reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

ja mam dzis dolujacy dzien od rana placze:-:)-:)-( (no moze nie od samego bo dosc dlugo PIotr pozwolil mi pospac juz nie pamietam kiedy spalam do 10:30:szok::szok::szok::szok: ) snil mi sie dzis tata i tak sobie jakos nie moge z tym poradzic bo to bylo tak realne tata jakby czekal na mnie byl usmiechniety elegancko ubrany taka jasnosc bila od niego uscisnal mnie ja zapytalam czy mu tam dobrze on sie tylko usmiechnal i powiedzial ze musi juz isc...strasznie mi go brakuje:-:)-:)-:)-:)-:)-(

a Piotrek jak nigdy dzis odmowil zupelnie jedzenia no poza sniadaniem bo jak tylko otworzyl oczy to zawolal mama mniam:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
moja w końcu wychodzi na prostą, tydzień byłam z nią w domu, i jeszcze trzy dni przede mną, niestety żłobek rozpoczął u nas sezon chorobowy, póki co więcej jej tam nie ma niż jest...

Witajcie, chciałabym dołączyć do Was:)
Jestem mamą 7 miesięcznego chłopca, mieszkam w okolicach Rzeszowa, chętnie z Wami pogadam bo już mnie dobija to siedzenie w domu. Szkoda tylko, że ostatnio widzę tak mało postów.

Proszę kilka słów o mnie :)
Mam 24 lata, mieszkam 20km od Rzeszowa, na razie jestem na urlopie rodzicielskim. Do pracy wracam w okolicach kwietnia, więc jeszcze troszkę czasu mi zostało. Całe dnie spędzam z synkiem i czasami z chęcią bym z kimś porozmawiała.

Monika, to jesteś o rok ode mnie młodsza :) Ja mam 1,5 rocznego synka i jestem na początku 2 ciąży. Zamieszanie z poplątaniem. Napisz coś więcej o sobie bo chciałybyśmy Cię trochę poznać zanim dołączysz na facebooku bo tam nasze konta są odtajnione i o anonimowości już nie ma mowy hehe.Skąd dokładnie jesteś? My jesteśmy "porozrzucane", trochę Rzeszów, Sędziszó, Głogów, Kamionka, inne miejsca... Ale spotykamy się zazwyczaj w Rzeszowie. Miałabyś kiedyś ochote spotkac się z nami? Jesteś mobilna, miałabyś jak dotrzeć do Rzeszowa?

reklama
Kochaneczka dokładnie jestem z Błażowej :) Jest ktoś jeszcze na forum z tej miejscowości?
Z chęcią po jakimś czasie oczywiście jeżeli mnie przyjmiecie :p bym sie z Wami spotkała, mam samochód więc nie ma problemu z dojazdem do Rzeszowa:)
Będąc w ciąży nie raz sobie myślałam, jak musi być ciężko mamom, które mają już dzieci właśnie w takim wieku 1-2 latka. Tym bardziej, że końcówkę ciąży to już miałam się bardzo oszczędzać, uważać a najlepiej to leżeć. Także podziwiam :)
Ale przyznam, że i ja marzę o 2 maluszku :)
Choć teraz mój daje mi popalić, idą górne jedynki i maruda jak nigdy, do tego pobudki w nocy nawet po 4-5! razy. Czasami ledwo żyję a po zmianie czasu to już w ogóle wstaje o 5 co nigdy mu się nie zdarzało bo wstawał najwcześniej przed 7.

Do góry