postanowiłam dołaczyć tez do mamusi miasta w którym mieszkam :) fajnie by bylo miec kogos do spacerków :)
pozdrawiam wszytkie mamusie :)

hej

Ja korzystam u brata dorwalam na chwile kompa i chcialam wam tylko napisac ze dotarłam szczesliwie na slask troche nam zeszło ale musiałam co 1,5 godzinki ssie rozprostowac bo kregossłup dawał we znaki no i mala w brzuchu kopała chyb a jej tez było niewygodnie siedzac długo:-D:-D:-D:-D
Ja za chwilke kłade sie uz spac bo nogi mi spuchły chyba zmiana powietrza tez ma jakis wpływ na nie bo czuje ze az za bardzo sa napuchniete.:no::no::no::no:

Przy okazji witam nowa mamusie , jasne ze fajnie jest umowic sie i pospacerowac razem , napisz nam cos wiecej o sobie i pisz cokolwiek ci przyjdzie na mysl nie krepuj sie ze cos nie wypada napisać:-):-):-):-)

Witam w niedzielny dzionek rzeszowkie mamusie :) pogoda taka sobie widze wczoraj było ładniej. Hmm naprawde nie wiem co napisac o sobie hmm NO wiec może tak jak widac po suwaczku jestem w 27 tc bedzie chłopak tak lekarz przynajmniej mówi bo nie widzielismy siusiaczka termin mam na 4 sierpnia ale z usg mam późniejszą date 13 sierpień zobaczymy byle by byl zdrowy. Moja ciąza narazie przebiega wporządku od 11 maja zaczynam szkołę rodzenia w Profamili. To moje pierwsze dzidzi a moi rodzice są w Lublinie skąd ja tez pochodzę wiec musze miec jakas wiedze zeby sobie samej porazic no i dlatego decyzja o szkole rodzenia. A swoją drogą chodziłyscie już na takie zajęcia? o co w nich chodzi?
Hmm nie wiem naparwdę co pisac o sobie jak by cos zadawajcie pytania ja postaram się odpowiadać.
Iwcik oj współczuję ci tej podróży na śląsk ja wczoraj byłam w Bieszczadach to jakies 2 h drogi i pupa mi odpadała z bólu razem z kręgoslupem zresztą mój brzuszek jest coraz wiekszy wiec coraz mi ciezej, a no i co 30min snanie na siuski hehe ciezko sie w takim stanie podrózuje. A znasz moze płec?

pozdrawiam :)

Witam.dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: ale jakos czasu brak:zawstydzona/y:
MARTA KOLUMNEA witamy i zapraszamy do częstego udzielania się.
IWCIK widzę że już dobrze się czujesz oby tak dalej:tak::tak:uważaj na siebie i wypoczywaj jak najwiecej.
LIDKA ja Cię podziwiam że dajesz radę z bliźniakami ja bym chyba wymiękła:crazy:
A ja dalej na szkolenie latam i zupełnie nie mam czasu na nic wracam do domu to sprzątam ,sprzatam i sprzatam:wściekła/y: ale i tak jestem zadowolona w w tym domu zwariować można a tak przynajmniej idę do ludzi.

hej laski.:-)
witam sie i ja w ten niedzielny wieczór.niedziela beznadzejna:no::-(,brzydka pogoda,dzieciaki marudne(jak zawsze)i jak by tego było mało to alan ma teperature 38,2 kreski-nie kaszle,katarku też nie ma,nie :no:mam pojecia czemu goraczkuje(może na zeby????)wiec noc pewnie tez bedzie do d...!!!:-(
oby jutro było wszystko dobrze.:tak:

iwicik-super że szczesliwie dotarliscie na miejsce.
uważaj na siebie kochana i udanej imprezy.;-)

anek-witamy kochana.
nawet nie masz pojecia jak ci zazdroszcze tego wyjscia z domu.
a jak tam na tym szkoleniu?
do kiedy bedziesz chodzic jeszcze na nie?

kolumnea-witam serdecznie i zapraszamy do pisania.:tak:
a na jakiej ul.w rzeszowie mieszkasz?
moze jakies zdiecie swoje nam wkleisz?;-)

LIDKA szkolenie super bardzo ciekawe atmosfera wśród kursantow niesamowita zżyłyśmy się wszystkie jak klasa w szkole.Odkąd jeżdżę na ten kurs jestem w domu spokojniejsza mniej kłócę się z M i w ogóle lepiej się czuję.2 czerwca mamy zakończenie.

hej mamuski!!!
dzisiejsza noc była srtaszna.alan goraczkował a mikołaj dostał katar i budzil sie co 30 min.myslałam ze juz wyjde z siebie.teraz spia a ja mam czas by spokojnie kawke wypic i posiedziec na bb.obiad juz zrobiłam, pranie sie kreci jeszcze tylko musze podłoge umyc w kuchni ale to dopiero zrobie jak wypije kawke.

marta-to nie daleko mnie, ,bo ja mieszkam na kwiatkowskiego.

iwicik-jak tam po imprezce?
jak sie czujesz?
buziaki

reklama
Witam was mamusie :)
Pogoda sliczna dzis a ja w pracy kurcze wczoraj mogło tak być na spacerek byśmy wyskoczyli z moim P.
Mieszkam na Żwirki i Wigury wiec niedaleko was boczna Dąbrowskiego. Oj oj z tym zdjeciem ja wole sie nawet w lustrze teraz nie przygladać hehe a co mówic foteczki taki grubasek jestem.
Lidka podziwiam blizniak to szaleństwo ale potem sie soba sami zajma i bedziesz miala luz a jak jedynak to trzeba sie ciagle nim zajmowac. Zdroweczka dla maluchów a może to jakies uczulenie na pyłki lub coś teraz juz sie zaczeło pylenia. Mam nadzieje że szybciutko minie:)
pozdrawiam

Do góry