reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Asiu no to gratuluje i wszystkiego najlepszego no i kolejnych szczesliwych lat spedzonych u boku ukochanego :-):-):-)
widze ze staz masz taki jak ja tylko ze ja w pazdzierniku:-D:-D:-D

no i super ze wyjazd udany , no i zazdroszcze ci tego opalania bo mi nie wolna nóg wygrzewac wiec sie nie opalam jak leze to w cieniu pod drzewkiem:-D:-D:-D a tak to zawsze lubiałam sie wygrzewac , dzisiaj to nawet dziecku basen nadmuchalam i wody nalałam słoneczko samo nagrzało wode bo taki upał był dziisiaj , sama miałam ochote do niego wskoczyc:-D:-D:-D

dobra ja spadam spac bo mi jak narazie to ten upal siły odbiera:tak::tak::tak:ide odpocząć

reklama
no własnie babiniec gdzie wy sie podziewacie pewnie leża gołymi ciałami na słonku nad wodą:-D:-D:-Dale wam zazdroszcze bo ja nie moge sie nawet opalac ze wzgledu na nogi , jakbym je tak wygrzała to chyba by pekły:-D:-D:-Dteraz wlasnie siedze i mocze w chłodnej wodzie z dodatkiem soli z lawenda :tak::tak::tak::tak:
goraco jak nie wiem co , a by isc i nalesniki usmazyc bo ma przyjechac kolezanka na nalesniczki z dwóka swoich urwisów:tak::tak::tak:

Iwcik pewnie masz rację, zaraz tu same Murzynki przybiegną ha ha. A ty się nie smuć że na słońce nie możesz bo taki upał że i tak sie na słońcu nie da wysiedzieć.

A my odpoczywamy teraz w domu bo za gorąco, chociaż i tak dzis lepiej bo wieje mocno, ale dla Igorka za gorąco a w cieniu nie usiedzi. Po obiedzie pojedziemy na przejażdżkę rowerową.

no tak asiu pewnie murzynki beda sie chwalic a ja co moge jedynie pokazac moje blade nogi haaaaaaa:-D:-D:-D

no a na rowerze chyba dzisiaj tez ciezko by ło co?????????????:confused::confused::confused:

Lidka a ty gdzie sie podziewasz:confused::confused::confused:

no a na rowerze chyba dzisiaj tez ciezko by ło co?????????????:confused::confused::confused:
właśnie bardzo fajnie było, bo jak sie jedzie to wiaterek fajny jest, a ja sobie tak powolutku jechałam i okolice oglądałam to sie nie zmęczyłam, godzinkę jeździliśmy i się młodemu znudziło tzn. chyba zgłodniał, bo tak to bardzo lubi jeździć. Córka też lubiła, a teraz mamy problem bo za duża na krzesełko a sama nie umie jeździć no i we czwórkę nie mamy jak. Trzeba bedzie jej coś na bagażniku wymyśleć i pod nogi jakieś podpórki żeby w szprychy nie wsadziła. Może teściu coś pospawa bo on fachman.

A tak juz fajnie zaczynał sie wątek rozkręcać i coś nam dziewczyny umilkły. Odzywać się Mamuśki!!!!!!!!

Nie no dziewczyny nie róbcie jaj, piszcie!!!!!!
Iwcik? lidka? nawet was wcięło??????

pogoda już sie trochę skiepściła to zaglądać na bb szybciorem ;)

witam mamusie :)
przepraszam ze nie zagladam ale mam strasznie duzo bieganiny praca dom i inne takie tam no a brzuchol juz ogromny wiec ciezko. Co tam u was słychac? Iwcik jak ty sie czujesz? mi jest ciezko i duszno nogi zaczynaja puchnac ogolnie 15 kg do przodu hehe

hej hej dziewczyny...:)
jestem na forum od nie dawna i od nie dawna tez mieszkam w Rzeszowie.. nie znam tutaj zbyt wielu osób, a czasami fajnie było by spotkać się w "babskim" gronie i poplotkować.. albo chociażby wymienić poglądy na forum..
z tego co widziałam, większość z Was ma już dzieciaczki, a ja czekam na swoje pierwsze upragnione dzidzi:) może podzielicie się odczuciami, jak Wam było kiedy to małe pierwsze pojawiło się w Waszym życiu?
pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)

witam witam ja tez wyczekuje pierwszego malenstwa :):) fajnie ze do nas dołaczyłas :) a swoja droga to jest nas tu nie wiele moglybysmy sie jakos umówic :):)

reklama
hej laski nie wcieło mnie ale Lidke to juz tak :-D:-D:-D

JA cały czas jezdze do rzeszowa codziennie na te masaże i te:-Dz mi kolumnea cieżko brzuch duzy no i tez mam 15 kg do przodu:-D:-Dwłasnie dzisiaj byłam u gina i jutro mam w szpitalu KTG pierwszy zapis moich skurczy wkoncu:-):-):-)bo juz zaczynam odczuwac coraz mocniejsze :tak::tak:

Pogoda nam sie popsuła no i ba trzeba siedziec w domu a laski nie maja czasu na BB jak to z wami sie dzieje babiniec gdzie przepadł:confused::confused::confused:

Do góry