reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej!!!
ja tylko na chwlke o na dworze ładnie wiec korzystamy z tej pogody:tak:ja od rana cały czas cos robie,sprzatam,prasuje,gotuje,dobrze ze mój M ma dzs wolne to sie dziecmi zajmuje i obiadek zrobil:tak:
a ja teraz zasiadłam z kawka i odpoczywam-a co?????mi też sie nalezy;-)

pozdrawam,miłego dnia:-)

agniechak-a teciowa sie nie przejmuj,te typy tak mają;-)

reklama
Agniecha trzyumaj sie i tak trzymac z tesciowa nie ma zartów ja tez swoje wojny przeszłam ale od roku mam spokój bo zaniemówiła ............... poprostu po udarze odebrało jej mowe i nie ma jak sie kłócić:happy2::happy2: atak to wiecznie o cos jej chodziło , to był taki typ ze jakby nic nie powiedziała to by chora była:eek::eek::eek:

Lidka ale ty masz fajnie ze maż ci sie dziecmi zajmuje mój to nigdy nie ma czasu albo spi, zobaczymy moze to sie zmieni jak bedzie drugie:eek::eek::eek:

Ja od rana byłam na zakupach pózniej u szwagierki bo mąz tam układał panele skonczyli o14 i przyjechali do mnie i układaja teraz w pokoju tesciowej mam nadzieje ze do 19 skończą:tak::tak::tak:chałas taki od ciecia tych panel ze az w uszach piszczy a mała w brzuchu non stop jak włańczaja ta maszyne to kopie :-):-):-)chyba jej nie pasuje takie głosne zachowanie :tak::tak::tak::tak:

hej laski pogoda w kratke wiec dlugie spacery odpadaja u mnie ale na 17 ide z męzem i synem do kina na Disco Robaczki mam nadzieje ze bedzie fajna bajka:tak::tak::tak::tak: mykam sie szykowac bo jeszcze do sklepu chce wejsc po drodze:tak:
miłej niedzieli:-):-)

Hej!My dziś grila zaliczyliśmy pod balkonem ale co tam ważne,że był.Mam dziś humor do d,bo m dał mi pospać do prawie 10,tylko co z tego,gości zaprosił a w domu burdel.
Iwcik daj znać jak film,warto iść,bo my planowaliśmy na dzień Dziecka iść.
Lidka pozdrowionka!

hej mamuski!!
witajcie w ten brzydki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:ja już mam dosyc tej pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy bedzie lato??????????????????????????????????????????????????????????????
ja od wczoraj chodze zła a to wszystk przez internet cały dzien wczoraj nie mogłam sie połaczyc z neem,brak zasiegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i dzisiaj też miałam problem z uruchomieniem internetu.
niedziela mi mineła fajnie,byłam z krystiankiem u fryziera,pózniej znajomi przyjechali i było fajnie.
a dzis juz mam wszystko zrobione,posrzatane,obiad mam z wczoraj wiec teraz mam chwilke dla siebie i z kawka zasiadlam i odpoczywam.

pozdrawiam!!!

iwicik-jak tam po bajce?fajna jest?warto isc na nią????

hej laski

Ja sie usmiałam z bajki maksiu zadowolony no i maz stwierdził ze fajna i nawet była reklama jakies bajki psy i koty mowi zebysmy tez poszli z dzieckiem bo zapowiada sie bardzo fajnie , fajniusie teksty leca no i mysle ze warto isc na disco robaczki:tak::tak::tak:

my po kinie jeszcze wybralismy sie z sasiadami do restauracji i było bardzo fajnie i milo zakonczylo sie flaszeczka u nas no i takim to sposobem mój syn dzisiaj zaspal do szkoły:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj zaczełam masaze na nogi i nawet zadowolona jestem zobaczymy jak to bedzie dalej moze bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

Maz w pracy a ja zostalam z cały,m balaganem w domu wiec wziełam sie za sprzatanie no i teraz juz mam dosc siedze z nogami w górze i nie mysle juz nic robic:-):-):-)

witam sie wieczorem:-)moje dzieciaczki spia a m pojechał do tesco bo jutro dzien dziecka a my nic dla dzeciaków nie mamy.:szok:a mi sie jechac nie chciało wiec nie mial innego wyjscia.

milego wieczoru.

iwicik-to mam rozumiec ze polecasz ta bajkę?
odpoczywaj kochana i nogi w gorze trzymaj.;-)
buziaczki:-)

hej laski gdzie wy jestescie

wszystkiego dobrego dla dzieciaczków tych duzych i małych
Ja rano byłam na masazach i musze przyznac ze pomagaja , no i wpadłam na małe zakupy dla dzidziusia :-) zaczyna sie wariacja zakupowa:-D:-D:-D

Lidia planowałam w czwartek do ciebie wpasc ale zapomnialam ze to swieto:-D:-D:-D wiec moze wybiore sie do ciebie w piatek mam nadzieje ze trafie:-D:-):-):-)

reklama
czesc mamusi!!
witam sie i ja dzis z cholernym bólem glowy.juz mam dosc tej pogody:wściekła/y:kiedy sie cieplo zrobi?
ja wczoraj nie zagladałam na bb bo mi net nie:no: działał ale mam nadzieje ze dzis juz bedzie ok.:tak:nocke miałam straszna,budziłam sie kilka razy bo tak strasznie padało nie wiedziałam co sie dzieje,a jak sereny zaczeły wyc to już wogóle miałam stracha co to bedzie i co sie dzieje:-:)szok:
czeka mnie dzis jeszcze prasowanie ale cholernie mi sie nie chce:no:

miłego dnia:-)

iwicik-czekam kochana na Ciebie:tak:

Do góry