reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

witam!!!!
a tu nic sie nie zmieniło-puto jak było tak jest:szok::szok:mamuski gdzie wy sie podziewacie???????????????????????????

dzis była u nas piekna pogoda wiec od rana czas spedzalismy na dworze.
na obiad pojechałam z cala moja rodzinka do mojej mamy:tak:palilismy grilla i było bardzo fajnie.teraz moje dzieciaczki juz spia a ja tak na szybko wskczylam na bb.

spokojnej nocki życze:-)

reklama
hejka!
a my jesteśmy już u dziadka,nie było mnie bo coś się podziało z netem przez burzę i nie chce zaskoczyc.Poza tym woda zabrała nam mostek.Najważniejsze,że tu teraz mam a o swój dopiero będę się martwic kiedy wrócimy.
Iwcik,Lidka troszkę Wam zazdroszczę,że mogłyście się spotkac-fajnie!
miłego wieczoru!

hej laski

no tak ja cały dzien poza domem i dopiero co dorwałam laptopa :-D:-D:-D

niedziele jakos mineła chociaz mialam isc na grila do znajomych a okazało sie ze to ja musiałam w domu robic tego grila bo rodzinka niezapowiedziana sie zjechala:wściekła/y: i cały bałagan to ja musialam sprzatac takze Lidka zazdroszcze ze ty byłaś u mamy i nie musiała ś sprzatać:tak::tak::tak:

z rana jak zwykle rehabilitacja po drodze zakupy pozniej obiad sprzatanie, męża do pracy spakowac no i pózniej poszlam do sasiadki na pogaduchy i wrócilam dopiero o 19 no to dobranocka kolacja i poszedł spać , wkoncu wolne wiec i ja ide sie wykapac i nasmarowac :-):-):-)

hej!!!
witam sie wiczorem,moje dzieci już spia a ja zaraz bede ogladac M jak miłosc i musze sie wziasc za prasowanie bo mi sie tego nazbierało.
ja dzis od rana na polu,bo taka piekna pogoda u nas ze trzeba kożystac bo już od srody maja byc burze i deszcz:szok::szok::szok::-(a ja dzis z m i z dzieciami wybralismy sie na długi spacer(8km)muslałam ze padne,marzyłam aby wskoczyc do basnu i sie wykapac w zimnej wodzie.

iwicik-dla tego ja zawsze mówie ze wole jechac do kogos na imprezke niż sama w domu robic bo to sprzatanie mnie dobija.wygodna jestem-co??????????;-)

hej hej dziewczyny...:)
jestem na forum od nie dawna i od nie dawna tez mieszkam w Rzeszowie.. nie znam tutaj zbyt wielu osób, a czasami fajnie było by spotkać się w "babskim" gronie i poplotkować.. albo chociażby wymienić poglądy na forum..
z tego co widziałam, większość z Was ma już dzieciaczki, a ja czekam na swoje pierwsze upragnione dzidzi:) może podzielicie się odczuciami, jak Wam było kiedy to małe pierwsze pojawiło się w Waszym życiu?
pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)

Hejka.Sorry dziewczyny że nie piszę ale mam teraz urwanie głowy bo poszłam do pracy i muszę sie przyzwyczaic do nowej sytuacji.
CYNKA witaj na forum i rozgość się im nas więcej tym lepiej:-):tak::-D
No wiesz dziecko wywróci poukładane do tej pory życie do góry nogami:rofl2: wazna jest pomoc bliskich i wszystko będzie oki.Jeżeli Masz jakiejś wątpliwosci to pisz jesteśmy do Twojej dyspozycji:tak:;-)

witajcie mamuski!!!
ja tak na chwilke wpadam na bb bo jak dzieciaczk mi wstana to zmykamy na polko.
jak ja kocham takie upały:-)dla mnie to jest nalepsza pogoda jaka moze byc.az chce mi sie rano wstac jak tak słoneczko swieci.
mój alan mi dzis tak w nocy płakał ze nie mogłam go uspokoic(chyba mu sie cos sniło)a jak by tego mało było to jeszcze krystian mi po nocy chodził bo cos mu sie sniło i sie bał.wiec noc miałam do d...!!!!!!!!

miłego dnia!!!!

anek-witaj.zagladaj do nas czesciej.
jak nowa praca?

asia-jak tam po długim weekendzie?udał sie wyjazd?

cynka-witaj na naszym forum.
im nas wiecej tym lepiej.:tak:
jak sie czujesz?w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?
jak bedziesz miała jakies pytania to pisz,postaramy sie na nie odpowiedziec.

hej dziewczyny

Jak fajnie ze ze widze nowa mamuske no i cała reszte

Anek gratuluje nowej pracy , no i jak tam przy czym wogóle pracujesz?????

Asiu super ze wróciłas no i odpoczynek napewno sie przydal

Cynka witamy serdecznie i napisz gdzie mniej wiecej mieszkasz , zawsze mozna sie spotkac nawet na spacerkach ja juz miałam przyjemnosc spotkac sie z Lidka i bylo bardzo miło:tak::tak::tak:
No i co do dzieci to ja mam syna juz 7 latka i czekam na upragniona córeczke wiec jak czekałam na syna w pierwszej ciazy miałam wiele obaw ale po porodzie jak bedziesz juz miala swoje malenstwo w domku czułam sie cudownie kazdy usmiech dziecka wywoływal mój usmiech i nawet jak byłam zmeczona tto patrzac na malenstwo dostajesz ogromny zastrzyk energi ale nie mówie tez ze pomoc innych bliskich osób sie nie przydaje bo wrecz przeciwnie przydaje sie i to ogromnie czasem musiasz tez miec czas wyłacznie tylko dla siebie:-):-):-):-):-):-)
jakbys miała pytania pytaj smialo napewno ci doradzimy cos z naszego juz doswiadczenia:tak::tak::tak::tak:

ja jak zwykle z ranana rzeszów do szpitala na masaze , pózniej jeszcze z szwagierka po sklepach latałysmy ze ledwo zdazylam po dzieci do szkoly na 15 , po powrocie to juz nie mialam siły i jak zjadłam tak sie połozyłam bo cholernie zmeczona sie czułam , a maksiu bawił sie ze swoim kroliczkiem wszedzie za nim skacze gdzie krolik tam maksiu:-D:-D:-D:-D

reklama
cześć Mamuski!

Cynka witaj wśród nas!

Dzięki kochane, wyjazd udany chociaż nie wszystkie planowane atrakcje wypaliły przez pogode, ale i tak było super.

Ale ja uwielbiam lato!!!!! Super pogoda! Wczoraj pół dnia trawnik kosiłam, dziś w ogródku pieliłam i sie spiekłam trochę, a tu upały do końca tygodnia zapowiadają. Muszę jutro jakoś bardziej sie zasłonić, żeby skóra odpoczęła, ale jak skoro tak gorąco?!

To i pewnie przez ta piekną pogodę takie pustki na forum, a opalajcie się i odpoczywajcie, ale piszcie też trochę nooooo ;)

A dziś mamy 9 rocznice ślubu, więc zmykam!

Do góry