reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hej laski

ja to noc i dzien mialam :no::no::no::no: poprostu trafilam z rana do szpitala :-:)-:)-(w nocy zaczelam krwawic i nie wiedziałam co sie dzieje i co robic dziecko spi meza nie ma a o 1 w nocy do kogo zadzwonic :no::no::no:masakra do rana siedziałam jak na szpilkach dziecko do szkoły i wio na szpital do lekarza , szybko badania usg no i uspokoił mnie troche lekarz , to nic z dzieckiem i łożysko tez ok , jaies krwawienie ze scianek , trzy dni lezenia w domu bo w szpitalu nie mogłam zostac bo jak dziecko w szkole ........:no:nie da rady mówie ze poleze w domu ,lekarz powiedział ze moze dojsc do jakies infekcji wiec gdybym czuła jakies pieczenie albo swedzenie to odrazu mam sie zgłosić spowrotem w szpitalu . takze teraz tylk lezec i czekac az wszystko wróci do formy no i chłopa na bok :tak::tak::tak: w nastepny poniedziałek wizyta kontrolna:tak:

reklama
iwicik-no to kochana teraz to nic nie rob tylko odpoczywaj,mam nadzieje ze wszystko bedzie juz ok.a dalej krwawisz?

moje dzieci jakos nie maja zamiaru isc spac,dzisiaj mi dali w d...wiec teraz M sie z nimi meczy.

witam
Lidka nocka nawet przespana obudziłam sie raz i muiałam isc sprawdzic bo bym nie zasneła , ale chyba wszystko dobrze bo tylko kilka kropeczek było, wiec poszłam dalej spac rano ok 7 sie obudziłam i znów poszłam sprawdzic wiec jak narazie nie ma rzadnych sladów krwi , wiec to chyba dobr znak , mała od rana sie rusza , bo wczoraj to nawet ruchów nie czułam ale to chyba ze stresu .......tak sobie to tłumaczyłam zeby sie troche uspokoić.

Mąż wrócił do domku zjedlismy sniadanie no i ja spowrotem do łóżka a on jeszcze pojechał z ojcem na druga wies po swinki, bo tesciowi sie ubzdurało ze bedzie chował bo na chrzciny sie przyda , a my nie chcemy bo mamy zaplanowane ze zamówimy sobie takiego całego pieczonego swiniaka tak do 60kg i zrobimy szwecki stół ze sałatkami i dodatkami:rofl2::rofl2::rofl2:

iwicik-kochana strasznie sie ciesze ze juz lepiej i że nie krwawisz.oby nigy wiecej ci sie juz to ne przytrafilo.pwiem ci ze strasznie martwie sie o ciebie i o twoja niunie,nie znamy sie,nigdy nie spotkalysmy sie ale normalnie strasznie przezywam to wszystko razem z tobą.uważaj kochana na siebie i pisz mi koniecznie co i jak.
buziaczki!!!

a ja dzis mam mega zły humor,i moje dzieci mi daja tak dzisiaj w d... że mam juz dosyc(z bezsilnosci to dzis sie popłakałam)a to wszystko wina pogody jest zimno,pada i wieje-kiedy sie wkącu cieplo zrobi?!!!
ja bylam dzis z moimi dziecmi na wizycie katrolnej w poradni wczesnej interwencji i u logopedy.moje szkraby sie bardzo dobrze rozwijaja i jest wszystko ok.i juz waża dosc duzo alan 10kg a mikołaj 9kg.wiec mam juz co nosic.

No faktycznie masz co nosić ,super ze maluchy sie dobrze rozwijają to najwazniejsze :tak::tak:dzieki Lidka za wsparcie bo faktycznie prawda ani sie nie widzialysmy ani nic i ja nawet ni myslałam ze na forum mozna znalezc bliska osobe z która mozna pogadac jak z dobra znajoma , tym bardziej ze ja wszystkich moich znajomych zostawilam na slasku a tutaj mam naprawde tylko dwie kolezanki, które tez maja po dwoje dzieci jedna w ciazy własnie z trzecim dzieckiem wiec tez jeszcze troche i nie bedziemy miec za duzo dla siebie czasu , przynajmniej tutaj moge sie wygadac to naprawde mi pomaga :-):-):-)czasami jest chwila ze chce sie cos powiedziec a nie ma do kogo , a my mamy takie super forum:-):-):-)

iwicik-ja tez sie cesze ze jest to forum i że znalazlam taka fajna dziewczyne jak ty.życze ci wszystkego co najlepsze i żebys bez zadnych problemow donosila ciaze.zawsze pisz co ci na serduchu lezy.a teraz jak sie czujesz?jest wszystko ok?
spokojnej nocki Ci życzę!!

tak dzieki jak narazie nie pojawiaja sie slady krwi wiec jestem troche spokojniejsza, czuje niewielkie skurcze ale biore magnez i nospe wiec to ma troche pomóc,ale najwazniejsze ze czuje jak Lenka sobie buszuje w brzuszku to mnie najbardziej uspokaja:-):-):-):-)
wzajemnie zycze spokojnej nocki:tak::tak::tak:

hej!!!:happy2:
witam sie z cholernym bólem głowy.:wściekła/y::-(to juz jest lekka przesada,cały tydzien pada i jest zimno(juz mam dosyc tej pogody):wściekła/y::wściekła/y:ja mam dzis cholernego lenia i stwierdziłam ze na obiad to nie bede sie przemeczac;-) i zrobie jajko sadzone mizeria i frytki!dzis na 18 ide do kosciola bo jest masza w 7 rocznice smierci mojego taty,wiec nie bedzie mnie do wieczora.

iwicik-kochana jak sie czujesz?jak nocka?

Hej hej
Witam wszystkie mamusie. Mieszkam w Rzeszowie. Jestem mamą 7 letniej Pati. A tydzień temu straciliśmy naszego drugiego dzidziusia w 12 tc :(((

reklama
Hej jestem

ale dzisiaj mam dzien nie mialam czasu zgladnąc jak był czas to zanełam i spałam 2 godzinki:-):-)
Lidka dzieki kochana normalnie wszystko chyba juz ok i przeszło nie plamie i nie ma sladów krwi wiec odetchnełam troche z ulga :tak::tak::tak: ale faktycznie pogoda daje popalic mnie tez nerwy biora bo nawet posiedziec przed domem nie mozna , wiec nie dziwie sie ze i ty nie dajesz rady

Ja jutro wyjezdzam na slask wiec nie bedzie mnie przez kilka dni ale jak co to moge sms ci wyslac :-):-):-)bo nawet sama nie wiem czy we wtorek czy srode wracamy bo maz ma urlop i nie wiem jak on sobie to rozplanowal pewnie wyjdzie z dnia na dzień:-D:-D:-D

Marta WITAMY SERDECZNIE i pisz o wszystkim , bardzo mi przykro z powodu straty malenstwa wiem co przezywasz bo ja tez mam dwa aniołki w niebie , a w tym tygodniu tez sie wystraszyłam bo zaczełam krwawic ale juz jest wszystko oki i moja córcia daje mocne kopniaki:-):-):-):-):-)

Do góry