reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

anek-ale ja ci zazdroszcze że tak szybko z wagi spadasz.
ja to dalej na diecie,cwiczenia i nawet plastry zakupiłam i jak narazie nie chudne.:-:)no:
a na weekend planujemy wyjazd na soline(oczywiscie jak bedzie ładna pogoda)i trzeba sezon grilowania rozpoczac.;-):tak:

ja zaraz zmykam kapac moje dzieciaczki.
jak ja uwielbiam jak oni juz sa wykąpciane i spia i ja mam w tedy tylko czas dla siebie.;-)

reklama
Anek o matko jak ja bym chciała ważyc 64kg :-):-):-) ale jak urodze tez mam rowerek i bede jezdzic jak tylko bee miała z kim zostawic moja princeske:tak::tak::tak:

Lidka a ty chudzino z czego chcesz sie odchudzac z kosci na osci , chcesz na biletach autobusowych zaoszczedzic czy na paliwie bo na komarach latac mozna za darmo:-D:-D:-D

Ja troszke porobilam koło domu bo wszystko na podwórku mnie denerwowalo musialam poprzenosic kilka rzeczy:tak::tak::tak:dobrze zemi maksiu troszke pomógł bo sama nie dałabym sobie rady , jeszcze musze zwerbowac jutro meza zeby u sasiada zbił mi skrzynki na kwiatki bo moje stare sie rozwaliły jak walnełam kosiarka:-D:-D:-D

A wekeend spedze jutro wieczorkiem grill u szwagierki , w niedziele impreza w domu bo tesciowej urodziny , a w poniedziałek yyyyyyyyyyy nie wiem pewnie cos z znajomymi zaplanujemy :tak::tak::tak::tak:

iwicik-ja chudzina??????:eek:
kochana na zdieciach tak szczuplo wygladam a na żywo to szok!!!:szok::szok::szok:
a ty mialas wpasc do mnie i co?????????:tak::sorry:czekam i czekam i doczekac sie nie moge.teraz to nie masz sie jak wykrecic obiecalas ze przydziesz jak bedzie ciepło-wiec czekam.:tak:;-)

spoko spoko dotre do ciebie , obiecalam ze jak bedzie ciepło a tu dopiero dwa dni ciepła:-D:-D:-Dnie no ale serio pod koniec maja sie pokaze bo zaczynam rehabilitacje wszpitalu na górce:tak::tak:wiec bede codziennie w rzeszowie:tak::tak::tak:ale napewno wczesniej zadzwonie:-):-):-)

tak ty i ggruba przy mnie pozbedziesz sie kompleksów jak mnie zobaczysz:-D:-D:-D

hej laski!!!!:happy:
witam sie w ten duszny,pochmurny dzien.masakra jakie goraco:szok:(burza bezie jak nic)ja juz wszystk zrobilam i teraz odpoczywam.;-)dzieciaczki spia a M samochud myje.my dzis dzieci zostawiamy wieczorem z tesciami i zmykamy na grila do znajomych:tak:;-).(ma nadzieje że tym razem tesciowa :no:nie wywinie mi zadnego numeru tak jak ostatnio.):wściekła/y:
milego weekendu życzę!!!!!!!!!!!:-)

iwicik-trzymam za słowo.:tak:
a ty kochana masz prawo teraz byc gruba.a ja musze pozbyc sie tego mojego brzucha.:eek::-(

czesc mamuski!!!
widze że ja tylko czas znalazlam na bb.tak jak pisalam wczoraj bylismy na grilu i było super,a dzis my robimy grila wiec mam nadzieje ze nie bedzie padac i bedzie fajnie.
pogoda sie cos psuje,a szkoda bo bylo tak ladnie.
ja wrucilam z kscioła,M pojechal z krytianem do tesco,a ja mam czas by posiedziec na kapie.

Milego weekendu!!!

czesc dziewczyny

no i jak po weekendzie

u mnie nawet udany , w sobote poleniuchowalam w niedziele rodzinka sie zjechla bo tesciowej urodzinki , a w poniedziałek sasiedzi nas odwiedzili i posiedzielismy sobie fajnie do 21 dzieci sie wyszalały chyba az za bardzo bo mój maksiu w nocy gadał przez sen:-D:-D:-D
Rano tatus zawiózł dzieci do szkoły , a mamuska spala do 9 :-):-):-)

Pasuje sie ubrac i pojechac na zakupy bo w ldówce pustki a obiad jakis trzeba ugotowac:tak::tak::tak:

Zycze miłego dnia choc pogoda troche nie dopisuje:no:

hej laski!!!!
witam sie i ja po weekendzie.dzisiaj jest brzydka pogoda,pochmurno i pada.glowa mnie cos boli i nic mi sie nie chce.nawet z obiadem poszlam na latwizne i zrobilam pomidorowke i spagetti.(szybko sie robi)a ja dzisiaj nie mam weny i checi na gotowanie.
tak jak pisalam w niedziele robilismy grila u nas,ale pogoda nam sie popsula-srasznie padalo i grzmiało,ale to nam nie przeszkodziło w grilowaniu,kielbaska i karkowka sie piekla a my w domku piwko popijalismy i było super!!!!!!a wczoraj bylismy u mojej mamy i tez bylo fajnie.
jedyne czego załuje to tego ze pogoda nam sie nie udała bo w planach mielismy jechac na soline.no ale trudno-moze za tydzien bedzie ładnie to pojedziemy.

Hej laseczki:-):-) U mnie po weekendzie nawet okej.W niedzielę byłam z córeczka u mojej mamy do południa pogoda była fajna ale później okropna wracałam w deszczu:no:
W poniedziałek wybraliśmy się ze znajomymi na grilla akurat przestalo padać ale było strasznie mokro i nasze dzieci a było ich w sumie siedmioro w tym dwoje nie chodzących strasznie się wybłociły:no: moja mimo że miała gumiaki to i tak była cała mokra i dzisiaj już kaszle:no:
A dzisiaj powrót do rzeczywistości:wściekła/y: musiałam jechac na szkolenie.Poza tym pogoda okropna:crazy: a ja mam tyle prania:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej mamuski!!!:-)
ja dopiero teraz mam chwilke by sobie odpoczac.od rana mam cos do robienia,pranie,prasowaie,sprzatanie,gotowanie-zero odpoczynku.:no:a jak by tego bylo mało to cholernie mnie glowa boli i dzieci sa dzis strasznie marudne.:wściekła/y::no:a to wszystko przez ta beznadziejna pogode-niech sie juz cieplo zrobi bo czlowiek depresji moze sie nabawic.:-(

buziaczki!!!!

Do góry