Rena28
Fanka BB :)
witamy kolejna mame a te ktore sie pojawily kiedys tam i zamilkly moze sie odezwa? joasia ja tez jestem w ciazy ale u mnie to juz 3 no i ja juz jestem w koncowce koniec 35 tyg 2 grudnia planowana cesarka choc dzis tyle stresu bylo ze sie smialam ze jak nic beda mnie wiezc do szpitala i wczesniej urodze tydz temu mialam jakies dziwne plamienie ale wszystko jest ok czekam na grudzien...
mila bardzo mi przykro...wiesz powiedzialabym Ci ze czas leczy rany ale na sobie wiem ze nie, pewnie ze poronienie we wczesnej ciazy to co innego niz strata kogos z kim spedzilo sie 31 lat ale to zawsze strata a czas ran nie leczy tylko przyzwyczaja do bolu ale Tobie bedzie latwiej sie pozbierac i zyc niz mi:---(
mila bardzo mi przykro...wiesz powiedzialabym Ci ze czas leczy rany ale na sobie wiem ze nie, pewnie ze poronienie we wczesnej ciazy to co innego niz strata kogos z kim spedzilo sie 31 lat ale to zawsze strata a czas ran nie leczy tylko przyzwyczaja do bolu ale Tobie bedzie latwiej sie pozbierac i zyc niz mi:---(
Ostatnia edycja: