reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Na pewno wszystko będzie dobrze, rozumiem, że tęsknisz, ale Małej na pewno nie jest źle, przecież nie zostawiłaś jej samej. Teraz myśl o sobie i o Maleństwie, nie denerwuj się, już niedługo zobaczysz się z córeczką na pewno :)

reklama
Już jest znacznie lepiej :) Najprawdopodobniej do piątku wyjdziemy do domku :) Wczorajszy dzień dał mi powera bo mąż z Jagódką przyszedł :D Jestem dobrej myśli. :)

Mila - super. Trzymam kciuki zeby ok wszystko było.

DZIEWCZĘTA DZIS PROMOCJA NA JEDZONKO DLA DZIECIE W DROGERIACH ROSSMANN. - 25% DLA POSIADACZY KARTY.

jaki tu spokoj nanana nic sie nie dzieje nananana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ej co z Wami????????? ja sie pochwale mamy w polowie pierwsza piatke druga w drodze:szok::szok::szok::szok: szok zero objawow ze cos wylazi typu napuchniete dziasla jednej nocy troche plakal nie wiedzialam dlaczego dzis patrze i szok:szok::szok: teraz juz wiem czemu uciekal przed myciem zebow a plakal w nieboglosy jak na sile probowalam choc odrobine je poczyscic no i skad katar mamy teraz wiadomo i ze nie chce jesc to tez juz wiem dlaczego:-D:-D:-D strasznie szybko Milena piatki miala przed 3 rokiem a ten 2 nie ma no a powiedziec Wam ile ma wzrostu? jakies 95-96 cm:szok::szok::szok: normalnie zaczynam ubierac ciuchy na 3-4 lata bo na 2-3lata takie na styk:no::no::no::no:

U mnie totalna załamka...:( Filip znowu zapalenie oskrzeli. Trzeci raz! Ręce mi opadły.
Macie może jakiegoś dobrego i sprawdzonego pulmonologa dziecięcego z naszych okolic?

Założyłam konto na fb :p Macie jeszcze tą swoją grupę z babyboom? Dzieje się tam co? Zapodajcie linka czy co :))

hej, i nas dopadło choróbsko... wszystkich... m 4 tydzień, ja drugi kończę, a mała pochodziła 1,5 tyg do żłoba a potem katar a teraz sikanie, wczoraj dostała antybiotyk i następny tydzień w domu, i tak wrzesień minie a mała nie zaaklimatyzowana i znowu będę musiała wziąć wolne...

z dziećmi nie przewidzisz ale naprawdę mam nadzieję, że jak już wyzdrowieje to chwilę będzie spokój...

witam jestem tu nowa :p jestem mama 1,5 rocznego synka mieszkam w Rzeszowie na 1000leciu może jakaś mama z dzieckiem jest chętna na spacerki a nawet zabawe u nas w domu zależny mi aby dziecko miało kontakt z rówieśnikami

izka witaj, mieszkałam na 1000-leciu (tam się poczęło nasze szczęście), ale teraz mieszkamy na Nowym Mieście...

moja po chorobie w ubraniu, pełnym pampersie, butach profilaktycznych i z butlą mleka w ręce waży 10 kg... ale jest nadzieja na lepsze bo zaczęła trochę lepiej wcinać...

reklama
Do góry