reklama
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
agniechak straszne rzeczy piszesz brrrr, to przez poród tak ci się porobiło? w każdym razie powodzenia
sama nie wiem,miałam nacięcie,potem lekarz mnie szył dość długo i spaprał chyba to,w każdym bądz razie przy serduszkowaniu czuję straszny dyskomfort i nie mam wogóle ochoty na to.Rozmawiałam z kuzynką i mówiła mi,że to takie samo szycie jak po porodzie i trzebe się pomęczyć ok 6 tyg,aż się boję o tym myśleć,jak na razie nie zdecydowałam się jeszcze na to,bo jak pomyśle o bólu i ciągnięciu to mi się odechciewa wszystkiego.
Hej laski
widze ze forum funkcjonuje
ja wrócilam wczoraj ale nie dałam rady wejsc na kompa bo w domu sajgon a i rzec zy przywiezione ze slaska lezały w sypialni i dopiero dzisiaj zrobiłam z nimi porzadek , a jest troche tego bo siostra wszystko przywiozła mi dla dziecka:-):-):-):-)
Witam nowe mamusie
NO i tak znam płec bede miała dziewczynke :-):-):-):-)z czego sie ogromnie cieszę
Poczytałam was troszeczke bo chce jeszcze inne watki obskoczyc i dac znac ze wróciłam cała i zdrowa w całości :-):-):-)
Pozdrawiam was wszystkie kochane i do jutra , bede miała wiecej czasu :-):-):-)
widze ze forum funkcjonuje
ja wrócilam wczoraj ale nie dałam rady wejsc na kompa bo w domu sajgon a i rzec zy przywiezione ze slaska lezały w sypialni i dopiero dzisiaj zrobiłam z nimi porzadek , a jest troche tego bo siostra wszystko przywiozła mi dla dziecka:-):-):-):-)
Witam nowe mamusie
NO i tak znam płec bede miała dziewczynke :-):-):-):-)z czego sie ogromnie cieszę
Poczytałam was troszeczke bo chce jeszcze inne watki obskoczyc i dac znac ze wróciłam cała i zdrowa w całości :-):-):-)
Pozdrawiam was wszystkie kochane i do jutra , bede miała wiecej czasu :-):-):-)
Asia100
marzec'04, kwiecień'09
Iwcik a masz już imię dla malutkiej?
Hej
Asiu tak mam , mąż zdecydowal ze bedzie Lenka , bo ja wybieralam dla syna wiec jemu zostawiłam decyzje na córkę :-):-):-)
Ja od rana pranie robie puki słonko swieci bo to nawet nie wiadomo jak długo poswieci
Z rana juz sasiadeczka przyszła na kawkę , takze kawa zaliczona mąż w rzeszowie do firmy pojechal wiec sama w domciu bo maksiu w szkole:-):-):-)
Lidka jak tam dzieci zdrowe????????
Asiu tak mam , mąż zdecydowal ze bedzie Lenka , bo ja wybieralam dla syna wiec jemu zostawiłam decyzje na córkę :-):-):-)
Ja od rana pranie robie puki słonko swieci bo to nawet nie wiadomo jak długo poswieci
Z rana juz sasiadeczka przyszła na kawkę , takze kawa zaliczona mąż w rzeszowie do firmy pojechal wiec sama w domciu bo maksiu w szkole:-):-):-)
Lidka jak tam dzieci zdrowe????????
reklama
Agniecha a gdzie będziesz miała robioną tą plastykę? Ja niestety miałam podobnie, ale plastykę zrobiłam dopiero 4 lata po porodzie... (w Rzeszowie na Lwowskiej).Lidka będę miała robioną plastykę krocza tak żeby to wyglądało jak przed porodem,bo jak na razie to mam tylko supełek przy odbycie a reszta na wierzchu
Podziel się: