reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Na pewno wszystko będzie dobrze, rozumiem, że tęsknisz, ale Małej na pewno nie jest źle, przecież nie zostawiłaś jej samej. Teraz myśl o sobie i o Maleństwie, nie denerwuj się, już niedługo zobaczysz się z córeczką na pewno :)

reklama
Już jest znacznie lepiej :) Najprawdopodobniej do piątku wyjdziemy do domku :) Wczorajszy dzień dał mi powera bo mąż z Jagódką przyszedł :D Jestem dobrej myśli. :)

Mila - super. Trzymam kciuki zeby ok wszystko było.

DZIEWCZĘTA DZIS PROMOCJA NA JEDZONKO DLA DZIECIE W DROGERIACH ROSSMANN. - 25% DLA POSIADACZY KARTY.

jaki tu spokoj nanana nic sie nie dzieje nananana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ej co z Wami????????? ja sie pochwale mamy w polowie pierwsza piatke druga w drodze:szok::szok::szok::szok: szok zero objawow ze cos wylazi typu napuchniete dziasla jednej nocy troche plakal nie wiedzialam dlaczego dzis patrze i szok:szok::szok: teraz juz wiem czemu uciekal przed myciem zebow a plakal w nieboglosy jak na sile probowalam choc odrobine je poczyscic no i skad katar mamy teraz wiadomo i ze nie chce jesc to tez juz wiem dlaczego:-D:-D:-D strasznie szybko Milena piatki miala przed 3 rokiem a ten 2 nie ma no a powiedziec Wam ile ma wzrostu? jakies 95-96 cm:szok::szok::szok: normalnie zaczynam ubierac ciuchy na 3-4 lata bo na 2-3lata takie na styk:no::no::no::no:

U mnie totalna załamka...:( Filip znowu zapalenie oskrzeli. Trzeci raz! Ręce mi opadły.
Macie może jakiegoś dobrego i sprawdzonego pulmonologa dziecięcego z naszych okolic?

Założyłam konto na fb :p Macie jeszcze tą swoją grupę z babyboom? Dzieje się tam co? Zapodajcie linka czy co :))

hej, i nas dopadło choróbsko... wszystkich... m 4 tydzień, ja drugi kończę, a mała pochodziła 1,5 tyg do żłoba a potem katar a teraz sikanie, wczoraj dostała antybiotyk i następny tydzień w domu, i tak wrzesień minie a mała nie zaaklimatyzowana i znowu będę musiała wziąć wolne...

z dziećmi nie przewidzisz ale naprawdę mam nadzieję, że jak już wyzdrowieje to chwilę będzie spokój...

witam jestem tu nowa :p jestem mama 1,5 rocznego synka mieszkam w Rzeszowie na 1000leciu może jakaś mama z dzieckiem jest chętna na spacerki a nawet zabawe u nas w domu zależny mi aby dziecko miało kontakt z rówieśnikami

izka witaj, mieszkałam na 1000-leciu (tam się poczęło nasze szczęście), ale teraz mieszkamy na Nowym Mieście...

moja po chorobie w ubraniu, pełnym pampersie, butach profilaktycznych i z butlą mleka w ręce waży 10 kg... ale jest nadzieja na lepsze bo zaczęła trochę lepiej wcinać...

reklama
Do góry