reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hej dziewuszki:-)
IWCIK drętwienie rąk w ciązy często się zdarza,ja w pierwszej nie miałam natomiast w drugiej troszkę mi dokuczały.Moze to być tez niedobór magnezu i potasu,najlepiej powiedz o tym ginkowi.
LIDKA gratuluje zrzuconych kilogramów,ja schudłam 5 i na tym się zatrzymało.Nie stosowałam żadnych specyfików tylko jeździłam dozo rowerem ale niestety cały tamten tydzien padało musiałam jeździć autem i waga się zablokowała:wściekła/y:I prawdopodobnie przez to odchudzanie @ spóźnia mi się już 9 dni:wściekła/y:

reklama
czesc mauski!!!
a co tu takie pustki??????????????:szok:
moje dzieci spia wiec ja mam chwilke i z kawka na bb zasialam.
pogoda nie za fajna,niby nie pada ale sloneczka też nie ma,oby tylko nie padalo.
a ja ddzis rano mialam mega niespodzianke,mój synek krystianek dał mi rano duży bukie kwiatów i czekolatki.bylam w szoku:szok:(nie mam pojecia kiedy M to kupił i gdzie to schował ze ja tego nie widziałam)
miłego dnia:-)

wszystkiego najlepszego mamuski w dniu naszego świeta!!!!!!

hej laski

Błoga cisza nastala u mnie w domu wszyscy spia tylko nie ja:-D:-D:-D

Ja nie mam co liczyc dzisiaj na prezent a tesciowej kupiłam kwiatka i pizamke:tak::tak::tak: a do mamuski mojej musze zadzwonic prezent dostanie jak przyjedzie:-D:-D:-D

Anek to nie mi dretwieja rece tylko mojej drugiej połowie , byłam w aptece to powiedziala ze byc ,oze magnez i potas potzrebny no chyba ze cos z krazeniem wiec kupiłam mu te tablety ale osiołek zapomniał ich wziąść ze soba do pracy:eek::eek:

Lidka po niedzieli wpadne ale wczesniej zadzwonie do ciebie dzien wczesniej zebys nie byla zaskoczona , powiedz mi czy miedzy 12 a 13 by ci pasowało:sorry::sorry::sorry:

mje dzieci szaleja w łużeczkach,w nosie maja spanie.:wściekła/y:
rece mi juz czasem opadają i powoli brakuje mi cierpliwosci.:no:

iwicik-oczywiscie że mi pasuje:tak:

cześć babki

ja jakoś weny do pisania ostatnio nie mam :(

i pogoda dzisiaj jakaś do dooooopy

w domu zimno, aż pod kocem siedzę, bo się zagrzać nie mogę

spadam na kawę, pa

czesc mamuski!!!
matko jakie t pustki??????????:szok:co sie dzieje?
gdzie wy wszystkie jestescie:confused:

a ja dzis trozke pozniej bo rano ne mialam kiedy wejsc na bb.
moje dzieci dzis spały do godz.9:szok:a ja razem z nimi:tak:
jak wstałam to szybko dałam im butle z mleczkiem i wziełam sie za sprzatanie,a nastepnie na godz.12-30 byłam z dziecmi na szczepienie umówiona.
alan w przychodni mnie zadziwil bo nawet nie zapłakał przy szczepieniu, za to mikołaj dal ładny kącert:tak::szok::szok:po wizycie pojechalismy do tesco na zakupy a nastepnie powrut do domu.teraz jestesmy juz po obiedzie,dzieci spia a M z krystianem w szachy graja a ja na bb wskoczylam.;-)

Hej laski
a mi dzisiaj nic nie pasuje :-D:-D:-D wkurzylam sie bo pojechałam do apteki i po drodze szczeliła mi klimatyzacja w aucie , cholera jasna mąz patrzył i nowa czesc która sie rozpadla kosztuje 1200zł:szok::szok::szok:chyba zwariowali ale powiedział ze poszuka na allegro moze uzywanej albo uda sie taniej zalatwic , dobrze ze jak narazie nie ma upałów wiec bez klimy moge jezdzic jakis czas :eek::eek::eek:

dziewczyny taka pogoda ze nikomu nic sie nie chce ja zrobiłam sobie pranie rano bo pieknie słonce swiecilo a pózniej sie rozlalo no i ba pranie mi zalało i wsadzilam go spowrotem do pralki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do dupci z ta pogoda raz deszcz raz slonce szlak by to trafił:no::no::no:

hej!!!!
witam sie i ja.
moje dzieci własnie spia,krystian puzzle oglada a ja z kawka na bb wskoczyłam.
wszystko mam juz zrobione,posprzatane,pranie sie kreci wiec ja mam teraz chwilke czasu wolnego.
pogoda nie za ciekawa,niby słoneczko swieci ale wieje i jest zimno.
kiedy ta pogoda sie zrobi??????i czy wogle bedzie lato w tym roku?????????

kobietki gdzie wy jestescie??????????:confused:

miłego dnia:-)

Ja jestem:-D:-D:-D
tylko byłam na innym wątku:-D:-D:-D

U mnie tez pogoda narazie oki a jak bedzie to sie zobaczy , na 13 mam isc do lekarza po zwolnienie i po skierowanie na badania znów ten cukier:wściekła/y: no ale co tam jeszcze tylko ze trzy razy:-D:-D:-D:-D i czekam na kuriera bo dzwonił ze przywiezie mi wkoncu moje zamówione skrzynki na kwiaty przed dom bo kwiatki juz prosza sie o przesadzeni a mi doniczek brakło:tak::tak::tak:

ide luknac na pranie jeszcze moze faktycznie wezne ze tzry pralki włącze:tak::tak::tak:

reklama
Hej babencje!
żyję,tylko ciągle czasu brakna dworze ciepło więc spędzamy tam całe dnie,a jeśli pada to siedzimy zabunkrowani w domu,no i tak jak codzień te same obowiązki,poza tym rązglądam się za pracą,może uda się coś znależć.
Na dzień matki dostałam dużo buziaków od mojego syna,a teściówce nawet życzeń nie złożyłam,to baba mnie wykończy!

Do góry