reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc mamuski wieczorem.
kurcze mój krystek mam goraczke:-(nagle go ta teperatura wziela.a ja nie nawidze jak mam goraczke bo strasznie cieżko jest u zbic.skarży sie ze go gardlo boli,mam nadzieje ze to nic powaznego nie bedzie.chyba przesadzil z basenem.
moje dzieci juz spia a ja sie tak strasznie najadłam czeresni ze nie wiem co to bedzie:no:mozliwe ze z toalety nie wyjde:-D:-D:-D

dobranoc:-)

iwicik-kochana,to faktycznie wszystko naraz spadlo na ciebie.ale tak to jest ze jak sie wali to wszystko.a tesc na cos chorował?moze dostał udaru?
a ja zaciskam kciuki żeby to u Ciebie nie bylo zatrucie i zebys do szpitala nie musiała isc.

reklama
Witam dziewczynki
Upał znow straszny. Ale ja na szczescie daje jakos rade moje kochanie kupiło mi wiatraczek wiec da sie przeżyc w domku. Tylko ze ja mam dzis wizytę u gin i nie wiem jak wytrzymam ten spacer i jeszcze potem powrót do mieszkanka a ja na 4 pietrze oj ciezko bedzie.

Iwcik oj no to nie ciekawie u ciebie powiem ci, mam nadzieje ze wszystko sie ułozy. Daj znac co tam z teściem no i oczywiscie jak badania ale ja mysle ze to pogoda nas wykancza bo ja przeciez nie mam zadnego zatrucia a też puchne no to jak ty musisz puchnac jak ty masz juz te objawy od 5 miesiaca.

Spotkanko by sie przydało macie racje ale poczekajcie jak urodzimy bo ja osobiscie teraz to nie mam ochoty nigdzie sie pokazywac no i nie bardzo juz moge chodzic. Ale po porodzie jestem za :)

lidka zdrowka dla Krystka, niestety w taki upal to tylko basen zimna woda i lody a przeciez czesto choroba gwarantowana wtedy. Oby mu ta temperatuta szybko zeszla.

pozdrawiam was dam znac jak wroce od lekarza

hej mamuski!!!
matko ale grzeje od samego rana.w domu to mam chyba ze 30*dzieci mamrudne nie chca spac ale z jednej strony im sie nie dziwie w taki upał to cieżko zasnac.
mój m pojechal z krystianem do lekarza bo znowu rano ,ial goraczke i mówi ze go gardło boli.zobaczymy co lekarz powie mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny.
a ja dzisiaj sie obijam na obiad bedzie jajko sadzone,frytki i mizeria-nie chce mi sie nic gotowac a tym bardziej jesc.

pozdrawiam
miłego dnia.:-)

kolumnea-koniecznie daj znac jak tam po wizycie

witam ponownie
lidka no grzeje grzeje niezle wszyscy jestesmy marudni a co dopiero maluszki.
Własnie wrocilam od lekarki u mnie wszytko super mały juz wazy 3,1 kg wiec nie taki maly lożysko zaczyna dojrzewac no wiec moge rodzic hehe u mnie puchniecie nog to juz organizm wode zbiera na podród. Lekarka mi zabronila kupywac zele kazala nie solic nie pieprzyc nie przyprawiac i nogi do góry.
Ja dzis bede wsówac caly dzien bób i czeresnie hehe mam wilczy apetyt od wczoraj, normalnie budze sie w nocy i jestem taka glodna ze prawie mdleje z glodu maly niezle ciagnie. Bedzie maly grubasek chyba hehe

Iwcik
czekam na relacje od lekarza mam nadzieje ze bedzieszz miala takie dobre wiesci jak ja:)
a gdzie sie podziala reszta dziewczyn?

Witajcie dziewczynki....chwilke mnie nie było, ale rozjazdy nagłe wypadły. Te upały robią z ludzmi byle co. Straszne, dlatego iwcik mam nadzieje ze tescia tylko lekko przegrzało, daj znac co i jak - swoja drogą to dziwne ze na sanok go wiezli:/
Byłam wczoraj na badanich i na tescie glukozy- rety jeszcze nigdy nie zrobiło mi sie tak słabo jak po wypiciu tego "lukru", cały dzień byłam nie do życia, głowa tempa i zakręcona - bałam sie ze wykaże mi cukrzyce ciążową, zwłaszcza ze w rodzinie występuje. Dzis odebrałam wyniki i zdziwienie totalne- nie dość ze nie mam cukrzycy to przed wypiciem glukozy miałam 63 mg/dl we krwi (norma to od 70-115) a po wypiciu glukozy i pomiarze po godzinie- 56 mg/dl. Dziwne to troszke, że tak nisko a ja sie zastanawiam co mnie tak do czekolady ciągnie. Normalnie to kostka dwie a teraz w ciąży codziennie po 2 tabliczki bym j adła :D Troche martwi mnie spadek krwinek czerwonych...musze zaczac pić sok z buraków i coś robić zeby się poniosły - mam 35%, a norma to 38%. Może macie jakieś dobra sposoby?

kolumnea ciesze sie i zazdroszcze ze już zblizasz sie do godziny zero i nareszcie utulisz maleństwo. Już masz co dzwigac a z tym apetytem to chyba każda z nas przechodzi fale głodu, ja raz nie moge opanowac apetytu a za 2 tygodnie moglabym tylko wode pic :)

hej laski popoludniowo.
ja tak na chwile wpadam powiedziec wam że mój krystek ma angine:-(i niestety ma antybiotyk.teraz walcze u niego z goraczka bo jak wrucił od lekarza mial 38-5 kresek a teraz ma 38.
moje dzieci poszly spac a ja siedze z moim krystiankem.
jak ja nienawidze jak moje dzieci sa chore.:-:)wściekła/y:

witam mamusie
aga_bana ten spadek to chyba w ciazy norma niestety ja bralam witaminki od 17 tc do 26 tc i moze dzieki temu moje wyniki sa super. Odłozylam witaminki bo mnie przestraszyli ze dzidzi urosnie kolosalne po witaminach. Feminatal brałam.
Oj zaczynam panikowac przed porodowką oj oj. Dzis juz u mnie na forum sierpniowym dziewczyna sie rozpakowała a mnała ten sam termin co ja. Z tym apetytem to powiem ci ze kurcze przez cała ciaze jesc jadłam i mialam apetyt ale kurcze teraz to masakra normalnie az nie wiem zabiła bym za jedzenie, brzuch głodny strasznie boli w zyciu tak nie mialam. teraz mogla bym cały czas jesc.
Asia dziekuje :)

hej laski

ja rano byłam na badaniach ale wyniki bede miała dopiero jutro popołudniu wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc :tak:po badaniach zaraz przyjechala moja mama to została mi w domu z dzieckiem i tesciowa a ja pojechalam do tescia na Sanok masakra jaki upał a w szpitalu tak goraco ze czułam jak mi nogi puchna zero klimatyzacji w całym szpitalu szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tesc nigdy na nic nie chorował ani nie bral zadnych tabletek , mi tez wydawało sie ze dostał udaru ale lekarz neurolog nie potrafi na 100% powiedziec musza mu zrobic tomografie głowy bo najprawdopodobniej został uszkodzony mużdżek bo ma lekko niewładną prawa strone , reka noga i twarz inaczej odbieraja impulsy z zewnątrz ale powiedziala ze to jest odwracalne i cały czas ma zawroty głowy i na wymioty go naciąga , wiec jutro musze tam znów jechac :baffled::baffled::baffled:wrazie czego jakby sie cos działo to maja mój numer telefonu to beda dzwonic:tak:

dziewczyny to prawda jak sie bierze długo witaminy w ciąży to dzidzia duzo rosnie ja tez juz odlozyłam wszystkie tablety i niech sie dzieje co chce moge rodzic hehhe

Lidka zdrówka dla Krystianka :tak::tak::tak:

reklama
Do góry