reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Lidka będę miała robioną plastykę krocza tak żeby to wyglądało jak przed porodem,bo jak na razie to mam tylko supełek przy odbycie a reszta na wierzchu

reklama
agniechak-o matko!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:!a czemu tak masz?

asia-witamy i zapraszamy do pisania!!!!

Ostatnia edycja:
sama nie wiem,miałam nacięcie,potem lekarz mnie szył dość długo i spaprał chyba to,w każdym bądz razie przy serduszkowaniu czuję straszny dyskomfort i nie mam wogóle ochoty na to.Rozmawiałam z kuzynką i mówiła mi,że to takie samo szycie jak po porodzie i trzebe się pomęczyć ok 6 tyg,aż się boję o tym myśleć,jak na razie nie zdecydowałam się jeszcze na to,bo jak pomyśle o bólu i ciągnięciu to mi się odechciewa wszystkiego.

agniechak-co za lekarz??????????:wściekła/y::wściekła/y:
jak mugł Ci cos takiego zrobic.
i jak to masz wszystko na zewnątrz?
wcale ci sie nie dziwie ze nie:no: masz ochoty na sexs.

Hej laski

widze ze forum funkcjonuje
ja wrócilam wczoraj ale nie dałam rady wejsc na kompa bo w domu sajgon a i rzec zy przywiezione ze slaska lezały w sypialni i dopiero dzisiaj zrobiłam z nimi porzadek , a jest troche tego bo siostra wszystko przywiozła mi dla dziecka:-):-):-):-)

Witam nowe mamusie

NO i tak znam płec bede miała dziewczynke :-):-):-):-)z czego sie ogromnie cieszę:tak::tak::tak:

Poczytałam was troszeczke bo chce jeszcze inne watki obskoczyc i dac znac ze wróciłam cała i zdrowa w całości :-):-):-)

Pozdrawiam was wszystkie kochane i do jutra , bede miała wiecej czasu :-):-):-)

Hej

Asiu tak mam , mąż zdecydowal ze bedzie Lenka , bo ja wybieralam dla syna wiec jemu zostawiłam decyzje na córkę :-):-):-)

Ja od rana pranie robie puki słonko swieci bo to nawet nie wiadomo jak długo poswieci:-D:-D:-D
Z rana juz sasiadeczka przyszła na kawkę , takze kawa zaliczona mąż w rzeszowie do firmy pojechal wiec sama w domciu bo maksiu w szkole:-):-):-)

Lidka jak tam dzieci zdrowe????????

reklama
Lidka będę miała robioną plastykę krocza tak żeby to wyglądało jak przed porodem,bo jak na razie to mam tylko supełek przy odbycie a reszta na wierzchu
Agniecha a gdzie będziesz miała robioną tą plastykę? Ja niestety miałam podobnie, ale plastykę zrobiłam dopiero 4 lata po porodzie... (w Rzeszowie na Lwowskiej).

Do góry