reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Iwcik jest z Blazowej tyle ze Blazowa to dosyc duza jest :-D:-D:tak::tak::tak: kuzynka mojego meza ma meza z Blazowej wiec hehe tez znam kilka osob:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: ja mam problem z usypianie Piotrka w dzien jest tak ciezki ze trudno mi zapanowac nad nim dzis probowalam ponad godz 2 podejscia Milenka padla w 15 min a ten nie :no::no::no: przynajmniej jedno mialam z glowy normalnie wszystko u niego jest na nie nie nie i nie czyli bunt dwulatka mamy:no::no::no: no i godz 19 zasnal na siedzaco na dywanie:-D:-D:-D papla sie zrobila wszystko powtarza tyle ze belkocze przez ten jezyk ale byle do czwartku i potem bedzie juz tylko lepiej.... nogi mi puchnal od wczoraj masakra jest a juz sie cieszylam ze bedzie ok:no::no::no:

reklama
laski jutro wielki dzien panikuje juz i mam mega stresa bo nie wiem jak ja oddam dziecko na sale tak samo on bedzie plakal za mna:no::no::no: niby to prosty zabieg ale w uspieniu pewnie jakbym w ciazy nie byla to inaczej bym to przezywala a teraz w tym stanie to ja taka miekka jestem ze masakra:-:)-:)-( ide spac choc nie wiem czy zasne bo pobudka 5 rano o 7:15 musimy byc juz na oddziale....

witam
z ciekawości tu zajrzałam. Ostatnio czytałam artykuł o klubach mam i byłam ciekawa czy w Rz coś takiego funkcjonuje :tak:
spotykacie się w realu czy tylko tu rozmawiacie?
ja póki co i tak jestem uziemiona ale po porodzie fajnie będzie z innymi mami z okolic się spotkać albo pogadać. pozdrawiam

edit. troszkę poczytałam i widzę, że macie grupę na fb i się spotykacie

Ostatnia edycja:
Hej.
RENA daj znac jak mały po zabiegu?
Ja mam z małym wizytę u audiologa w Rzeszowie 7 listopada i tez panikuję bo ma miec badanie słuchu w trakcie snu tylko ze mój zasypia w dzien tylko w swoim łózeczku, niewiem czy dam radę.
Jakby ktoras chciała się ze mna spotkac w tym dniu to zapraszam.

heh matka przezyla dziecko cale :-D:-D mega stres ale do przezycia oczywiscie poplakalam sie jak mi go zabrali ale wsio trwalo niecale 10 min wiec w sumie dlugo sie nie stresowalam...wszelkie wklocia pobierania krwi po syropie tzw "glupim jasiu" wiec nawet nie plakal bardzo a mnie kazali siedziec na korytarzu co by mnie nie trzebabylo wiezc pietro nizej na porodowke :-D:-D:-D:-D dzielnie to zniosl narkoze i wogole wybudzil sie super bez problemow wszyscy byli w szoku ze zachowuje sie jakby zabiegu nie mial spiewal i zabawial caly oddzial dal czadu ze nas wczesniej wypuscili bo innym przeszkadzal jak zaczal robic slizgi na korytarzu i spiewac :-D:-D:-D aaaa najwazniejsze to lekarz dentysta obecny przy zabiegu zauwazyl ze nie tylko wedzidelko jezyka jest krotkie a rowniez wargi gornej i przycieli rowniez i to (podejrzewam ze to przyczynilo sie do tego ze ma wade zgryzu bo mial warge zrosnieta z dziaslem a nikt tego nie zauwazyl) wiec pod jezykiem jest ok ale pod warga ma zalozone szwy mamy diete polplynna i chlodna ale wes wytlumacz dziecku ze mu chleba nie dam czy kotleta:no::no::no: popijamy gryzik i zimne jogurty ale jezyka nie umie wystawic wiec musze z nim cwiczyc zeby miesnie wyrobic i zapisac sie dologopedy potem musimy jeszcze bilans na 2 latka zaliczyc mam na to az m-c do porodu a tu ciuchy trza poprac i poprasowac torba do szpitala niespakowana polowe rzeczy jeszcze nie mam:no::no::no: nogi mi od tyg puchnal najbardziej prawa tzn stopy od kostki w dol masakra ciezko mi chodzic....

jane witaj!

Rena fajnie, że się wszystko udało...

moja dziś miała drugi dzień bez drzemki i przed 19 nie miałam dziecka, ciekawe tylko kto jutro wstanie o 6?

Cześć mamusie.
Długo mnie było ale właśnie przeczytałam wszystkie wpisy :) Któraś mama pytała na kiedy mam termin, no więc już nie mam terminu bo poroniłam :( byłam załamana nie umiałam sobie poradzić. Bardzo mi pomógł mąż. I teraz niekoniecznie chce mieć kolejne dzieci. Jest mi dalej ciężko. Jagódka ma już 10 miesięcy i mnie trochę przeraża bo już sama chodzi! Wydaje mi się, że to trochę za wcześnie.... Po nowym roku przeprowadzamy się znowu :/ Tym razem do Krakowa. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wrócimy do Rzeszowa bo bardzo mi się tu podoba. Pozdrawiam

reklama
Witam Dziewczyny ;-)
Dołączam do Rzeszowianek :happy2: fajnie, że jest Was tyle na tym forum :-)

mila81 głębokie wyrazy współczucia. Ja poroniłam ponad rok temu i to w bardzo wczesnej ciąży i długo nie mogłam się otrząsnąć, ale teraz widzę, że czas leczy rany i najlepszym lekarstwem dla mnie była kolejna ciąża. Będzie dobrze. Życzę powodzenia.

Ostatnia edycja:
Do góry