reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!:happy2:
moje dzieci spia wiec ja mam chwilke czasu dla siebe i oczywiscie musiałam wejsc na bb.;-)
jak ja nie nawidze soboty,tyle pracy sprzatanie,gotowanie,pranie itd.i jeszcze ta pogoda dobijajaca-normalnie szok!!!!!:szok::szok::wściekła/y:

iwicik-kochana jak najbardziiej bede czekac na smsa.:tak:bede spokojniejsza o Ciebie jak mi cos naiszesz.
życze spokjnej i szczesliwej podrózy.uważaj na siebie.
pozdrowienia dla ani.;-)

marta-serdecznie witamy i zapraszamy do pisania.:-)
bardzo mi przykro z powodu utraty malenstwa.:-(
a na jakiej ul.w rzeszwie mieszkasz?
pozdrawiam.

reklama
Witam wszystkie mamusie z Rzeszowa :)
W prawdzie udzielam sie juz od pewnego czasu na BB sierpniowym ale postanowiłam dołaczyć tez do mamusi miasta w którym mieszkam :) fajnie by bylo miec kogos do spacerków :)
pozdrawiam wszytkie mamusie :)

hej

Ja korzystam u brata dorwalam na chwile kompa i chcialam wam tylko napisac ze dotarłam szczesliwie na slask troche nam zeszło ale musiałam co 1,5 godzinki ssie rozprostowac bo kregossłup dawał we znaki no i mala w brzuchu kopała chyb a jej tez było niewygodnie siedzac długo:-D:-D:-D:-D
Ja za chwilke kłade sie uz spac bo nogi mi spuchły chyba zmiana powietrza tez ma jakis wpływ na nie bo czuje ze az za bardzo sa napuchniete.:no::no::no::no:

Przy okazji witam nowa mamusie , jasne ze fajnie jest umowic sie i pospacerowac razem , napisz nam cos wiecej o sobie i pisz cokolwiek ci przyjdzie na mysl nie krepuj sie ze cos nie wypada napisać:-):-):-):-)

Witam w niedzielny dzionek rzeszowkie mamusie :) pogoda taka sobie widze wczoraj było ładniej. Hmm naprawde nie wiem co napisac o sobie hmm NO wiec może tak jak widac po suwaczku jestem w 27 tc bedzie chłopak tak lekarz przynajmniej mówi bo nie widzielismy siusiaczka termin mam na 4 sierpnia ale z usg mam późniejszą date 13 sierpień zobaczymy byle by byl zdrowy. Moja ciąza narazie przebiega wporządku od 11 maja zaczynam szkołę rodzenia w Profamili. To moje pierwsze dzidzi a moi rodzice są w Lublinie skąd ja tez pochodzę wiec musze miec jakas wiedze zeby sobie samej porazic no i dlatego decyzja o szkole rodzenia. A swoją drogą chodziłyscie już na takie zajęcia? o co w nich chodzi?
Hmm nie wiem naparwdę co pisac o sobie jak by cos zadawajcie pytania ja postaram się odpowiadać.
Iwcik oj współczuję ci tej podróży na śląsk ja wczoraj byłam w Bieszczadach to jakies 2 h drogi i pupa mi odpadała z bólu razem z kręgoslupem zresztą mój brzuszek jest coraz wiekszy wiec coraz mi ciezej, a no i co 30min snanie na siuski hehe ciezko sie w takim stanie podrózuje. A znasz moze płec?

pozdrawiam :)

Witam.dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: ale jakos czasu brak:zawstydzona/y:
MARTA KOLUMNEA witamy i zapraszamy do częstego udzielania się.
IWCIK widzę że już dobrze się czujesz oby tak dalej:tak::tak:uważaj na siebie i wypoczywaj jak najwiecej.
LIDKA ja Cię podziwiam że dajesz radę z bliźniakami ja bym chyba wymiękła:crazy:
A ja dalej na szkolenie latam i zupełnie nie mam czasu na nic wracam do domu to sprzątam ,sprzatam i sprzatam:wściekła/y: ale i tak jestem zadowolona w w tym domu zwariować można a tak przynajmniej idę do ludzi.

hej laski.:-)
witam sie i ja w ten niedzielny wieczór.niedziela beznadzejna:no::-(,brzydka pogoda,dzieciaki marudne(jak zawsze)i jak by tego było mało to alan ma teperature 38,2 kreski-nie kaszle,katarku też nie ma,nie :no:mam pojecia czemu goraczkuje(może na zeby????)wiec noc pewnie tez bedzie do d...!!!:-(
oby jutro było wszystko dobrze.:tak:

iwicik-super że szczesliwie dotarliscie na miejsce.
uważaj na siebie kochana i udanej imprezy.;-)

anek-witamy kochana.
nawet nie masz pojecia jak ci zazdroszcze tego wyjscia z domu.
a jak tam na tym szkoleniu?
do kiedy bedziesz chodzic jeszcze na nie?

kolumnea-witam serdecznie i zapraszamy do pisania.:tak:
a na jakiej ul.w rzeszowie mieszkasz?
moze jakies zdiecie swoje nam wkleisz?;-)

LIDKA szkolenie super bardzo ciekawe atmosfera wśród kursantow niesamowita zżyłyśmy się wszystkie jak klasa w szkole.Odkąd jeżdżę na ten kurs jestem w domu spokojniejsza mniej kłócę się z M i w ogóle lepiej się czuję.2 czerwca mamy zakończenie.

hej mamuski!!!
dzisiejsza noc była srtaszna.alan goraczkował a mikołaj dostał katar i budzil sie co 30 min.myslałam ze juz wyjde z siebie.teraz spia a ja mam czas by spokojnie kawke wypic i posiedziec na bb.obiad juz zrobiłam, pranie sie kreci jeszcze tylko musze podłoge umyc w kuchni ale to dopiero zrobie jak wypije kawke.

marta-to nie daleko mnie, ,bo ja mieszkam na kwiatkowskiego.

iwicik-jak tam po imprezce?
jak sie czujesz?
buziaki

reklama
Witam was mamusie :)
Pogoda sliczna dzis a ja w pracy kurcze wczoraj mogło tak być na spacerek byśmy wyskoczyli z moim P.
Mieszkam na Żwirki i Wigury wiec niedaleko was boczna Dąbrowskiego. Oj oj z tym zdjeciem ja wole sie nawet w lustrze teraz nie przygladać hehe a co mówic foteczki taki grubasek jestem.
Lidka podziwiam blizniak to szaleństwo ale potem sie soba sami zajma i bedziesz miala luz a jak jedynak to trzeba sie ciagle nim zajmowac. Zdroweczka dla maluchów a może to jakies uczulenie na pyłki lub coś teraz juz sie zaczeło pylenia. Mam nadzieje że szybciutko minie:)
pozdrawiam

Do góry